Levertijd was korter dan beoogd, helemaal prima. In twee dagen de oude kozijnen en deur vervangen door nieuwe kunststof kozijnen en deur inclusief glas. Ook nieuwe vensterbanken op maat gemaakt en a... Vis mer
Selskapet har svart
Wij zijn erg tevreden over de service van Belisol. De adviseur in de winkel was vriendelijk, behulpzaam en had veel kennis. Het gesprek verliep prettig en we kregen goed advies. We hadden een kozij... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben nu 2 jaar onze nieuwe kozijnen. We zijn tevreden met de werking, maar hebben achteraf spijt dat wij te snel het aflever rapport hebben getekend. Hoe meer de tijd vorderde, hoe meer beschad... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer tevreden over Beli Haarlem. We hebben kozijnen, een deur en een schuifpui laten leveren en plaatsen. Alles verliep volgens afspraak, de communicatie was prettig en de monteurs werkten netjes en v... Vis mer
Selskapet har svart
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
A.Hofmanweg 32, 2031 BL, Haarlem, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We zijn heel tevreden met ons nieuw kozijn. Het kon drie maanden eerder geplaats worden dan verwacht wat voor ons heel goed uitkwam. De monteurs waren vriendelijk, hebben keurig gewerkt en alles netjes achtergelaten.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
In dit geval ging het om het plaatsen van een schuifpui die oorspronkelijk eind februari geleverd zou worden. Onze oude schuifpui was echter nog nauwelijks nog open te krijgen. Na contact te hebben gehad hierover met Lindsey in november kregen we vorige week een telefoontje dat toch een snellere levering mogelijk was. Het team van Barry en Jeroen hebben fantastisch werk geleverd. Enorm netjes zo secuur geplaatst. Zelf was ik al eerder gestopt maar de deur moest toch nog een millimeter hoger.. Deur er weer uit om toch nog een dikkere vulpaatjes te plaatsen. Ze hebben echt de tijd genomen. En wat kunnen die twee elkaar toch sarren. Ik heb in een deuk gelegen.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Wij zijn heel tevreden met de oplevering en service van de firma Belisol.
Het eerste gesprek, het inmeten, de oplevering, de kwaliteit van de openslaande deuren en de nazorg heeft bij ons een hele positieve indruk achtergelaten. Het ziet er allemaal prachtig uit en alles voelt zeer solide aan.
We hebben een passende nieuwe uitstraling van de gevel en keukenmuur zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit aan de buitenzijde en het interieur van ons huis met bouwjaar 1900. Het is zelfs een enorme upgrade voor ons huis geworden.
Er werd heel flexibel met ons meegedacht zodat het resultaat mooier is geworden dan wij van tevoren hadden kunnen bedenken. Nu de dagen kouder zijn merken wij duidelijk verschil. De warmte blijft veel beter in huis, hetgeen zeker een positief effect zal hebben op onze energierekening. Het geluid van buitenaf is ook sterk gereduceerd. De investering was deze verbouwing meer dan waard en we hebben deze kunnen financieren met een speciale en goedkope SVN-duurzaamheidslening. Ook hebben we gebruik kunnen maken van de ISDE-subsidie regeling.
Belisol krijgt van ons 5 sterren. Niet alleen voor het prachtige eindresultaat, maar zeker ook hoe alles in overleg met ons tot in de puntjes is opgepakt. Service en klantbeleving staat bij iedere medewerker duidelijk hoog in het vaandel, een mooi bedrijf!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Belisol houdt zich aan de gemaakte afspraken. Levert goed werk en heeft uitstekende medewerkers in dienst die zeer kundig en behulpzaam zijn. Werken bijzonder netjes.
Door de fabriek was een foutje gemaakt bij een van de kozijnen. Dat is echter naar tevredenheid afgehandeld: eerst een tijdelijke oplossing door de monteurs en niet al te lang daarna werd een nieuw kozijn geleverd en gemonteerd.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Wat een professionele (en aardige) mensen werken er bij Belisol! Van het eerste contact in de showroom in Haarlem t/m de plaatsing van kozijnen en deuren: alles klopte! De mannen die alles plaatsten werkten heel erg netjes en schoon en er was met ons iedere dag overleg over wat er ging gebeuren. Wij bevelen dit bedrijf heel erg aan!!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
De bespreking begin dit jaar liep prima, we zijn goed geholpen. Eind oktober zijn de kozijnen geplaatst en, zoals beloofd, was alles ook direct netjes afgewerkt. Heel fijn.
De tussentijdse communicatie kan wel beter. Geautomatiseerde berichten komen niet geheel overeen met de gemaakte afspraken en op vragen per mail wordt niet snel gereageerd.
Maar het eindproduct is naar wens

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Nieuwe kozijnen geplaatst, alles keurig en volgens afspraak geplaatst.
Aardige en nette mensen.
S. d. V
Hoofddorp

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Service, kwaliteit van werken, nakomen afspraken, communicatie tussen bestellen en plaatsen.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Twee professionele monteurs zijn vier dagen bezig geweest om een stel kozijnen en twee buitendeuren te vervangen. Er werd goed overleg gevoerd tijdens de uitvoering. Men was flexibel om op het laatste moment kleine aanpassingen in het plan door te voeren. Ik kreeg veel tips over hoe het onderhoud straks moet plaatsvinden.
Alles is netjes opgeruimd aan het eind.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Behalve dat wij zeer tevreden zijn over onze nieuwe kozijnen, schuifpui en deuren, krijgen wij ook van anderen veel complimenten hierover. De adviseur neemt alle tijd voor je en de monteurs werken keurig netjes en denken mee. Kortom een aanrader voor iedereen!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Hoe blij kan je met een nieuwe voordeur zijn had ik niet verwacht. Misschien dat het komt omdat je er na uit kijk na 8 maanden wachten. Wie weet.. iedergeval wat heeft Belisol Haarlem mij goed geholpen. Henk heeft mij goed geholpen wat het beste is voor je voordeur. Uiteindelijk heb ik na een mooie aanbieding / offerte mijn keuze gemaakt bij Belisol.
Men houdt je goed op de hoogte en je betaald in termijnen. Eerste termijn ter aanbetaling tweede termijn een gedeelte en laatste stuk na oplevering.
Danny heeft mijn deur gemonteerd en wat een topper is dat. Hij werkt erg keurig en georganiseerd en laat alles netjes achter.
Nu heb ik in de toekomst plannen om openslaande deuren te nemen en weet al dat ik direct een offerte ga opvragen bij Belisol.
Belisol bedankt en jullie gaan nog van mij horen.
Brdgs
Mark

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
De monteurs waren heel vriendelijk en deskundig. De schuifpui is netjes afgewerkt. Ze hebben goed met ons meegedacht.
De werkruimte binnen had iets beter afgedekt kunnen worden. Na afloop is er voldoende schoongemaakt.
Het was een behoorlijk warme dag, de monteurs hebben zich er goed doorheen geslagen.
Het proces rondom de aanbrengpremie had iets soepeler gekund.
Dit was een goede ervaring met Belisol. We genieten nu van een prachtige nieuwe schuifpui.
Tip voor nieuwe klant: Zorg dat je thuis alles hebt opgemeten voordat je de offerte laat maken. Belisol komt niet bij je thuis van tevoren. De offerte wordt in eerste instantie gemaakt op basis van wat je zelf doorgeeft en kan worden aangepast na inmeting door Belisol.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Vandaag de pui ontvangen, op en top allemaal, Erik en Danny zijn vaklui, niet alleen de pui plaatsen maar zeker wat goed is het afwerken van het geheel, de betimmering hiervan, hierdoor komt de pui nog beter tot zijn recht
Michel

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Nieuwe kunststof ramen gekocht bij Belisol Haarlem.
Vriendelijk personeel in de showroom. Werden goed voorgelicht. De monteurs Erik en Lars waren erg goed. Goede communicatie, beleefd, vriendelijk. Erik had veel ervaring en overlegde goed met ons. Kwam met goede oplossingen. Lieten aan het eind van de dag alles netjes achter. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Snel, gedegen, solide, uitstekend werk.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Fijn geholpen in de showroom in Haarlem. Daar hebben we de huidige situatie besproken en gekeken wat de mogelijkheden waren. In de showroom ook goed de verschillende opties kunnen bekijken en daarbij de keuzes kunnen maken die bij onze wensen pasten. Bij ons moest een tussenmuur verwijderd worden en een draagbalk geplaatst worden zodat de nieuwe schuifpui geplaatst kon worden, dus het was fijn dat Belisol dat ook allemaal kon doen.
Heel tevreden over het eindresultaat, en achteraf gezien hadden we het eigenlijk nog veel eerder moeten doen.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Zeer tevreden over Belisol Haarlem! In oktober de (vernieuwde) showroom bezocht en vriendelijk geholpen door Henk. Hij heeft ons goed geadviseerd en gaf ons een vertrouwd gevoel.
Eind juni zijn de kozijnen geplaatst. De werkmannen waren echt toppers. Werkten netjes en hebben alles goed afgewerkt en achtergelaten. Kortom: wij zijn erg tevreden en willen voor eventuele openslaande deuren in de toekomst weer naar Belisol.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Prettig contact met de medewerkers van Belisol.
Goede kwaliteit van hun producten.
Al zijn er na installatie toch wat kleine onvolkomenheden.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Great experience with Belisol.
From the sales process to eventual installation we have nothing but a positive experience. With Sales (Mike) was knowledgeable and answered all our questions and provided us with a detailed information about their products so we could choose the right windows for my home. The 2 guys who came to complete the installation were fantastic, they arrived on time every day and their craftmanship was evident. I also appreciated their professionalism and respect for my property leaving it clean after they had finished their work for the day. The end result is fantastic and we are very happy with our new and energy efficient windows, sliding door and front door!
Would definitely recommend Belisol to friends, family or anyone!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Het advies en de installatie waren prima. De levering van onze deur duurde wat langer dan oorspronkelijk gedacht, maar daarvan werden we wel tijdig op de hoogte gehouden. Bij de bestelling was er niet gesproken over het aantal sleutels dat bij onze deur geleverd zouden worden, maar extra sleutels werden op aanvraag erg snel nageleverd. Al met al een fijne ervaring. Kost wel wat, maar dan heb je ook wat...

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.