Beckerbakes Anmeldelser

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Super lækre og fine

Jeg bestilte 2 fastelavnsboller ved BeckerBakes, og det var ærlig talt så fin en overrækkelse af dem. Både af Becker selv og af indpakningen af de fine fastelavnsboller. Virkelig smukke og smagte super godt. Den sidste stjerne mangler grundede en lidt tør, hård konsistens i den ene af de to (men tænker måske det kan være grundet kulden udenfor udover romkuglen selv i bollen). Tak for det:).

13. februar 2026

Hej Thilde,

Tusind tak for de meget søde ord!

Jeg er dog rigtig ked af at høre, at den ene af fastelavnsbollerne har været lidt tør. Det er bestemt ikke meningen, at de skal være sådan. Kulden kan desværre godt påvirke konsistensen, men det skal selvfølgelig stadig være en god oplevelse hele vejen igennem.

Super lækre fastelavnsboller!

Super lækre fastelavnsboller!! Både smag og udseende var helt i top. Kæmpe anbefaling!!

22. februar 2026

Tusind tak, Nikoline!

Det gør mig virkelig glad at høre, at både smag og udseende var i top. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

BeckerBakes

Kanon godt resultat, super let samarbejde

Amalie er virkelig dygtig til at imødekomme ens ønsker og finde det helt rigtige til anledningen. Vi holdt navngivningsfest, og kagerne var meget smukke og smagte fremragende. Super let samarbejde. Kan klart anbefale at lave en aftale, når man skal holde et arrangement og har brug for noget særligt.

21. februar 2026

Svar fra Beckerbakes

Tusind tak for de meget fine ord! Det glæder mig virkelig at høre, at både kagerne og samarbejdet levede op til jeres ønsker.

Tak for anbefalingen - det betyder meget!