Se hva andre synes
Ondanks wat vertraging in de levering. Het contact en de bezorging waren perfect in orde. Ik ben goed op de hoogte gehouden. Het bed slaapt heerlijk en is van goede kwaliteit.
Een prachtige boxspring gekocht, heel goed geholpen en een goede service. Van te voren contact gehad over de plaatsing maar alles liep zoals zij beloofde. Een keurig vriendelijke man heeft ons bed geï... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Beddenenzo bieden we stijlvolle bedden van Nederlandse makelij tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze korte levertijden geniet je razendsnel van jouw nieuwe bed. Achteraf betalen? Geen probleem – bij ons staat gemak voorop. Kies voor kwaliteit, kies voor Beddenenzo.
Kontaktopplysninger
Knibbelweg 73-e2, 2761 JC, Zevenhuizen, Nederland
- +31 627913008
- info@beddenenzo.nl
- beddenenzo.nl
Mooi bed
Goede communicatie, service en een prima bed. Verkeerde kleur geleverd maar dit werd netjes opgelost.
Fantastisch
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en super goede service. Erg behulpzaam personeel en reageren heel snel. Super ervaring!
Super goed alles geregeld
Super goed alles geregeld! Stoffen gevoeld en matrassen getest in Bodegraven, omdat ik toch alleen online kiezen moeilijk vond. Keuzes gemaakt en in de afgesproken week (omdat ik nog niet de sleutels had) kwamen ze het keurig brengen. Prachtige bedden voor een hele leuke prijs. Aanrader voor iedereen die luxe bed wil voor een leuk prijsje!
Perfect
Netjes volgens afspraak geleverd 👌🏼
Goed advies gekregen levertijd was…
Goed advies gekregen levertijd was prima en netjes alles geleverd. Bed slaapt heerlijk
Top kwaliteit en prettige communicatie
Top kwaliteit en prettige communicatie. Fijne levering.
Top service
Top service, levertijd en top bed! Alles perfect volgens afspraak gelopen. Fijne heren om zaken mee te doen. Makkelijk contact via de whatsapp! Echte aanrader! Nette eerlijke prijs en hard werkende heren. Bedankt mannen. Groeten, Michiel, Amersfoort
Afgelopen week heeft onze dochter haar…
Afgelopen week heeft onze dochter haar nieuwe bed mogen ontvangen. Doordat we niet in de buurt wonen konden we het bed niet in het echt bekijken en moesten we het online uitzoeken. We zijn hier onwijs goed bij geholpen. We communiceerden vaak via de app en de app werd op ieder tijdstip van de dag er snel beantwoord (zelf 's avonds) Tevens waren wij heel blij dat het bed er al met een paar weken was. Al met al zijn wij super blij!! En kunnen we iedereen beddenenzo aanraden!!!
Top bedden!!
Heel goed service! Ik ben zeer tevreden. Top bed! 👍🏻👍🏻👍🏻
Topservice en snelle levering!
Wij hebben onlangs een bed voor onze dochter gekocht bij beddenenzo.nl en zijn ontzettend tevreden. Het bed is van fijne kwaliteit en werd snel geleverd, precies zoals beloofd.
Wij hebben ook gebruik gemaakt van de montageservice en dat is ons erg goed bevallen. Alles werd vakkundig en netjes gemonteerd, wat ons veel tijd en moeite heeft bespaard.
Ook de klantenservice verdient een compliment: vriendelijk, goed bereikbaar en behulpzaam bij onze vragen.
Wij zijn zo tevreden dat we van plan zijn om hier binnenkort ook een bed voor onze zoon te kopen. Zeker een aanrader!
Bed besteld en redelijk snel geleverd
Bed besteld en redelijk snel geleverd. Het bed ligt heerlijk. Super lekker slapen. Helemaal goed. Top. Klantenservice is prima. Bezorging ging perfect en goed geholpen met het bed in elkaar zetten.
boxspring nori
Ik had boxspring nori besteld. Ik was in de showroom wezen kijken en hier kon je zelf de stof en kleur uitzoeken en de toppers testen. Zeer goed en vriendelijk geholpen en dachten goed met je mee. 4 weken later werd het afgeleverd en er werd geholpen met de montage daarvan. Ik had een bed met opberg boxen en doordat ik een zwaardere topper had werd door hun zelf sterkere veren eronder gezet dan de standaard die er in zitten. Dit is natuurlijk een goede service. Erg te vreden over beddenenzo.
Teddy bed Luna
Teddy bed Luna besteld bij beddenenzo. Bed en matras zijn van top kwaliteit. Contact met klantenservice over de levering liep zeer goed. Bed werd op de afgesproken dag geleverd. Zeer tevreden over bed en service!
Fijne winkel!
Wij hebben een boxspring gekocht hier.
Goede communicatie over de bezorging en netjes geleverd volgens planning.
Mooie kwaliteit bed en betaalbaar!
Echt een aanrader.
Het contact verliep goed
Het contact verliep goed. Bij vragen werd er snel gereageerd. Bestelling en levering verliepen goed. Het bedrijf belde zelf voor een kosteloze aanpassing van de bijbestelde nachtkastjes. Het bestelde bed met nachtkastjes is van goede kwaliteit.
Prachtig teddy Coco bed gekocht en we…
Prachtig teddy Coco bed gekocht en we zijn er ontzettend blij mee!
Het bed slaapt heerlijk, is van topkwaliteit en heeft ook nog eens een hele mooie prijs. Het contact was super vriendelijk en prettig. De bezorger nam bovendien echt de tijd om mijn man rustig uit te leggen hoe het bed in elkaar gezet moest worden, dat was ontzettend fijn. Echt een aanrader!
Goede, snelle levering en afspraken worden nagekomen
Bed exact geleverd op de afgesproken datum van geschatte levertijd. Aardige mensen en de montage ging bovendien snel. Aanrader!
Betrouwbaar, deskundig en klantgericht!
Wij zijn langsgeweest in de showroom en zijn uitstekend geholpen. Er werd duidelijk en deskundig advies gegeven en er werd echt tijd voor ons genomen. De oorspronkelijk levertijd van 3 weken bleek vanwege de kerstperiode niet haalbaar, maar dit is direct eerlijk aangegeven. Gedurende het hele proces is er netjes gecommuniceerd over de voortgang. Na 6 weken hebben wij onze bed ontvangen, dat vakkundig is gemonteerd door professionele en vriendelijke monteurs. Zeer tevreden over de service!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.