Se upp!! Lade en beställning. Efter 3 veckor kom jag på att jag inte sett någon uppdatering på min order så jag mailar dom och frågar. Utan svar så får jag plötsligt en uppdatering att min order skic... Vis mer
Se hva andre synes
Fick hem ett tandblekningskit med två bäst före datum, ett passerat sedan ETT ÅR tillbaka och det andra som gick ut samma dag jag fick produkten levererad. Utifrån egen erfarenhet och efter att ha... Vis mer
Akta er för att de startar en prenumeration på en, så efter att min order kom en månad sent så görs ett nytt köp på mitt kort under natten där en ny beställning görs också på dubbla summan av min för... Vis mer
Köpte två tandborstar i slutet av 2024. De håll ca 1,5 år sedan slutade båda fungera. Kundtjänst vägrar ta emot min reklamation trots att man har 3 år reklamationstid enligt svensk konsumentköplag. B... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Älskar Belissas nya kitt PAP100
Älskar Belissas nya kitt PAP100, så smidigt, enkelt och har fått så vita tänderna redan efter 3-behandlingar! 😍
Gav NOLL resultat
Gav NOLL resultat. Köpte ett kitt med värde 1000kr (dock med rabattkod) och efter att ha blekt 10 gånger är det ingen skillnad alls på mina tänders nyans Man får med en nyanskarta så jag ser tydligt att det inte gett någon skillnad alls. Enda som hänt är att jag fått enstaka missprydande fläckar på en framtand. Inget kul alls!
Kommer aldrig rekommendera till någon!
❌ Bluff ❌ Exakt samma paket som…
❌ Bluff ❌ Exakt samma paket som Belissas Whitening finns att köpa på Wish och Alibaba för 100 kr.
Fick vita fläckar över tänderna
Fick vita fläckar över hela tänderna. Företaget sa att det skulle bli bättre med tiden så körde hela kuren, men fläckarna bestod. Ser hemskt ut
Har använt Belissas i flera år
Har använt Belissas i flera år, trogen kund och rekommenderar till alla!
Återkommande kund!!!
Det enda blekningsprodukterna som funkat för mig! Sjukt nöjd och snabba leveranser, plus att de ofta har bra erbjudanden så man kan fylla på😍
Älskar hemmakitet för känsliga tänder…
Älskar hemmakitet för känsliga tänder då jag vanligtvis har lätt för ilningar osv, men med detta kände jag ingenting OCH fick ett toppenresultat! Räcker många användningar också vilket jag gillar. Kan varmt rekommendera!
Älskar, lila Toner
Älskar! Belissas lila toner är otrolig!
Ger så bra och snabba resultat😍
Sämst!
Antingen har jag världens gulaste och oförändringsbara tänder, eller… så är den här produkten, som jag verkligen gett flera chanser, heeeelt värdelös!
Dålig hemsida som är svår att förstå vad det är som gäller och vad det är man beställer. Jag hade tydligen beställt en prenumeration utan att jag förstod det.
Fick vänta längre på grund av längre…
Fick vänta längre på grund av längre leveranstider när jag beställde men väldigt nöjd när jag äntligen fick hem produkterna! Inte vågat testa tandblekning tidigare men glad att det funkade så bra.
Missnöjd!
Märkte inget resultat så ville reklamera tandblekningskitet. Skickade tillbaka paketet för tre-fyra veckor sedan men har inte hört något från dem, trots att jag frågat via kundtjänst vad som hänt med min reklamation. Att de har 100% nöjd kund garanti stämmer alltså inte!
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.