Stoelen besteld. Snelle levering, eenvoudig te monteren, zeer stevig. Twijfel zeker niet u zult niet teleurgesteld zijn. Alain Ordered chairs. Fast delivery, easy to assemble, very sturdy. Do not hes... Vis mer
Ik heb de tuinset SAPRI metaal donkerbruin gekocht en deze past helemaal in de vibe van mijn romantische tuin. Eenmaal in elkaar gestoken was het meteen genieten. Stoelen zijn ook groter dan verwacht... Vis mer
I’m really happy with this purchase! The cushions look exactly like the photos—modern, stylish, and high-quality. The textures are especially nice, adding a cozy and elegant touch to my sofa. The sti... Vis mer
Cobrança indevida de valores relativos a transporte e montagem de vários artigos com defeito de fabrico e de um artigo cancelado atempadamente, i.e. antes de ser preparado para envio. As reclamações a... Vis mer
Beliani est une boutique en ligne d'origine suisse, réputée pour sa fiabilité et sa qualité. - Plus de 100 000 produits de catégorie meubles et accessoires - Jusqu'à 70% de réduction - Livraison et retour gratuits - 365 jours pour le retour - Garantie jusqu'à 5 ans - Plus d'un million de clients satisfaits. Achetez vos meubles chez Beliani!
Har ikke svart på negative anmeldelser
I have a nice bedframe
I have a nice bedframe. It suits our bedroom. I also have a nice chat with customer service!
very good quality
very good quality, super fast delivery, bed looks beautiful.
Ce site est une catastrophe
Ce site est une catastrophe, livraison impossible. Je tente en vain d'obtenir le remboursement d'une commande jamais reçue.
Le service client est pitoyable.
Une vrai arnaque faites très attention
Ik had een zeer snelle levering en…
Ik had een zeer snelle levering en heeft minder dan 2 weken geduurd voor ik het thuis had
Super
Stoelen woonkamer
We hebben stoelen besteld voor de woonkamer van mijn dochter. We zijn afgegaan op de foto’s van hun website. Dankjewel want het is hun eyecatcher van hun woonst. Ze zijn kwalitatief heel goed en mooi. Het enige minpuntje is dat de poten van de stoelen geen bescherming van de vloeren hadden. Maar we zijn om viltjes gegaan en probleem opgelost. Misschien een tip om ze mee te geven.
Ik ben erg blij met mijn aankopen
Ik ben erg blij met mijn aankopen. Zeer ruime keuze.
Hebben veel keuzes en top kwaliteit ben…
Hebben veel keuzes en top kwaliteit ben heel tevreden over hun artikelen.
Très contente de mon achat
Prima eerste ervaring met Beliani
Als eerste ervaring met Beliani kocht ik een prachtig en kwalitatief bedframe inclusief lattenbodem voor een zeer scherpe prijs. Zeer tevreden waardoor ik besloot ook nog 2 nachtkastjes te bestellen die net zoals het bed luxueus ogen. Alles werd keurig geleverd (het bed vanwege speciale grote levering met een vooraf te kiezen tijdslot). Er zitten duidelijke montagehandleidingen bij. Zeer blij met deze aankopen!
Terras tafeltje
Leuk tafeltje gekocht..
Snelle levering
Top prijs/kwaliteit
Schitterende kwaliteit en dito…
Schitterende kwaliteit en dito levering!!!
Aanrader!!!