Jeg havde bestilt tid til både Japansk lifting og lash lift. Det sidste var jeg meget nervøs for. Jeg bryder mig ikke om at andre skal “pille” ved mine øjne. Jeg blev modtaget af Tina, Hun er virke... Vis mer
Se hva andre synes
Var ikke helt tilfreds denne gang. Havde følelsen af at det gik lidt for stærkt. Der er et par negle som ikke er så pæne, da forarbejdet ikke var godt nok lavet.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Beautyshoppen - et univers af skønhedspleje.
Kontaktopplysninger
Hørmarken 1, 3520 , Farum , Danmark
- 71900271
- Webshop@beautyshoppen.dk
- beautyshoppen.dk
Jeg har fået lavet lashlift hos Tina
Jeg har fået lavet lashlift hos Tina, og jeg er super tilfreds med det fine resultat. Hun tog sig god tid til at sikre sig det bedste resultat, så mine vipper ser naturlige, løftede og rigtig smukke ud. Jeg kan varmt anbefale Tina☺️
Helt igennem en fantastisk behandling
Helt igennem en fantastisk behandling. Om det er japansk lifting eller last lift, så føler jeg mig altid tryg og godt behandlet hos Tina. Er også ret vild med deres lysbehandling, som virkelig gør en forskel for min hud. Helt igennem skønt sted med en dejlig atmosfære
Super oplevelse i sommer
Jeg blev modtaget af Tina, Hun er virkelig en gevinst for butikken.
Med sit altid gode humør og rolige sind. Fik hun mig beroliget til, at vippe- behandlingen også blev en god oplevelse. Tak til Tina- også for resultatet.
Altid en god oplevelse at få lavet…
Altid en god oplevelse at få lavet vipper hos Julie. Gode produkter, god holdbarhed og flotte resultater. Derudover er hun altid sød og samarbejdsvillig :-)
Kan varmt anbefales.
Flot resultat
Flot resultat og Julie fortæller undervejs om det hun laver så man er tryg
Julie var rigtig god til at rådgive
Julie var rigtig god til at rådgive. Havde bestilt en anden behandling, men Julie anbefalede, det helt rigtige . Så nu er har jeg fået naturlige bryn med fylde, ved “blot” at få en almindelig retning og farvning af bryn.
Vipper
En super god oplevelse og fantastisk udført arbejde af Julie . Fik lavet vipper og det blev utrolig flot. Kommer igen da det er meget professionelt og flot arbejde.
En skøn og tryg behandling
Jeg havde en skøn oplevelse hos Beauty Shoppen. Jeg havde bestilt et lashlift samt farvning af bryn og vipper. Julie var supergod til at fortælle i behandlingen, hvad der skulle ske, så jeg følte mig meget tryg. Resultatet er blevet SÅ flot, og jeg kommer helt sikkert tilbage. Kun de bedste anbefalinger herfra.
Julie laver de smukkeste vipper og yder…
Julie laver de smukkeste vipper og yder altid en fleksibel, sød og nærværende service. Julie er velforberedt, omhyggelig og har god hygiejne.
Kan varmt anbefale at få lavet vipper hos Julie.
God service og godt resultat!
Fik lavet super smukke øjenvippe extensions i dag og ser frem til at komme igen!
Jeg har fået fine vipper hver gang..
Jeg har fået fine vipper hver gang jeg har været her.
Der er dejlig afslappende stemning og meget professionel behandling.
Kan helt sikkert anbefales.
Var ikke helt tilfreds denne gang
Verdens bedste Julie tryller fine negle…
Verdens bedste Julie tryller fine negle igen. Den varmeste anbefaling fra mig.
Jeg prøvede for første gang en japansk…
Jeg prøvede for første gang en japansk face lift. Det var en dejlig og afslappende oplevelse, og Tina var super sød og imødekommende🥰
En hyggelig atmosfære
En hyggelig atmosfære. Og absolut professionel behandling, gode råd og vejledning.
Gertrud får mine bedste anbefalinger
Kan virkelig anbefales. Super omhyggeligt arbejde 👍
Super omhyggeligt arbejde 👍
De varmeste anbefalinger herfra.
Sidder her og nyder mine flotte, røde negle. Jeg vil helt klart få lavet negle hos Gertrud en anden gamg !
Bedste lash lift
Det er 3. gang jeg får lavet lash lift (3 forskellige steder) og dette er helt klart det bedste jeg har fået lavet, det er bare så flot.
Der var også god vejledning undervejs.
Ikke sidste gang jeg kommer her.
En glad kunde :)
Flotte vipper, flotte negle, god stemning og søde mennesker :)
Negle
Endnu en gang en fantastisk oplevelse, Gertrud du er virkelig dygtig og jeg er mega glad for mine negle.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.