Bazzar.hr Anmeldelser 14

2,2

2,2

Under middels

"Izuzetno sporo rjesavanje problema

"Izuzetno sporo rjesavanje problema. Trebalo mu je vječnost da odgovori na poruku, a još duže da rijesi povrat artikla i novca.Na kraju sve rjeseno nakon tri tjedna , ali ovakva neprofesionalnost i čekanje kvare cijelo iskustvo kupovine.

2. februar 2026

Ordered a birthday gift on 1.10.2025…

Ordered a birthday gift on 1.10.2025 and they said i would get it in 8-10days.

Then i waited until 1.8.2026 and sand an email where is the problem with my shipment.
They never said anything...
A day after i got an email that my order is confirmed and that i will get it in ankther 8-10 days!!

THEY ARE ALWAYS LATE!
THE CUSTOMER SUPPORT IS NON EXISTANT!

Avoid this shop!!

9. januar 2026

Sve preporuke

Naručio sam 2 proizvoda i platio kreditnom karticom. Dobio sam obavijest sutra da 1 proizvod nije dostupan iako mi se vec teretila kartica za ukupan iznos.
Gospođa iz podrške koju sam kontaktirao je sve sredila odmah sa kartičarskom kućom. Proizvod je stigao vrlo brzo lijepo zapakiran. Postoji i opcija dostave u paketomat. Sve preporuke.

7. januar 2026

Užasno neljubazna Tea S

Užasno neljubazna Tea S. i ostali nesposobni zaposlenici koji ne znaju podići slušalicu a kamoli odgovoriti na mail 10ak dana. Fali nam dio narudžbe i odbijaju reklamaciju, a isto tako ne žele ni poslati dio koji fali u narudžbi. Užasno iskustvo i stvarno ne preporučam nikome, do njih možete doći samo tužbom - kao što ću to i učiniti!

20. desember 2025

“Totalna katastrofa – izbjegavajte!”

Ako želite doživjeti kako izgleda “ekspresna dostava” koja traje kao geološka epoha — toplo preporučujem ovu trgovinu. Naručio sam božićno drvce 9.11., danas je 26.11., a njihov status još uvijek hrabro stoji na “priprema paketa za slanje” kao da će ga uskoro lansirati na Mars.

Podrška? E-mail ne odgovara, AI priča svoje, telefon radi samo u muzejsko radno vrijeme. Impresivno koliko malo im je stalo do kupaca.

Ako volite neizvjesnost, čekanje i ignoriranje — ovo je pravi webshop za vas. Svi ostali: čuvajte živce i bježite.

26. november 2025

Consistently great shopping experience

I’ve made many orders on Bazzar.hr over time and the experience has been consistently positive. Their mobile app is excellent - very fast, especially when browsing supermarket categories, and super convenient to use on the go. The website is also generally fast and smooth.

Keyword search could be better, but it still works fine for most products. Customer support can sometimes take a bit longer to respond, but they’re always professional, and all of my complaints or returns have been resolved quickly and fairly, which I really appreciate.
Delivery has usually been on time. A few times the courier was slow after picking up the package, but that’s on the courier, not Bazzar.

Overall, I’m very satisfied and will definitely keep shopping with them.

13. november 2025

Izbjegavajte bilo kakvu kupunju na ovoj stranci. Prevaranti

Njihova korisnička podrška je nevjerojatno loša. Ne odgovaraju na telefonske pozive niti na e-mailove.

Platila smo proizvod, a on još uvijek nije poslan. Prošlo je 7 dana i nemam nikakve informacije ili obavijesti od njih o tome hoće li proizvod uopće isporučiti. Užas Vrlo razočaravajuće iskustvo.

17. november 2025

Užas

Užas, izbjegavat u širokom luku, korisnička podrška se ne javlja na telefon i na mailove ne odgovaraju. Paket kasni već tjedan dana i nikakve informacije o njemu više nemam. Moja zadnja narudžba tamo.

13. november 2025

Poslali krivi artikl

Poslali krivi artikl, nisu htjeli poslat ispravan dok nisu nazad zaprimili krivi artikl, iako je poslan njihovom sluzbom. Konacno poslali ispravan artikl, no taj je stajao u dpd-u preko dva tjedna. Otkazao sam posiljku i trazio povrat novaca. Nisu htjeli izdat povrat novaca dok im dpd ne vrati artikl.

1. september 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis