Forstår ikke hvorfor jeg for så meget…
Forstår ikke hvorfor jeg for så meget spam fra BBC taarnby. dk for det hver dag
Forstår ikke hvorfor jeg for så meget spam fra BBC taarnby. dk for det hver dag
De sender konstant spam-beskeder på telefonen. Jeg fik ved en fejl givet tilladelse til at sende notifikationer, og indtil jeg fik det slået fra modtog jeg fire-fem notifikationer om alt muligt ligegyldigt - og mindst to af beskederne var tydeligt phishing, hvor jeg fik at vide, at jeg havde problemer med sikkerheden i Chrome og skulle skynde mig at trykke ind på linket.
Vi havde betalt over 1000kr for 2 timers party bowling, hvor der indgik 1 flaske vodka med opblanding.
For det første:
Den vodka flaske vi fik som vi har betalt for kom fra deres lager af, så den var stue temperatur og ikke kold.
For det andet:
Det normale loft lys var tændt under hele aften og gjorde at disko lyset ikke kunne ses så det var ikke ligefrem “party bowling”.
Dette blev nævnt til en ansat og der var svaret følgende “vi kan ikke slukke lyset da relæet er gået”….. undskyld mig, men jeg er uddannet el installatør, hvis relæet er “gået” så kan lyset ikke være tændt overhovedet. Jeg nævnet dette for medarbejderen og siger at jeg er el installatør og svaret retur er så “jeg ved ikke hvor relæet sidder” men åbenbart vidste medarbejderen at den jo var “gået”
Blot en dårlig undskyld fra en doven yngre medarbejder der ikke gider tilfreds stille sine kunder som har betalt over 1000kr for at party bowle (come om please !) stop med at være så ligeglad med dine kunder !
For det tredje:
De har store JBL højtalere hængende over banerne, men valgte at bruge de “små” indbyggede loft højtalere, hvilket lød helt forfærdeligt og der var absolut ingen bass overhovedet.
Når man betaler over 1000kr for party bowling så forventer man også at stedet har bare de basale ting på plads til at kunne fuldføre sådan en aften.
Få styr på jeres lyd og lys
Bowling centeret i Tårnby er det ringeste sted at party bowle.
Til alle kunder….. betal gerne lidt ekstra for transport og tag et andet bowling sted som har styr på deres ting!
Bowling center i Tårnby er amatøre der ikke gider deres kunder
Er spændt på, hvor lang tid stedet kan overleve når de giver deres kunder den service!
Ville helst give 0 stjerner, hvis muligt. Jeg er lige kommet hjem efter 2 timers bowling og efterfølgende julebuffet, og jeg er i chok.
Aldrig har jeg været et så ringe og usmageligt sted. Vi fik en lille julebuffet, istedet for en stor som vi havde betalt for. Vi sad sammen med højtråbende børn der holdt børnefødselsdag. Det er ikke en buffet der bliver fyldt op, dvs der er et halvt æg til hver, 1 fiskefilet til hver osv. leverpostejen var iskold, et andet bord gik op og tog vores fiskefileter og det kunne personalet desværre ikke gøre noget ved da de ikke havde flere.
Der var iskoldt neonlys og grimme sorte duge der hvor vi spiste, ingen hygge eller musik. Vi betalte 550kr pr person plus drikkevarer for hele denne elendighed plus drikkevarer, så billigt var det ikke.
Efter meget diskutioner med tjeneren fil vi 1100kr retur som vi 8 mand kunne dele så vi kun havde betalt for den lille buffet.
Kommer aldrig igen!!!
Havde booket bane til kl 11. Da vi ankom 1045 var der mørkt og ingen på job. Nogle teknikere ankom og begyndte at lange sodavand over disken til os samt en ventende børnefødselsdag. Tak for dem. Men den åbneansvarlige ankom først 1130 og virkede ligeglad. Godt det ikke var mig der stod med en flok 8 årige fulde af forventninger og så skulle holde humøret højt til sådan en flad oplevelse. Fraråder på det kraftigste at holde nogen form for event derude. Hvis det bare er hverdagsbowling med dine 2 venner er det vel ok hvis I er de tålmodige typer…
Ankommer til Firma arrengement.
Mødelokale.
Manglende vand, glas var der.
Kaffe manglede fra start.
Rodet i bagende af lokalet.
En person til betjening.
Bowling;
En person til betjening af 8-10 baner.
10-20 min ventetid på at kunne købe drikkevarer, fejl ved opstart efter 11 min fandt vi selv ud af problemet, og nåede ikke to fulde runder! Og fik ikke godtgjort tabt spilletid trods ingen skulle bruge banen efter.
Mad;
Var over 1 time forsinket.
Pomfritter kom relativ først og blev kolde.
Der var ikke nok mad.
Kedelig fabriksbøffer.
Prøvede at godtgøre med 2 flasker vin, som blev til 4 kander øl.
Extra pomfritter tog 15-20 min efter vi havde spist burgerne.
Der var ikke dækket op eller lign.
Som feks. Ved børnefødselsdag som ikke var ryddet af bordet, fra 3-4 timer før vores spisning.
Personale;
Virkelig underbemandet og slet ikke forstående eller klar til Arbejdsopgaverne.
Kokken kom enda sent!
Vi havde simpelthen et rigitg hyggelig aften med venner og børn.
Vi kommer helt klart igen.👍👍👍👍👍
Super god service fra de 3 søde piger deres service er der ikke en finger at pege.
Kæmpe ros for de altid var smilende og tålmodig med børnene.
Maden var også lige på..
God betjening og der er alt hvad man skal bruge. Især godt til fødselsdage. :)
Der var helt klart ikke noget galt med personalet, der var bare alt for få på arbejde.
Kom nu Chef, sørg for at få nok ansatte på job, så vil folk gå smilende derfra.
Vi holdt vores datters børnefødselsdag der og det hele var under AL kritik!
Der var 2 mennesker på arbejde, der både skulle tage sig af 2 børnefødselsdage + en helt fyld bowlinghal.
Da vi kommer får vi fortalt hvordan det hele skal foregå. Vi har inviteret til “Bowl og Burger” 12.45 og bestilt spisning kl. 13, men de siger at maden ikke kan være færdig før tidligst 13.30 grundet travlhed. Vi siger at det er okay og finder på at underholde alle børnene så længe, selvom det selvfølgelig rykker noget i tidsplanen.
Et øjeblik efter kommer de ned og siger at hvis vi laver menuen om til nuggets i stedet for burgere, kan de godt have det klar til kl. 13 som aftalt - det går vi med til og bestiller samtidig 2 kander vand til maden samt Mayo til nuggets og pomfritter.
Kl. 13.20 er der stadig ikke kommet mad - vi rykker flere gange og da maden (som i øvrigt er elendig!) endelig kommer, er der stadig ingen vand eller skeer til at tage maden med. Hun siger “et øjeblik” og efter 10 min. tid begynder vi at øse op med fingrene til de efterhånden utålmodige børn.
20 min. efter maden er serveret spørger vi igen hvor vores vand og Mayo bliver af.
Hun siger at kollegaen ikke havde givet besked ift. vandet (som var blevet bestilt over en time forinden, samt rykket for flere gange) Vandet kommer endelig og vi minder hende om at vi også bad om mayo - hun kommer efter noget tid tilbage med en skål med fransk hotdog dressing.
Endnu engang får vi fat på dem, men får at vide de er løbet tør at og en er på vej i kælderen efter noget - den ender med aldrig at komme og børnene siger de er færdige med at spise, da de ikke gider vente mere.
Vi skal skrive navnene på en seddel så de kan taste dem ind på banerne på forhånd, for ikke at miste for meget tid når nu vi er så mange - den afleverer vi til dem.
Vi skal bowle kl. 14 og får banenumre, men de er på ingen måder klar til os.
Kl. 14.10 får vi fat i ham igen og spørger hvornår vi får bander og navne på og han fortæller at han vil ordne det nu.
Der sker stadig ikke noget og vores tålmodighed er ved at være opbrugt, så vi selv igang med at taste ind da der allerede er gået over et kvarter af deres times bowling.
Da de har bowlet, slukker den ene bane næsten 10 min. før kl. 15, altså mere end 5 min. før vores anden bane, selvom de var sat i gang samtidigt.
Efter bowling skulle vi som aftalt tilbage til bordene til kage og slush ice som de havde lovet at gøre klar til, men på “buffetbordet” stod der stadig tomme fade og rester fra pommesfrites og nuggets.
Vi rydder det selv væk og finder nogle vådservietter i tasken til at fjerne det værste ketchup med så der kan blive serveret kage.
Vi stiller os op i baren for at bestille slush ice, men grundet meget travlhed må vi vente i over 20 min. bare for at få lov til at bestille de slush ice som de havde lovet at have klar til os efter bowling.
Vi bestiller endnu en kande vand også som ender med aldrig at komme.
Da de første gæster efter 3 timer er begyndt at blive hentet, spørger fødselsdagsbarnet undrende efter de slikposer som hørte med og de var blevet lovet ved ankomst.
Vi får endnu engang fat i en medarbejder, som beklager at dem har de altså glemt.
Fødselsdagen gik mest op i ventetid og de ellers meget tålmodige børn (heldigvis!) spurgte mange gange om hvorfor de skulle vente så meget hele tiden. Det tog meget af glæden at der overhoved ikke var styr på noget som helst.
Vi skulle hele tiden selv bede om tingene og det var som beskrevet ikke engang nok.
Dagen efter sender vi en lang mail til dem om hele vores oplevelse og har grundet manglende svar endda sendt den til dem én gang mere - nu 2 måneder efter, har vi stadig INTET hørt!
Ekstrem dårlig oplevelse, service niveauet helt i bund. Store huller i sofaerne ved bowlingbanerne, meget ringe forfatning. Personalet/ lederen var uengagerede og bestemt ikke serviceminded. Vi kom mange mennesker fra samme institution, der blev lagt mange penge, maden som var bestilt i forvejen til 45 kom en time forsinket, drikkevarer skulle man vente meget længe på.
Mega mega dårlig service, har aldrig oplevet et så skrækkeligt sted, sætter aldrig mine ben der igen. 🤮🙈
Var til bisættelse i Tårnby kirke i dag.
Bagefter skulle vi lige over gaden til BBC bowlingcenter, til gravøl - kaffe/te med kringle og delikate sandwich english style.
Enken havde været forbi BBC et par dage inden, bare lige for at sikre sig at der var styr på tingene.
Men ak. Da vi ankom, triste efter en bisættelse, var der ikke styr på meget.
Den sørgende familie spurgte efter de “delikate sandwich english style”.
Personalet lignede et stort spørgsmålstegn. Sandwich????
Det viste de intet om, sagde de.
Den sørgende familie fremviste en ordrebekræftelse hvorpå der stod indholdet af ordren.
Så måtte personalet jo i gang med at lave “delikate sandwich english style”.
Så vi kastede os over sodavand/øl, kaffe/te og kringel, imens vi ventede på de delikate sandwich.
Flere gange måtte den sørgende familie op og bede om mere kaffe. Gæsterne måtte op og bede om flere sodavand og øl, osv osv osv…
Personalet lignede mest nogen, der syntes at vi forstyrrede deres pause.
Den sørgende familie og nogle af gæsterne måtte rydde fra bordene, når der var fyldt. Personalet stod blot og kikkede på imens oprydningen blev gjort.
INGEN, gentager INGEN af de ansatte, fjernede så meget som en beskidt teske fra bordene.
Bevares, efter vi havde efterlyst sodavand gentagende gange, var der da en der satte et par flasker mere frem. Puha, det så hårdt ud.
Efter en time kom så de “delikate sandwich english style”.
Flere af gæsterne var gået på dette tidspunkt. Og om de sandwich var delikale og english style, det kan du jo selv bedømmer.
Jeg kalder det sandwichbrød med k-salater på og de smagte også præcis sådan. Jow jow,skorpen var fjernet, men at kalde det for “delikalt english style” er lige i overkanten.
Så ja, vi brokkede os.
Enken sagde “det kan I ikke være bekendt”. Der blev råbt tilbage til enken, “hvad mener du? I får jo hvad i skal have”.
Jeg sagde “det er på ingen måde i orden og i skulle skamme jer. Det er en familie i sorg og så byder I den service”.
Så fik jeg en undskyldning med levnesmiddelkontrollen var der og at de ikke måtte smørre sandwich til os.
1 minut efter kom en ny historie om en ansat der havde glemt at skrive et eller andet. Jow, historierne var mange og kom som perler på en snor.
Jeg sagde “i kommer til at give et stort afslag i prisen, for den dårlige service i har udvist”
Og som et trylleslag, da jeg nævnte noget med kroner og øre, blev jeg beskyldt for at være uforskammet.
Hvad jeg vil med dette opslag.
Jeg vil fortælle ALLE, der påtænker at booke til “gravøl”, om at finde et andet sted, hvor der er styr på tingene og man bliver behandlet med respekt i sin sorg.
Havde de med det samme lagt sig fladt ned og sagt “vi har lavet en fejl”, så havde vi godkendt det med et smil.
Men at kaste om sig med flere forskellige undskyldninger/ løgne og så give en sørgende familie en SÅ dårlig oplevelse, det er langt fra i orden.
Nogle vil måske tænke, at man får hvad man betaler for, men god service og respekt for en sørgende familie, bør være et minium man kan forvente.
Personalet skal have en guldmedalje i ligegyldighed og et service niveau helt i bund.
Afholdte min datters 5 års fødselsdag med bowling og burger. Der manglede burger til 4 personer, og fik beskeden om at de ikke kunne lave de resterende burger. De fik serveret en nachos til 4 personer, og gik sultne fra arrangementet. Kan ikke anbefales.
Hold jer væk!!!!
Vi havde bestilt bowling kl 17 og mad kl 18:10. Da klokken var 19:05 havde vi stadig ikke fået maden. Personalet havde ikke informerede os om at de var forsinkede. Først efter 45 min og vi selv havde opsøgt dem, kom er svar om at maden var på vej. Det var så løgn. De ville ikke end gang kompencere os for ventetiden. De truede os i stedet for.
Virkelig dårlig service og et personale, som ikke var interesserede i at betjene folk.
Virkelig dårligt bowlingcenter. Maden er så ringe, personalet er sjældent flinke og musikken var kun en genre. Udover det, gik bowlingenbanen i stykker flere gange.
Har været der 2 gange for nyligt og den ene gang gik banerne i stykker hele tiden. Vi prøvede så deres “Bowl + burger” tilbud 2. gang og vil sige, at vi aldrig spiser dér igen. Det var noget værre hø. Burgerne blev ikke engang serveret færdige, men man skulle i stedet selv gå op og “bygge den“. Lidt som en buffet (selv om vi fik at vide, at vi ikke kunne bestille buffet når vi ikke var mindst 20 mennesker). Maden var heller ikke varm og så var der nærmest ikke nok tilbehør til burgeren.
Banen gik i står 12 gangen, og det eneste de kunne tilbyde var 10 min ekstra.
Dårlig service, og dårlige baner
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.