Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av industriutstyr
  2. Grossist av storforbruksvarer

Skrevet av virksomheten

BB teknik og miljø er en engross virksomhed der leverer miljørigtige forbrugsvarer til industri og produktion i Danmark samt Norden. Virksomheden holder til i Odense, men leverer til hele landet med egen bil eller fragtmand.

Kontaktopplysninger

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service, god samarbejdspartner og altid et smil med på vejen!!

Jeg har handlet hos BB teknik og Miljø det sidste 1,5 år. Jeg kan kun rose dem for deres god service og ikke mindst hurtig levering!
Er der varer de ikke har på deres lagre eller man har en forespørgsels på en varer de ikke har i deres sortiment, er de hjælpsom og hurtig til at undersøge prise og levering for en.

Så hvis man vil have god service og altid et smil med på vejen er det hos BB Teknik og Miljø man skal handle! 😊

13. april 2023

Hej Kristine,
Tusind tak for de fine ord. Det sætter vi stor pris på. Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde. :)

Jeg har bestilt paptallerkner

Jeg har bestilt paptallerkner, og var sent ude men de blev leveret samme dag og mit arrangement reddet, så tusind tak for det og mine varme anbefalinger til jer.
Kirketjener Leif fra Næsby Kirke

10. mars 2023

Hej Leif,
Tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på - Vi glæder os til at kunne hjælpe igen næste gang!

Top service

Hurtig og god service hver gang. Hurtig levering !
God dialog og et godt samarbejde i gennem flere år. Vi fortsætter med at bruge BB teknik og miljø hos Claussloth.dk Fitness Aps

8. mars 2023

Hej Line,
Tak for din anmeldelse - Det er yderst værdsat - Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde :)

Fantastisk god samarbejdspartner

Jeg har handlet med BB de sidste 3 år og har altid fået en fantastisk god service. Jeg kan ringe om morgenen og de leverer varen allerede samme dag.
Er der nogle varer det ikke har på lager, så skaffer de dem.

Jørgen Eliasen
Forstander - 4. Maj Kollegiet i Odense

2. mars 2023

Hej Jørgen,
Mange tak for de flotte ord - Det sætter vi pris på. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har et godt samarbejde med BB…

Jeg har et godt samarbejde med BB teknik og miljø. De leverer altid varen til tiden. Og når jeg ringer og bestiller varer føler man sig godt behandlet.

Jeg er indehaver af Pibegrillen og Pibesmedens spillehal samt Myrfeld ejendomme

1. mars 2023

Hej Rasmus,
Tak for de pæne ord - Det er værdsat. Vi er glade for at du føler dig godt behandlet.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God og hurtig service. De gør altid deres bedste for kunderne, så vi kan koncentrere os om vores egen forretning.

8. januar 2023

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse - Vi sætter stor pris på al feedback. Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Godt firma kort afstand fra top til bund.

Jeg har handlet med Børge i 25 år og er altid blevet
godt behandlet. Jeg synes det er dejligt med et firma hvor man er tæt på ledelsen så man kan få den helt rigtige hjælp hvis der er spørgsmål og samtidigt hurtigt.

3. januar 2023

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse. Vi ser frem til mange flere år med et fortsat godt samarbejde.

En fantastik samarbejdspartner

En fantastik samarbejdspartner. Det sted man får den rigtig pris første gang. Hurtig og præcis levering. God til rådgivning. Har de ikke den ønskede vare så skaffer de.
Hilsen Svend Erik Nielsen
HR og Arbejdsmiljø Chef
Poul Schou

18. desember 2022

Hej Svend Erik,

Tak for de fine ord. Det er vi meget glade for. Vi forsøger altid at hjælpe på bedst mulig måde. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde!

BB teknik og miljø

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv