God rådgivning telefonisk og stor…
God rådgivning telefonisk og stor empati fra alle. Kan kun anbefales i den svære sorg
M.V.H Ina
Har ikke svart på negative anmeldelser
M.V.H Ina
Martin var helt fantastisk, han tog sin tid til at gennemgå alle step når en pårørende dør.
Han var empatisk, tillidsfuld, udtrykte omsorg, tog sig tid til at lytte og var min “klippe” i denne situation.
De bedste anbefalinger her fra.
Super god service og den valgte bedemand leverede både god service og ga en god pris.
Begravelsesguiden supplerede jeg med telefonisk kontakt/guide, hvilket jeg på det kraftigste kan anbefale. Lyttende, spørgende og kompetent telefonisk guide, og med gode inputs til handling/-er.
Desuden blev der telefonisk fulgt op på min henvendelse, og også forespurgt til om guiden kunne hjælpe med andet eller hvorvidt jeg/vi havde flere spørgsmål.
Rasmus var god til å lytte. Han skulle i utgangspunktet orientere om en rekke forhold (sannsynligvis hans obligatoriske "smørbrødliste"), men tilpasset seg hurtig til det jeg hadde behov for å vite noe om. Han stilte noen oppfølgingsspørsmål for å være sikker på å ha formidlet det som var relevant. Han innga tillit, og jeg fikk forslag til to bedemenn, hvorav jeg valgte den ene ut fra nettsiden hans.
Empatisk meget behagelig bedemand
seks stjerner til ham.
Alt fungerede perfekt , smuk og dekorativ pyntning i kirken.
Venlig hilsen
Anny Christiansen
Alt som aftalt.
Respektfuld og behagelig samt meget service minded. Perfekt og kan kun anbefales herfra.
Super behagelige at tale med. God rådgivning, vil klart anbefale dem til andre. Vh Joan
Samtalen med personen hos Begravelses-guiden var behagelig og meget oplysende om de råd man gav. Jeg modtog efter samtalen en mail med navne på bedemænd der blev anbefalet.
Superfin rådgivning hos begravelsesguiden. Kan virkelig anbefales, seriøs og grundig, meget fin service.
Empatisk og pålidelig. De første jeg kontaktede ved min fars død, og det er jeg meget glad for.
Godt at tale med en som kan anbefale og rådgive i en svær situation