Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda Anmeldelser

Bytt filial

Groningenweg 20, 2803 PV Gouda, Zuid-Holland, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden over Belisol Gouda. Vanaf het offerte stadium tot de oplevering van de kozijnen zijn we goed begeleid. Per mail en telefonisch zijn wij op de hoogte gehouden van de planning. De... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Een nieuw kozijn in onze dakkapel op zolder geplaatst, na een wachttijd van 5 maanden. Dit is bij offerte ook duidelijk gemeld en we werden hierover regelmatig op de hoogte gehouden, geen enkel pr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel tevreden over Belisol Gouda. Goede communicatie. Ze nemen de tijd voor je om alle opties door te spreken, en na het bestellen ook fijn dat ze je op de hoogte houden wanneer de kozijnen geplaatst... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Vindusforhandler
  2. Dørutsalg
  3. Dørleverandør
  4. Leverandør av PVC-vinduer

Skrevet av virksomheten

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

379 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Belisol heeft prachtige producten die…

Belisol heeft prachtige producten die je ook zelf kunt gaan bekijken in de verschillende showrooms.De uitleg is duidelijk, men neemt de tijd voor uitleg over de materialen. Ook de individuele situatie wordt bekeken oa door een huisbezoek. Het proces van bestellen en levering is duidelijk en de communicatie over het hoe of wat is helder. Het enige wat ik jammer vond is de communicatie op het laatst. Omdat ik de schuifpui samen met de buurman deed en hij contactpersoon was, liep dat niet altijd soepel en moesten er meerdere keren contact opgenomen worden omdat dat niet bekend was. Maar het eindresultaat mag er zijn en ik ben er heel blij mee.

15. november 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en de service die u heeft ontvangen. We begrijpen dat de communicatie in de laatste fase van het project niet altijd soepel verliep. We zullen uw feedback gebruiken om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze klanten in de toekomst een optimale ervaring hebben. Mvg, Belisol Gouda

Tevreden en goede kwaliteit

Prettig contact met de verkoper gehad van Belisol Gouda, deze bleef ook goed bereikbaar nadat we onze handtekening hadden gezet en we vragen hadden over verschillende zaken op een later moment.

Monteurs van Belisol zijn vriendelijk en professioneel. Ze werkten snel en wisten wat ze moesten doen.

Heel blij met het eindresultaat en ziet er goed uit.

Kortom, erg tevreden met het proces van A tot Y. Enige minpunt is het feit dat je achteraf opnieuw garantie moet aanvragen voor een extra 10 jaar garantie, welke in mijn beleving gewoon in de offerte stond. Je moet de aankoopofferte als bijlage toevoegen en het is gewoon gedoe achteraf wat hele makkelijk verholpen kan worden door dit duidelijker te benoemen in de offerte dat dit erbij hoort. Belisol heeft immers al mijn gegevens gewoon in het systeem staan.

30. august 2024

Dank je wel Danielle, voor de mooie beoordeling! Mvg, Belisol Gouda

Top!

Hele fijne ervaring bij Belisol Gouda, prettige communicatie en goed afgeleverd werk! Top!

23. august 2024

Super, daar worden we blij van! Dank je wel, Mvg, Belisol Gouda

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles perfect verlopen de gehele woning…

Alles perfect verlopen de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen, mooie voordeur en de dakkapel laten bekleden met keralit

Wim, Lucas, kleine en Nino top vakmensen

2. april 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Hoi Marco, dank je wel! We geven de complimenten zeker door aan onze monteurs ;-) Mvg, Belisol Gouda

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hoge kwaliteit en goede service

Kwalitatief goede kozijnen en ramen geleverd. Goede begeleiding bij aankoop en bij plaatsing. Vriendelijk personeel, goede service.
Communicatie over planning had beter gekund. Na aantal keer bellen/mailen hoorden we 3 weken van tevoren in welke week de kozijnen geplaatst zouden worden. Aangezien we op de rand van de bouwvak zaten, had het fijner geweest om dit wat eerder te weten. Doet niet veel af aan totale ervaring, nog steeds erg tevreden.

17. juli 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel voor de mooie beoordeling, we nemen je feedback zeker mee om onze dienstverlening nog te verbeteren. Mvg, Belisol Gouda

Netjes en strak afgewerkt

Netjes en strak afgewerkt

28. juni 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Mooi zo, dat horen we graag! Dank je wel voor de mooie review. Mvg, Belisol Gouda

Vakkundig en Eerlijk

De woning aan de achterzijde voorzien van Kunststof kozijnen. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en de communicatie was snel en duidelijk. De monteurs zijn vakkundig en denken mee met oplossingen. Ik raad Belisol Gouda dan ook zeer zeker aan!

24. juni 2024

Dank je wel voor deze mooie aanbeveling! Mvg, Belisol Gouda

Betrouwbaar, perfecte afwerking

Wij lieten een deur en kozijnen plaatsen door Belisol en zijn zeer tevreden over het geleverde werk.
Vanaf de offerte fase werd er goed gecommuniceerd en alle afspraken werden goed nageleefd. Zelfs de verkeerde planning van hun kant is tot tevredenheid opgelost Ook de plaatsing verliep vlekkeloos en alles werd netjes achter gelaten. Afwerking perfect

28. juni 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel voor deze leuke feedback en mooie review. Veel plezier met jullie nieuwe Belisol kozijnen en voordeur. Mvg, Belisol Gouda

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het moment dat we de showroom…

Vanaf het moment dat we de showroom binnenstapten, waren we ontzettend tevreden. Het team denkt supergoed mee en niets is hen teveel. Het inmeten werd zeer netjes uitgevoerd en de medewerkers kwamen keurig op tijd. De installatie verliep perfect en het eindresultaat is prachtig. Alles ziet er top uit en de afwerking is perfect. We zijn meer dan tevreden met het hele proces en het uiteindelijke resultaat!

15. mai 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Super Jaap, dat lezen we graag uiteraard! We geven de complimenten zeker door aan onze collega's. Mvg, Belisol Gouda

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Garantie?mijn raamklink draait niet…

Garantie?mijn raamklink draait niet meer,2jaar oud nu,of ik even 125 euro voorrijkosten wil betalen voor een ritje van nog geen 5 km….vraag me af wat een nieuwe raamklink dan gaat kosten,misschien wel 1000 euro??

20. juni 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Beste 'Gwen Do Lyn', wij krijgen geen reactie van u om bijkomende informatie aan te leveren. Op basis van enkele deze naam kunnen wij helaas geen dossier terug vinden, en deze review dus ook niet verder onderzoeken. Hierbij een laatste poging om meer info aan te leveren via service@belisol.com? Dank alvast, Mvg Belisol klantendienst

Alphen aan den rijn

Alphen aan den rijn, 2404 gp. Zeer tevreden met mijn nieuwe schuifpui en mijn kozijn in de keuken. Goede kwaliteit en zeer vakkundig gemonteerd door aardige en goede installateurs.

8. mai 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Fijn om te horen, Stefan! We geven de complimenten zeker door aan onze collega's. Dank je wel voor het vertrouwen. Mvg Belisol Gouda

Super…..

Vanaf het inmeten tot plaatsing super service, netjes gewerkt, goede uitleg echt een aanrader! Kleine en Nino super monteurs!

15. mai 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Top, dank je wel Anneline! We geven de complimenten zeker door aan onze monteurs :-) Mvg, Belisol Gouda

Goede service bij Belisol Gouda

Goede service bij Belisol Gouda, ruime informatie bij keuze nieuw kozijn met voordeur, geplande levertijd was ook goed aangegeven en de vakman die het kozijn en deur geplaatst heeft, heeft het keurig geregeld.

8. april 2024

Hi Anneke, dank je wel voor deze uitstekende beoordeling! Mvg, Belisol Gouda

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service van Belisol (Gouda)

In oktober 2022, heeft Belisol (Gouda) bij mij de voordeur, wc raam, keuken raam, slaapkamer raam, achter pui (schuifdeuren (dubbel) en ramen) geplaatst.

Hierbij moet ik aangeven dat Belisol niet de goedkoopste aannemer is, echter de service die geleverd is top. Hierbij probeert Belisol alles eraan te doen om de problemen op te lossen.

Tijdens installatie zijn er een paar punten geweest wat niet goed zat, maar na aangeven en overlegd te hebben met de werknemers zijn deze ook weer aangepast/uitgelegd waarom iets op die manier gedaan wordt.

Zelfs nu na 1.5 jaar is de service top, als je belt wordt je vrijwel altijd terug gebeld en komt er iemand langs om je probleem te verhelpen. Ook dit gebeurt met behulp van uitleg.

Nu heb ik voor de schuifdeuren een hordeur besteld en gevraagd voor andere deurknoppen, omdat anders de hordeur niet past. Gezien de grote van mijn bestelling na geleverd zonder enige betaling. Terwijl dit niet hoeft.

Mocht u willen kiezen voor andere kozijnen is Belisol wel een aanrader. Iets duurder dan andere partijen wellicht maar de service die ik heb ervaren (en nog steeds ervaar) is top.

Belisol bedankt ben blij klant te zijn bij jullie

22. april 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Hi Sander, wat fijn om deze feedback te mogen ontvangen! Dank voor het vertrouwen in onze diensten. Belisol Gouda #liefdevoorhetvak

Top kwaliteit materialen

Top kwaliteit materialen
Professioneel montage team

18. april 2024

Topbeoordeling, dank je wel voor het vertrouwen in Belisol Gouda. Mvg

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vakmanschap uit Gouda door Wim en Lucas het montage team.

Wij schrijven deze recentie omdat wij zeer tevreden zijn over de plaatsing van een kozijn met voordeur en het bekleden van onze schuur met Keralit.
Vakwerk geleverd door het montage team van Belisol Gouda, Wim en Lucas.
Hartelijk dank we zijn er blij mee.
Familie van der Maas,
Spijkenisse.

28. februar 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel voor de mooie beoordeling, we geven de complimenten zeker door aan onze collega's :) Mvg, Belisol Gouda

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden van begin tot het eind

Zeer tevreden van begin tot het eind. Goede info bij de offerte. Keurige monteurs. Goede bereikbaarheid bij vragen. Iedereen hield zich aan de afspraken. Alles netjes afgerond Aanrader!

20. november 2023

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Fijn om te lezen, dank voor het vertrouwen en deze mooie aanbeveling! Mvg, Belisol Gouda

Belisol Gouda: TOP!

Kunststof pui op balkon

Vanaf het oriënterende gesprek t/m oplevering heb ik als zeer prettig ervaren.
De dame (Britt) van de planning was erg klantvriendelijk en heeft de planning zelfs naar voren kunnen halen toen ik haar vertelde dat ik enorm veel last van lekkage had.
De mannen die de pui kwamen plaatsen werkte keurig, snel en waren zeer vriendelijk.
Ik ben enorm blij met de pui.
De prijs is wellicht iets hoger dan bij andere partijen maar dat is het echt waard. Dit is een professioneel bedrijf met vakbekwame medewerkers waar de klant nog koning is.

5. desember 2023

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Hi Erwin, dank je wel voor deze mooie beoordeling! We geven de complimenten zeker door aan onze collega's! Vriendelijke groet, Belisol Gouda

Belisol Gouda levert fantastische service

Belisol Gouda levert fantastische service. Het was heel fijn om een adviseur over de vloer te hebben die alle details van mijn specifieke woning mee kon nemen in de offerte. Daarnaast waren ze op de prijs ook nog eens erg concurrerend.

10. januar 2024

Super Rob, dank voor deze mooie aanbeveling! Vriendelijke groet, Belisol Gouda

Kozijnen van Belisol Gouda

Onwijs bij dat wij bij Belisol Gouda onze kozijnen hebben laten bestellen en door hen hebben laten plaatsen. Wij zijn goed geholpen, van het uitzoeken qua juiste kozijn tot het laten plaatsen en de nalevering van onze horen. De mannen die de kozijnen hebben geplaatst hebben heel fijn en netjes gewerkt en goede mooie afwerking achtergelaten! Wij willen in de toekomst zeker nog terug komen.

10. januar 2024

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Gouda

Dank je wel Liona voor de zeer mooie woorden! Hier doen we het voor, met #liefdevoorhetvak bij Belisol Gouda. Mvg

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv