Vrlo neugodno iskustvo u BAUHAUS…
Vrlo neugodno iskustvo u BAUHAUS Varaždin.
U odjelu roštilja tražio sam pomoć djelatnika i nakon više od 20 minuta čekanja nitko nije došao pomoći, iako su djelatnici stajali nekoliko metara dalje i razgovarali međusobno bez ikakvog interesa za kupce.
Na info pultu također nije bilo nikoga. Tek nakon što sam više puta glasno pozvao nekoga da dođe, pojavile su se djelatnice iz prostorije iza pulta. Na moj zahtjev za razgovor s odgovornom osobom dobio sam odgovor da voditelj nije prisutan.
Dodatno razočaranje bilo je i na blagajni gdje sam imao kolica puna artikala, uključujući veliku i tešku vreću zemlje koju sam morao sam podizati na blagajnu - iako je praksa da djelatnica za skenerom skenira vreću u kolicima.
Posebno je zabrinjavajuće što na službeni prigovor poslan BAUHAUS-u već tjedan dana nitko nije odgovorio. Očito je da ih jednako malo zanima korisnička podrška nakon kupnje kao i sami kupci u trgovini.
Ovakvu razinu neorganizacije, ignoriranja kupaca i potpuni izostanak komunikacije zaista nisam očekivao od velikog trgovačkog lanca.