Svindel på høgt plan! Følg med på kontoutskriftene deres! Meldte meg opp når Sporty reklamerte for tren 3mnd gratis, ingen startavgift, ingen bindingstid osv. Oppdaget to mnd seinare at umiddelba... Vis mer
Be Sporty
Sønnen min har testet ut Funkykids og elsket å danse i sal med andre barn og foreldre. En trygg og fin opplevelse med koselige sanger som han husker godt. Dessverre en del sykdom hos instruktør som me... Vis mer
Kjempefornøyd! Vår lille datter på 2.5 år ELSKER Trix fotball. Det er høydepunktet i uka for henne. Første gangen ville hun ikke gå hjem. Pappaen måtte bestikke henne for å få henne ut av salen :) I... Vis mer
Be Sporty ønsker å sette verdens barn i bevegelse! Vi tilbyr kurs for barn i idrett og dans. Du finner våre klasser i nærheten av hjemmet med et bredt spekter av aktiviteter; dans, gymnastikk/turn og fotball. Vi vill være ukens høydepunkt for alle barn.
Olaf Helsets vei 5, 0694, Oslo, Norge
- sara@be-sporty.no
- be-sporty.no
Andre kikket også på
Svindel på høgt plan!
Svindel på høgt plan!
Følg med på kontoutskriftene deres!
Meldte meg opp når Sporty reklamerte for tren 3mnd gratis, ingen startavgift, ingen bindingstid osv. Oppdaget to mnd seinare at umiddelbart etter innmelding hadde de trekt 349kr frå min konto. I kvitteringen på mail sto det kr 0, men i kontrakten hadde de endret på dette og der sto startavgift ville bli trekt. Før eg i det hele tatt hadde startet på min «gratis» periode.
Deretter mnd før jeg skulle starte betale trekte dei både månedsavgift og årsavgift og hadde lagt på månedsavgiften med 50kr.
Så til slutt vart jeg så provosert eg sa opp umiddelbart mitt abonnement og snakket direkte med kundeservice på tlf som sendte meg skriftleg bekreftelse på at abonnementet er avsluttet og jeg ikke skulle betale mer. 2,5 uker etterpå er nye 349kr i månedsavgift trekt for en mnd jeg ikke skal ha!
Elendig kundeservice- går lenge før en får svar på mail og de svarer ikke på tlf før en velger tastevalg bli kunde. Styr unna!!!!
Værste treningssenteret jeg vet om og…
Værste treningssenteret jeg vet om og de tok 749 kr fra meg innen 1 uke, når det var gratis til 1. september uten binding.
Veldig fornøyd!
Vi er nå på vårt 3 kurs hos Be-sporty.
Vi er super fornøyde med trenere, kurs og kundeservice.
Ambefales på det sterkeste.
Det var helt fantastisk
Det var helt fantastisk. Fint sted flink og blid instruktør. Gode med informasjon og vi var kjempe fornøyde fra start til slutten og kan ikke vente til å starte igjen på Høsten 🥰
Fantastisk!
Syns hele opplegget har vært veldig bra siden start, god informasjon i forkant og under sesongen.
Viktigste av alt en fantastisk leder for barna, Lotte. Veldig flink og alltid blid. Både jeg og guttungen har vært veldig fornøyde fra start til slutt.
Anbefales!

Veldig bra dansekurs
Vi har gått på dansekurs 2-3 år i Asker, og synes opplegget har vært veldig bra! Flink og blid instruktør, morsomme sanger og danser for barna og div. «effekter» som bidro til moro. F eks var det stas med «fallskjermen» og ikke minst når den store bamse-maskotten kom innom. Barnet var veldig fornøyd og gledet seg alltid til timen. Vi melder oss gjerne på et nytt kurs.

Svar fra Be Sporty
Datteren på tre år elsket å danse og…
Datteren på tre år elsket å danse og tok med seg det hun lærte hjem. Bra for utvikling og for glede sammen:)

Svar fra Be Sporty
Fantastisk opplevelse for ungen.
Fantastisk opplevelse for ungen! Anbefales for en hver.

Anbefales på det varmeste
Anbefales på det varmeste. Min sønn på 2,5 år elsker Trix fotball skole. Perfekt opplegg for han sin alders gruppe, en fin miks av lek med og uten ball. Og meget populært med besøk av maskot. Et høydepunkt i han sin uke :)

Kjempefornøyd
Instruktøren er veldig flink til å få med seg barna, og sørger for at alle sammen har det gøy.
Veldig fornøyd! Vi anbefaler på det sterkeste.

Svar fra Be Sporty
Fint opplegg og god instruktør!
Martine er en utrolig flink instruktør og møter barna på en superfin måte!

Danse
Hei. Datteren vår begynte å danse i aldersgruppen 4-5 år, og fra den første timen med Funkykidz var det kjærlighet. Dansene foregår i et dynamisk og variert tempo, barnet er bare begeistret, akkurat som vi er.
Datteren ville ikke forlate, hun bare danset og danset.
Vi er veldig glade for at vi fant Funkykidz.

Svar fra Be Sporty
Et koselig opplegg de har der
Et koselig opplegg de har der. Barnet syntes det var utrolig gøy å være med på FunkyKidz. Anbefaler det på det varmeste!

Kjempegøy med Funkykidz
Ellinor på 4 år gleder seg til hver dansetrening, og syns det er kjempestas med funkykidz.

Tommel opp til Trix fotballskole
Min sønn på 4 år stor trives på Trix fotballskole. Han gleder seg til hver trening og har det gøy sammen med andre barn. Så gøy at han ønsker å bli med flere semester.

Fantastisk
Sønnen vår begynte i september 2023
Vi har siden han begynte vært veldig fornøyd.

Trix -fotball
Min sønn på 4 år går på Trix -Fotballskole på Økern. Han stortrives og kommer til å fortsette neste termin. Han sier at lærerne er snille og flinke.
Det var kjempe hyggelig å få tilsendt T-skjorte og et kort før termin oppstart. Det var veldig motiverende for gutten :)

Flipkidz-turning
Datteren min går på Flipkidz-turning og stortrives med det. Det er mulighet for foreldre å være med, og hver uke får vi en hyggelig opplevelse sammen. Det er lagt opp til morsomme aktiviteter for 3-åringer, samtidig som barna øver på turnferdigheter i trygge omgivelser. Besøk av Flip har også vært stor stas!

Svar fra Be Sporty
Flinke instruktører som gjorde barna trygge
Deltok på Flipkidz Oslo. Flinke instruktører som gjorde barna trygge

Svar fra Be Sporty
Datteren min elsker dansen hos be…
Datteren min elsker dansen hos be sporty/funkykids på oppsal i Oslo😊 anbefaler den videre for de som har barn som liker dans og musikk! Føler vi har blitt tatt godt imot.