Beautywaxbar Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kære Beautywaxbar Jeg accepterer, at jeg har taget fejl af datoen, og jeg skal nok betale gebyret på 469 kr. Når det er sagt, synes jeg, at jeres håndhævelse er meget kortsigtet. Jeg f... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har fået lavet øjenbryn, negle og ansigtsbehandlinger hos BeautyWaxBar, og jeg er super tilfreds! Rani er meget dygtig, grundig og imødekommende..man føler sig altid i trygge hænder. Mine bryn bli... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

The best threading in town. Rani is very reliable, consistent and kind. Would highly recommend 🌸♥️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min oplevelse hos Beauty Wax Bar har været helt fantastisk. Jeg blev mødt af et imødekommende og venligt personale, der sørger for, at jeg følte mig godt tilpas fra start til slut. Deres hjemmeside... Vis mer

Selskapet har svart

4. Hudpleieklinikk
  5. Tannbleking
  6. Velværesenter

Skrevet av virksomheten

Beauty Wax Bar – Professionel skønhedsklinik i Sydhavn, København Beauty Wax Bar er en moderne og hyggelig skønhedsklinik beliggende i hjertet af Sydhavn, København. Vi er specialiserede i hårfjerning med både sugaring (sukkervoks) og klassisk voksbehandling, samt ansigtsbehandlinger, bryn- og vippebehandlinger. Vores klinik henvender sig til både kvinder og mænd, og vi tilbyder skræddersyede behandlinger med fokus på kvalitet, hygiejne og kundens individuelle behov. Hos Beauty Wax Bar er alle behandlere faguddannede og har mange års erfaring i skønhedsbranchen. Vi lægger vægt på professionalisme, tryghed og en personlig tilgang – uanset om det er din første voksbehandling, eller du besøger os regelmæssigt. Vi guider dig gennem hele behandlingen med respekt og omsorg, så du altid føler dig i trygge hænder. Vi arbejder udelukkende med nøje udvalgte produkter, der er skånsomme mod huden og velegnede til selv den mest sensitive hud. Vores behandlinger foregår i en rolig og afslappet atmosfære, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og fokusere på velvære og selvforkælelse. Vores mest populære behandlinger inkluderer: • Sugaring (sukkervoks) til hele kroppen – skånsom hårfjerning uden kemikalier • Voksbehandlinger – hurtig og effektiv hårfjerning med varmvoks • Ansigtsbehandlinger – dybderens, glød og hudpleje tilpasset din hudtype • Bryn og vipper – retning, farvning og lash lift for et naturligt og velplejet look Vi har mange tilfredse og loyale kunder, som vender tilbage igen og igen – noget vi er meget stolte af. Din oplevelse hos os er altid i centrum, og vi gør os umage for at skabe resultater, du både kan se og mærke. 📍 Du finder Beauty Wax Bar i Sydhavn – tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik – hvor skønhed, tryghed og faglighed går hånd i hånd.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

21 anmeldelser i de siste 12 månedene

Professionelt personale

Det er altid en god oplevelse at komme hos Beauty Wax Bar. Personalet er professionelt og hensynsfulde. Jeg går altid derfra med et godt resultat.

19. juli 2022

Svar fra Beautywaxbar

Kære Clara Tusind tak for din tilbagemelding, det glæder os meget, at du har haft gode oplevelser hos os.
Vi stræber altid efter at skabe de bedste resultater og en behagelig oplevelse hver gang. 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Personalet er altid søde og behagelige…

Personalet er altid søde og behagelige at tale med under enhver behandling. De gør deres arbejde til UG. Jeg går altid derfra og er 100% tilfreds.

18. juli 2022

Svar fra Beautywaxbar

Hej Katja, Vi er glade for at du nyder vores samtaler, Mange tak for de søde ord.

🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Jeg har fået ordnet bryn hos Rani. Hun er super sød, hurtig og dygtig :-) Er meget tilfreds med resultatet.

7. mai 2022

Hej Sarah,
Vi er rigtig glade for, at vi fik lov til at lave dine bryn og endnu mere glade for, at du er tilfreds med resultatet!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service! Og godt resultat! De er Meget søde når man er der første gang :-)

2. februar 2022

Kære Tove, Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder rigtig meget for os
Vi gør altid vores bedste for at møde vores kunder med venlighed og levere et godt resultat, så behandlingen bliver en så god oplevelse som muligt.

Bedste sted

Har aldrig fået lavet så flotte bryn, som hos Beauty Wax Bar, rigtig god service, behandling, man føler sig rigtig hjemme, og helt sikkert et sted jeg vil komme igen, og så flot arbejde♥️

8. juni 2021

Svar fra Beautywaxbar

Hej Emilie, Vi er så glade for at du er glad for dine bryn. Vi sætter pris på at du føler dig hjemme hos os :-)

Rani er virkelig dygtig

Rani er virkelig dygtig, professionel og imødekommende. Priserne er helt fair og kvaliteten er iorden. Hun har mine bedste anbefalinger ⭐⭐⭐⭐⭐

4. november 2020

Svar fra Beautywaxbar

Kære sidsel, Mange tak for din søde anmeldelse. Vi Er glade for at du har haft nogle gode oplevelser

Kan kun anbefales! :)

Kan kun anbefales! Havde aldrig prøvet wax eller sugaring og har nu prøvet begge dele hos Beauty Wax bar. Det er mit indtryk, at de anvender nogle af de bedste produkter på market derinde. Man er i trygge og erfarne hænder - Det var i hvertfald tydeligt at mærke, at behandler var rutineret og dygtig. Jeg vil bestemt anvende Beauty Wax Bar igen. Resultatet af min behandling derinde er i hvert fald fremragende, har fået så blød og lækker hud efterfølgende! :)

20. august 2020

Svar fra Beautywaxbar

Vi er meget glade for du har har følt dig tryg i klinikken, og at det har været en god oplevelse. Vi går altid efter at bruge gode produkter, så man for den bedste oplevelse <3

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Suveræn god behandling til en meget…

Suveræn god behandling til en meget rimelig pris.
Rani en en mester til threading & sugaring og klinikken er altid åben.

24. september 2019

Svar fra Beautywaxbar

Hej Britt, Mange tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for du har haft gode oplevelser hos os :-)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv