Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hurtig levering, men ville købe meget mere hvis det ikke var så afsindigt dyrt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har taget et Skinpen-kursus hos Bella Beauty og det har været både spændende og utrolig lærerigt. Jim var en rigtig dygtig underviser – han formidler på en måde, der er nem at forstå og følge me... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

EFFEKTIV, sindssyg god service, ekspedition og muligheder for kurser, oplæring, træning. Vi føler os hjemme, når vi har været på kursus møder eller besøg. Vores indkøbte maskiner og produkter er i hø... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av skjønnhetsprodukter

Skrevet av virksomheten

Vi er med mere end 20 års erfaring blandt Danmarks førende distributører af professionelle skønhedsprodukter. Vi arbejder med målrettede og resultatorienterede behandlinger og produkter. Vores brands er alle unikke og ved flere af vores brands går vores historie mere end 10 år tilbage. Vi har et stærkt samarbejde med alle vores leverandører fra bl.a. Tyskland, Frankrig, Australien og Korea. Vi uddanner og efteruddanner hundredevis af kosmetologer, kosmetikere og hudterapeuter hvert år gennem årsmøder og kurser på vores hovedkontor i Brøndby.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

SKINPEN Kursus

SKINPEN Kursus
Har været til SkinPen hos Bella Beauty.
Spændende,lærerige kursus hos Jim med masser af dejlige spændende,inspirerende timer både teoretisk og praktisk.
Søde,hurtige hjælpsom personale.

20. august 2024

Kære Anna

Tusind tak for din meget fine anmeldelse - den er vi virkelig glad for! 🤗

Good service

Good service

24. juni 2024

Kære Mehwish

Tak for din anmeldelse - vi gør vores bedste 😊

Varmt anbefaler Bella Beauty

Varmt anbefaler Bella Beauty. Mange fine muligheder samt med en god kundeservice der giver råd og sjovt og hjælpsomt kursus.

8. juni 2024

Kære Naieme

Tak for din søde anmeldelse. 🤗

SkinPen kursus i Vejle 11-06-2024

SkinPen kursus i Vejle 11-06-2024. Det var en udsøgt fornøjelse, at være på et kursus hvor viden blev udøvet i praksis også. Super behagelige underviser Jim, der gør sig let forståelig, og man ikke føler sig utryg ved at skulle spørge om noget der måske allerede er blevet sagt. Lærerige timer, jeg kan leve længe på.

11. juni 2024

Kære Siri

Hvor er det bare dejligt at læse. Vi er glade for at du har lyst til at dele din oplevelse. Tak for det 💓

Altid god service

Altid god service

15. april 2024

Kære Michelle

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for din positive oplevelse hos os 🫶🏼

BEDSTE SERVICE!!!

Vores indkøbte maskiner og produkter er i højeste klasse og kvalitet. Så har de gode kager fra bageren <3

20. mars 2024

Kære Karen

Vi elsker besøg fra Grønland 🤩 tusind tak for dit positive væsen. Det smitter ☀️💞

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hurtig levering, men ville købe meget mere hvis det ikke var så afsindigt dyrt.

24. november 2023

Kære Anita

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du modtog pakken hurtigt og vi er glade for at du har valgt at handle os, selvom du synes priserne er høje ❣️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har været til skinpen kursus hos Jim

Har været til skinpen kursus hos Jim. Det var virkelig hyggeligt, og han var SÅ god til forklare og fortælle uden at det blev tungt. Kan anbefales

13. november 2023

Kære Louise

Tak for de fine ord! Vi elsker når i går her fra med en god oplevelse efter et kursus 🥳

Gode service

29. september 2023

Kære Anita

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på!🙏🏼

Var til kursus hos Bella Beauty

Var til kursus hos Bella Beauty. Rigtig fint og lærerigt kursus. Kunne sagtens finde på at tage kursus her igen en anden gang.

18. september 2023

Kære Camilla

Tak for at dele din oplevelse! Vi vil glæde os til at byde dig velkommen til et andet kursus en anden gang😊

Ditte / Team Bella Beauty

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv