Ikke bli lurt av de positive tilbakemeldingene på Facebook. Det er falske brukere som de selv har opprettet. Jeg ble blokkert når jeg sendte melding til de på Facebook.
Flammelampa er helt suveren 👍bruker den veldig mye.kjøpte til dattera mi og kjøpte for noen kolleger på jobben . Alle er veldig fornøyde 💕jeg begynte å kjøpe den når naboen viste meg den .helt topp... Vis mer
Fornøyd med handelen, informasjon om forsinkelse osv. Men syns det er litt «masete» når vi skal måtte svare på undersøkelser o.l. Etter hver gang, eller bli påminnet om når jeg handlet sist osv.
Useriøst firma. Ventet tålmodig i 2 mnd fordi "varen var på vei inn", tok kontakt og fikk beskjed om at den var forventet innen 2 uker. 4 uker senere tar jeg kontakt igjen og spør når varen min komme... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Beautybrands.no - Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Alltid gode produkter på tilbud!
Norge
- beautybrands.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Andre kikket også på
Veldig bra nettsted
Har ikke mottatt tankini som skulle…
Har ikke mottatt tankini som skulle sendes ut i uke 8. Ikke svarer dere på mail og tar ikke tlf.
Har betalt for 2 lamper jeg ikke har…
Har betalt for 2 lamper jeg ikke har fått. Så ikke fornøyd i det hele tatt🤬
veldig fornøyd med produktene
veldig fornøyd med produktene, rask levering.
Veldig lang leveringstid
Bestillte 17/3. Varene blei mottatt 24/4.
Svar ikkje på telefonen.
Kjempefint produkt
Bestilt i januar - fortsatt ingen varer mottatt
Jeg bestilte en krølltang fra Beautybrands i januar, og jeg har fortsatt ikke mottatt denne. Jeg betalte kr. 599,- og håper nå på å få dette tilbake fra Klarna. Men vi får se..
Virket kjempe bra 😊
God service. Ved spørsmål om leveranser gir dere raskt svar om ting som er forsinket og hvorfor.
Topp fornøyd.
God service,feil med lampen jeg fikk.Men fikk raskt ei ny som fungerte.Tusen takk til dere👍😊
Det er ingen vits å bestille noe…
Det er ingen vits å bestille noe herifra. Jeg har bestillt varer for lenge siden , men de leverer ikke. Bestill fra et annet nettsted.
Er ganske fornøyd
Er ganske fornøyd. Litt sen levering og jeg har ennå ikke fått min siste bestilling.
Fekk aldri vara eg bestilt
Fekk aldri vara eg bestilt. Aldri meir😡😡
Jeg forstår at korona situasjon har…
Jeg forstår at korona situasjon har forsinket min bestilling . Jeg bestilte min ting før korona utbruddet, og har fortsatt ikke mottatt det jeg har bestilt. Noe jeg burde . Så min opplevelse av å bestille hos dere har blitt veldig negativ.
Monica.
Treg levering.
Kjempefine lamper.
Det er to mnd siden jeg bestilte og…
Det er to mnd siden jeg bestilte og betalte våren. Jeg har enda ikke mottatt den. Jeg har prøvd å ringe og sende mail uten å få svar. Jeg anbefaler ingen å handle med de.
Meget rask levering
Meget rask levering, bra kvalitet
Bra service,litt lang leverings tid