Selskapet har svart
Prima geholpen bij het maken van een keuze in de winkel. Daarna duidelijke en snelle communicatie over de offerte en verdere afspraken. Eerder geplaatst dan verwacht. Vriendelijke monteurs en ze... Vis mer
Selskapet har svart
Goed en professioneel advies bij het maken van een keuze voor aanschaf nieuwe raam kozijnen in de showroom. Goede en snelle communicatie over de offerte en gemaakte verdere afspraken. De monteurs he... Vis mer
Selskapet har svart
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Dillenburgstraat 11, 5652 AM, Eindhoven, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel mooi resultaat.
Geweldige service.
Helemaal tevreden.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Duidelijke afspraken en betrouwbaar. Zowel vooraf als bij de montage werden goede adviezen gegeven. Monteurs Harry en David hebben goed en professioneel werk geleverd.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Zeer vriendelijke en professionele contacten met de medewerkers van de showroom. De metingen waren zeer exact, het geen zodoende tijdens de installatie geen problemen opleverde. Tijdige communicatie over plaatsing. Zeer vakbekwame en vriendelijke installateurs. De afwerking perfect en prachtig. Informatie t.b.v. subsidieaanvraag juist en voldoende. Hier moet je zijn voor ramen en kozijnen!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Compliment voor de prachtige geplaatste kozijnen die door Roland & Sandro zijn geplaatst. Een top duo die oog hebben voor detail! Zij hebben met grote ambacht voor het vak de kozijnen in stijl geplaatst door de authentieke omlijsting van het kozijn te behouden. Het bedrijf komt afspraken na, is ondersteunend en heeft oog voor afwerking. In contact vriendelijk en oprecht. Dit hebben we bij onze andere geplaatste kozijnen van een ander bedrijf niet zo meegemaakt. We bedanken de medewerkers van het bedrijf hiervoor en bevelen deze zeker aan! M.v.g. Klaas & Linda

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Duidelijke communicatie, prachtig materiaal (ook afwerking), prettig en kundig personeel, geen onverwachte (extra) kosten.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Van begin van de bestelling tot eind van de plaatsing helemaal top verlopen, communicatie is duidelijk, werken netjes en laten alles netjes achter. Goede degelijke kozijnen, screens, en rolluiken geplaatst op 2 verdiepingen rondom.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Zowel de service, communicatie, uitvoering als het eindresultaat van Belisol zijn top. Ik ben erg tevreden.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Het begon met Joris, die ons met veel geduld door de aanschaf heeft geleid.
We hebben met 3 eigenaren van een appartementencomplex onze kozijnen vervangen.
De V.v.E heeft alles behoorlijk getraineerd.
Nadat alles rond was, en de inmeter elk appartement apart heeft opgemeten, is alles naar volle tevredenheid geplaatst.
Communicatie via Rick liep perfect.
Goede kwaliteit materialen en hele prettige,vakbekwame mannen.
Ik zou het iedereen aanbevelen!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
De monteurs hebben hard gewerkt ( binnen 1 dag klaar )en daarna alle weer netjes achter gelaten! We zijn zeer tevreden met het eind resultaat en zeker aan te bevelen!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Belisol heeft mijn voor-en achterdeur en schuifpui geplaatst. Zo mooi geworden en goed afgewerkt . Heel blij met het advies wat ik gekregen heb. Ik kan Belisol echt aanraden. De mannen hebben goed en mooi werk verricht. Dank je wel!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
De mensen van Belisol hebben een 100% nee 200% product geïnstalleerd en afgeleverd. Alles perfect afgewerkt.
Vakmanschap op alle fronten.
Ik kan niet anders dan Belisol en met name Shane en Maikel bij iedereen aan te bevelen!!!!!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Communicatie was duidelijk. Ramen en kozijnen zijn top opgeleverd. Het team werkte snel en was erg vriendelijk. Een aanrader!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Alles ging snel, netjes en het materiaal wat er geplaatst is gewoon echt goede kwaliteit.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Super tevreden over het werk van Belisol. Vanaf de verkoop tot het eindresultaat helemaal tevreden. Het Team Sandro en Ronald hebben top werk geleverd. Ze waren ook prettig in contact en keurig netjes in afwerking en het opruimen. Top!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Belisol Eindhoven maakt waar wat ze beloven.
Goed contact & duidelijk in de communicatie in alle fasen van het proces.
Ook prima ervaringen voor wat betreft flexibiliteit (tweede bezoek ivm offerte vensterbanken, extra isolatie omdat tijdens montage bleek dat boven de ramen geen isolatie bleek te zitten).
Respect voor de montageploeg heel hard gewerkt (respect voor!) en alles super netjes geplaatst.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Nieuwe kunststof deuren en kozijnen laten plaatsen. Vooraf goed advies en goede communicatie. De monteurs waren vriendelijk en klantgericht en hebben uitstekend werk geleverd.

Een duidelijk intakegesprek.
Een professionele maatopnemer
Levering van de juiste deuren en super goede afwerking, tot het poetsen van de vloer toe.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Kwaliteitskozijnen en bijzonder vakkundig geplaatst. Vaklieden werken netjes en ruimen alles keurig op. Oplevering ook goed. Laten rustig werking van alles zien. Veel complimenten hoe de nieuwe kozijnen met hor er uit zien.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Prettig contact vanaf het begin van het eerste gesprek. Afspraken werden keurig nagekomen, maar vooral het nette werk wat de mannen van de uitvoering hebben gedaan. Werkplek keurig achtergelaten nadat ze klaar waren. Wij zijn echt ontzorgd.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Goede kwaliteit , zeer vakkundig geplaatst en prettige samenwerking vooraf en achteraf met Belisol Eindhoven
Monteurs Sandro en Roland hebben mooi vakwerk afgeleverd

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.