Slechte zaak hoor. Ik heb ze gebeld en voicemail ingesproken. Ik heb naar beide emails wat gestuurd, maar krijg meteen een Undelivered bericht terug. Ik heb een contact formulier op de site ingevuld.... Vis mer
Se hva andre synes
Ik vind dat jullie mijn verwachting waar hebben gemaakt. Mijn boxspring is binnen de verwachte levertijd geleverd. De bezorgers hebben keurig bij mij in de hal gezet wat ik super vond in deze... Vis mer
Boxspring besteld bij Beddenster, bed bevalt prima, communicatie verliep zeer vlot en levering was stipt op tijd. Op voorhand werd even een seintje gegeven wanneer ze er bijna waren, ideaal dus. Ik... Vis mer
Selskapet har svart
Wij zijn de dupe van Koopjedeal....ons bed werd niet geleverd. Wat nu? 's Avonds gechat met Diederik van Beddenster. Zij hebben alles in het werk gesteld om zo snel mogelijk een bed af te leveren. V... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
beddenster
Kontaktopplysninger
Nederland
- beddenster.nl
Goede service, bed netjes afgeleverd en ligt uitstekend.

Fijne service
Beddenster.nl heeft mijn boxspring thuis afgeleverd, de trap opgetild en gemonteerd op de afgesproken tijd. Aardige jongens die het bed snel en vakkundig hebben geplaatst.
Bedankt!

Geweldige bedden!
Geweldige bedden! Wij bestelden er meteen 3 voor ons huis in Knokke. Superservice ook. Zeer vriendelijke jongens.

fijne dienstverlening
Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle dienstverlening en fijn bed is netjes afgeleverd! Keep up the good work

Top service
Top service. Kwamen met de bus voor me deur en hebben het bed zelfs naar binnen getild. Aardige bezorgers.
Bed is uitstekende kwaliteit met competitieve prijs.

Helemaal geweldig!!!!!!
Helemaal geweldig! Heb in tijden niet meer zo lekker geslapen, service ook erg goed

Svar fra beddenster
Duidelijke site met hele goede service…
Duidelijke site met hele goede service en gigantisch lage prijzen. Bestelling was supersnel geleverd!

Svar fra beddenster
het was wel op tijd bezorgd maar de bed…
het was wel op tijd bezorgd maar de bed is helaas beschadigd
dus moet het weer vervangen en dat vind dus jammer
is nog niet vervangen

Goede kwaliteit
Bed van goede kwaliteit, ben er heel blij mee! Prijs/kwaliteitsverhouding is in orde.
Boxspring besteld bij Beddenster
Ik ben een blije klant.
Groetjes,
Davy

Svar fra beddenster
bij monteren bleek dat bij 1 tap geen…
bij monteren bleek dat bij 1 tap geen draad was getrokken , 1 voet kon dan niet gemonteerd worden. Levering was niet binnen de afgesproken tijd zoals website weergeeft.

Svar fra beddenster
Heel erg goed geadviseerd goed geholpen…
Heel erg goed geadviseerd goed geholpen zit nu op mijn bed te wachten al bevestiging gehad van dat t geleverd wort binnen 3weken nu even wachten op de datum dat hij geleverd wort maar tot nu toe erg vriendelijk geholpen

Top service en top bed
Wij zijn de dupe van Koopjedeal....ons bed werd niet geleverd. Wat nu?
's Avonds gechat met Diederik van Beddenster. Zij hebben alles in het werk gesteld om zo snel mogelijk een bed af te leveren. Vriendelijke en vrolijke bezorgers. Ook zijn wij zeer tevreden over de kwaliteit van de box spring. Het contact (chat + telefoon), de bezorging en de box spring > we zijn op alle terreinen zeer tevreden!!

👍top
Flexibel, denkt mee, betrouwbaar , al met al goed!

Goede service!
Goede service!! Er was een kleine mis communicatie maar dit is super netjes opgelost! Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit! Lang gezocht op internet, maar beddenster komt er het beste uit.

Svar fra beddenster
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.