2,9

Middels

Frygtelig oplevelse

Hvordan kan dette firma have et gennemsnit af stjerner på 3,2 med en anmeldelse på 1 stjerne ??
Forfærdelig firma, kan kun tilslutte mig Dorthes oplevelse, desværre!!
Der er indgået en handel i september 2025 og båden er dags dato ikke leveret trods gentagne forespørgsler. Halvdelen af købesummen blev indbetalt med det samme. De lever ikke op til det aftalte og ingen mulighed for at annullere. Total skod firma, som kun kan frarådes på det kraftigste!

15. desember 2025

Bådcenter Midtjylland skal have 0 Stjerner

Bådcenter Midtjylland i Randers skal have 0 stjerner - men det kan vi åbenbart ikke give.
Ejeren Glenn og partneren Mick er IKKE til at stole på!!!! I august 2022 købte vi en ny båd med Hondamotor hos dem og umiddelbart efter købet fejlede motoren. Trods garanti INGEN service. De ville ikke lade handlen gå tilbage så aftalen blev, at de skulle sælge båd og motor - og INTET er sket i næsten 3 år!!!
I deres "salesroom" er ingen både gjort salgsklare - trods deres egen beskrivelse på hjemmesiden: "I butikken med rustikke omgivelser og højt til loftet, kan du se en række af de modeller, vi forhandler."
Ja - det er "rustikt" - ALT roder med biler og både i et stort samsurium - det ligner mest af alt et "brugtvognsfirma"!!
Vi har nu hentet vores båd og motor og sælger privat.
Vi handler ALDRIG mere med Glenn og Mick hos Bådcenter Midtjylland i Randers.

16. juli 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis