Uformel, men seriøs og korrekt
Der er orden i tingene og alle aftaler overholdt. Jeg vil endda sige, at jeg fornemmer at Pernille gerne gør lidt ekstra for kunden, uden at få noget for det - bare for at være sikker på at man er fuld tilfreds.
Bedemand Pernille Wolder – Afsked med omtanke. Hos Bedemand Pernille Wolder hjælper vi familier trygt gennem en af livets sværeste situationer. Når et dødsfald rammer, kan det være svært at overskue både de praktiske opgaver og de mange beslutninger, der skal træffes. Derfor er vores vigtigste opgave at skabe ro, overblik og tryghed fra den første kontakt og gennem hele forløbet. Vi tilbyder personlig rådgivning og hjælper med alle former for begravelser og bisættelser. Uanset om ønsket er en traditionel ceremoni, en personlig afsked, askespredning eller skovbegravelse, tager vi os tid til at lytte og finde den løsning, der passer bedst til den afdøde og de pårørende. Hos os er ingen afskeder ens. Vi tror på, at en smuk og værdig afsked skal afspejle det menneske, der tages afsked med. Derfor lægger vi stor vægt på nærvær, respekt og individuelle løsninger, hvor der er plads til både traditioner og personlige ønsker. Vi er uddannede, eksaminerede og brancheautoriserede gennem Danske Bedemænd. Det betyder, at vi er underlagt løbende kvalitetskontrol og arbejder efter høje etiske og faglige standarder. Samtidig er vi omfattet af Brancheforeningens Garantiordning, hvilket giver ekstra tryghed for de familier, der vælger os. Vi har afdelinger i Næstved, Fensmark og Fuglebjerg og hjælper familier i hele Næstved Kommune og omegn. Med et godt lokalkendskab kan vi rådgive om både kirker, kapeller, skovbegravelsespladser og øvrige muligheder i området, så planlægningen bliver så enkel og overskuelig som muligt. Vi ved, at tillid skabes gennem handling. Derfor gør vi os umage i hver eneste sag og sørger for, at alle aftaler bliver overholdt. Mange af de familier, vi har hjulpet, fremhæver netop vores nærvær, professionelle rådgivning og evnen til at skabe ro i en svær tid. Det er en tillid, vi sætter stor pris på, og som vi hver dag arbejder på at leve op til. Hos Bedemand Pernille Wolder er vores mål altid at skabe en tryg, personlig og værdig afsked, hvor både den afdødes ønsker og de pårørendes behov er i centrum. For os er en afsked ikke blot en ceremoni – det er et vigtigt farvel, som fortjener tid, nærvær og respekt. Afsked med omtanke
Ringstedgade 54, 4700, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.