In april 17 deuren en kozijnen laten plaatsen door Belisol. De mannen die dit kwamen doen zijn echte vakmannen. Helaas is er in de schuifpui en de achterdeur wat mis waardoor deze niet lekker open... Vis mer
Selskapet har svart
Dank jullie wel Belisol! Wat zijn wij blij met onze nieuwe kozijnen, deuren en ramen! Ons huis is prachtig geworden! Van het uitzoeken tot het plaatsen en afwerken van het geheel, een hele dikke pl... Vis mer
Selskapet har svart
In mei zijn we bij belisol terecht gekomen voor de aanschaf van een nieuwe garagedeur. Op het kantoor werd met ons de mogelijkheden uitgebreid besproken. Deskundig advies. Deze week werd de nieuwe deu... Vis mer
Selskapet har svart
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Laan van Malkenschoten 97, 7333 NP, Apeldoorn, Apeldoorn Zuid, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
In april 17 deuren en kozijnen laten plaatsen door Belisol.
De mannen die dit kwamen doen zijn echte vakmannen.
Helaas is er in de schuifpui en de achterdeur wat mis waardoor deze niet lekker open gaan. Dit is gemeld bij de service en zal naar verwachting spoedig worden opgelost.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Hele mooie deur met mooie afwerking

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Erg blij met mijn schuifpui. Alles is gegaan zoals afgesproken en het resultaat is prachtig!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Wij hebben vorige week een schuifpui laten plaatsen door Belisol en zijn zeer tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste gesprek in de showroom tot en met de plaatsing verliep alles professioneel en duidelijk.
De adviseur nam echt de tijd om onze wensen door te spreken en gaf goed advies over de mogelijkheden. De communicatie was helder en alle fspraken zijn nagekomen.
De montage ging vlot en zorgvuldig. De monteurs werkten netjes, dachten mee en hebben alles strak super afgewerkt.
Het eindresultaat is precies wat we hoopten: een mooie, solide schuifpui die perfect aansluit bij onze woning. We merken meteen meer licht en comfort in huis.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Deurslot in achterdeur defect. Monteur vanBelisol, Apeldoorn kwam en slot bleek niet te repareren. Een nieuw slot besteld. Was een slot over de hele lengte van de deur. Helaas leverde de sloten-leverancier steeds de verkeerde. Gisteren kwam de monteur met, deze keer, het goede slot. Is geplaatst en werkt weer perfect.
Dank aan Belisol, Apeldoorn voor alle geduld en medewerking.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
We zijn heel tevreden met het resultaat, het is mooier geworden dan verwacht, er werd goed meegedacht en ze hebben alles netjes achter gelaten.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Heel goede ervaring met Belisol Apeldoorn! Ze namen de tijd voor onze specifieke wensen en vragen, kwamen met een scherpe en duidelijke offerte, en de levering en plaatsing verliep zoals afgesproken. Prettige en snelle communicatie. Ook heel netjes gewerkt en de boel weer netjes achtergelaten.
Nazorg (afstelling hier en daar aanpassen e.d.) ook heel goed.
En, niet onbelangrijk: de kwaliteit van de kozijnen en deur is top!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Prima service, uitstekend vakwerk en goede prijs/kwaliteit.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Van het uitzoeken tot het plaatsen en afwerken van het geheel, een hele dikke pluim voor iedereen van Belisol.
Communicatie top! Medewerkers top! Kortom, we zullen jullie bij iedereen aanbevelen!!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Goed advies, vriendelijk geholpen, afspraken goed nagekomen, flexibel en top werk geleverd! Heel blij mee.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Goede communicatie, werken netjes en als er wel iets is lossen ze het netjes op.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
zeer blij met onze nieuwe kozijnen, netjes gewerkt en opgeleverd

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Onlangs heb ik nieuwe kozijnen laten plaatsen door Belisol en ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben. Vanaf het eerste moment verliep alles vlekkeloos.
De highlights van de dag:
Stipt & Vriendelijk: De monteurs kwamen netjes op tijd aan en stelden zich keurig voor. Na een gezamenlijk kopje koffie zijn ze direct voortvarend aan de slag gegaan.
Oog voor detail: Voordat er ook maar iets gesloopt werd, hebben ze alles netjes afgeplakt. Mijn laminaat werd perfect beschermd tegen vuil en beschadigingen.
Vakkundige montage: Het verwijderen van de oude kozijnen gebeurde zeer professioneel. Tussendoor werd er constant opgeruimd, zodat de rommel beperkt bleef.
Goede sfeer: Onder het genot van een gezellig muziekje werd er hard gewerkt. Natuurlijk was er ook even tijd voor een welverdiende lunchpauze (ook belangrijk!).
Prachtige afwerking: De nieuwe kozijnen zijn vakkundig geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt.
Alles ging zeer professioneel en de monteurs verstaan hun vak echt. Ik raad Belisol aan iedereen aan! De volgende ramen worden hier in ieder geval zeker weer besteld en geplaatst.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Vakmensen werken er bij Belisol Apeldoorn! Nieuwe kozijnen op slaapkamers van de kids en een nieuwe voordeur.
Vooral de afwerking van de kozijnen en vensterbanken is van hoog niveau.
Voor ons zeker een aanrader!
Wellicht tot ziens!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Goed vakwerk geleverd. Goed personeel. Zeer tevreden!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Van aankoop tot aflevering, perfect! In de showroom in Apeldoorn werd er alle tijd genomen om alle mogelijke opties aan ons te laten zien. De offerte was snel getekend. We hebben een aantal maanden moeten wachten, maar dat was het meer dan waard.
Het montage team was vakkundig, snel en hadden oog voor netjes en secuur werken. Het eindresultaat is verbluffend mooi! We kunnen niet wachten op het mooie weer om de tuindeuren lekker open te kunnen doen.
In de toekomst willen wij de kozijnen voor het huis veranderen en zeker weten dat we dan weer bij Belisol aankloppen. Aanrader!

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Erg blij met onze nieuwe kozijnen van Belisol. Vanaf de eerste afspraak in de showroom tot het plaatsen en al het tussenliggende contact is er voortdurend meegedacht en afgestemd. Daarnaast zijn we enorm blij met het resultaat.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Hebben alle kozijnen aantal jaren geleden door Belisol laten vervangen.Maar nu werkte een slot niet meer optimaal.Heb gebeld en ze kwamen dezelfde dag en weer helemaal goed geholpen.Zeer tevreden over Belisol.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
De monteurs kwamen precies op tijd en gaven duidelijke uitleg over het werk dat ze gingen uitvoeren. Ze werkten snel en efficiënt, en alles werd netjes afgewerkt. Daarnaast waren ze erg beleefd en professioneel. Ik ben zeer tevreden over de service en kan hen zeker aanbevelen.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
De eerst afspraak was fysiek in Apeldoorn. Hier hebben wij een uitgebreide uitleg en offerte gekregen. Nadat we via de mail akkoord hebben gegeven, werd alles in orde gemaakt en moesten we nog even 1 keer langs komen om de puntjesop de welbekende "i" te zetten. We wisten dat er een wachttijd van een half jaar op zat. Dit is allemaal besproken. Afgelopen week zijn de kozijnen geplaatst en ondanks dat het sneeuwde is alles goed geplaatst. Deze mannen zijn echte bikkels die hun vak verstaan. Ze waren vriendelijk. We zijn ook na de plaatsing nog gebeld of alles naar wens is verlopen. We hadden nog wat kleine aandachtspunten. Daar werd ook meteen gehoor aan gegeven en een afspraak voor gemaakt.
Alles bij elkaar, krijgen zij van ons 5 sterren.

Svar fra Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.