Gisteren is er een mooi kunststof kozijn met een houtnerfje geplaatst door Belisol, wat een vakmannen Of dat het kozijn er altijd in heeft gezeten. Grote klasse, wij zijn heel erg tevreden.
Selskapet har svart
Na het plaatsen van de kozijnen, kwamen we er na een paar maanden achter dat we toch wat tocht voelde bij de tuindeur. Na 1 mailtje werd er binnen een paar dagen direct telefonisch contact opgenomen d... Vis mer
Selskapet har svart
Wij zijn ontzettend tevreden met het werk van monteurs Roeli & Joël! Ze waren vriendelijk, hardwerkend en hebben de klus uitstekend uitgevoerd met een prachtig eindresultaat. Op zowel de begane grond... Vis mer
Selskapet har svart
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Kelvinring 56 E+F, 2952 BG, Alblasserdam, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vandaag onze kunststof kozijnen gemonteerd. Zeer goed werk geleverd door Marcin en Kristof. Dikke 10👍Werken netjes en laten alles keurig achter

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Koen en Gio vandaag bij ons thuis gehad. Fijne mannen die goed en snel werk leveren. Heel tevreden!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Monteurs(Marcin en Kristof) waren keurig op tijd. Werken netjes en houden alles schoon. Montage van de kozijnen is netjes afgewerkt. Ondanks een beschadiging van een kozijn en een raamdorpel wat in nalevering staat, was alles keurig opgeleverd.Monteurs deden hun uiterste best 👌 en konden er niks aan doen dat een kozijn beschadigd was en dorpel niet aanwezig was. Dat is immers aan Belisol.
Super gedaan.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Erg tevreden met de nieuwe kozijnen. Super geholpen door Koen & Gio!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Nette mannen, goed hun werk gedaan en alles netjes achtergelaten

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Goed ontvangen voor het aankoopgesprek van onze nieuwe schuifpui, alles komt helder aan de orde, opmeting en uitvoering gebeuren volgens afspraak en zijn vlekkeloos gegaan.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Vandaag is onze schuifpui vervangen door Marcin en Kristof. Super aardige en hardwerkende kerels die ontzettend netjes werken. Deze mannen blijven net zo lang puzzelen tot de deuren perfect ‘lopen’. Erg blij mee!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Goed geholpen door Belisol Alblasserdam. Dit begon al bij het opstellen van de offerte en het plan voor een nieuwe voordeur en kozijn. Vervolgens netjes geïnstalleerd door monteurs Koen en Peter. Welke beide ook nog even tijd maakten voor een gezellig praatje en extra service door het ophangen van de deurbel. We zijn erg tevreden en kunnen Belisol Alblasserdam dan ook zeker aanraden.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Alles is heel goed verlopen monteurs Koen en Gio hebben alles perfect gedaan en waren zeer voorkomend.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Revan en Marcin hebben hier kozijnen geplaatst dat is allemaal netjes verlopen, Koen en Gio hebben hier alles netjes afgewerkt en goed achtergelaten. Het contact met kantoor verliep ook soepeltjes.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Marnix, Joey en Markus hebben heel netjes gewerkt. Het eindresultaat is erg mooi en het zijn hele vriendelijke gasten.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Van begin tot het eind vakmensen met je bezig.Mitchel die alles bespreekt en daarna Marnix en zijn maat die alles snel en netjes instaleerd. Afspraken worden nageleefd en communicatie naar bedrijf is goed. Zijn heel tevreden met hoe alles is verlopen.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
2/3 medewerkers van Belisol (Koen, Gio en Mitchell) krijgen van mij een 10. Top prestatie geleverd.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Vandaag is in onze tuinkamer een aluminium schuifpui geplaatst door het team van Belisol onder leiding van Yassine. Zij hebben keurig werk afgeleverd en hebben daarna ook nog de ruimte schoon en opgeruimd achtergelaten. Het hele proces is overigens soepel verlopen, wat al begon in de showroom met het goede advies van Mitchell, die uitgebreid de tijd nam om alle mogelijkheden door te spreken. Al met al een goede ervaring, die ik aan iedereen zou kunnen aanraden!

Peter
Revan
Lekker vroeg gestart, hele fijne werkers. Hard werken en toch lol maken. Met één deur breedteprobkeem, maar razendsnel en zeer tot ons genoegen opgelost.
Klaar in 1 dag, waar wij op twee dagen gerekend hadden!
Top ervaring!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Raam en deurkozijnen naar wens gemonteerd. Snel en net werk geleverd door Marcin, Kristof, Koen, Gio.
Els Zoutendijk

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Peter, revean, marcin kwamen langs voor keukenkozijn en de voordeur. Gezellige mannen en uitstekend geplaatst. Zeker aan een aanrader!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Peter,Revan en Marschin schuifpui keurig geplaatst.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Goede communicatie met Peter alles opgelost met een keurig resultaat.
Schuifpui welke is ingemeten zit er keurig in in de Bolero 18 te Zwijndrecht.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Recent zijn al onze kozijnen vervangen op alle verdiepingen. Alles is netjes opgeleverd en Koen en Gio hebben nog wat kleine service werkzaamheden uitgevoerd om de puntjes op de i te zetten.
Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van opleveren en de service!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Drechtsteden
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.