Bauhaus Suomi Anmeldelser 23

2,2

Verkkokaupasta tilattu Tärytin, nouto oli erittäin haastava, noutotiski antoi noutovahvistus ja sanottu ajaa auto drive-in päätyyn odottamaan, odotus 15 min eikä tapahtunut, kyselin odotuksesta toises... Vis mer

Menin hakemaan noutopalvelusta maksettua käsisirkkeliä (159 €) Espoon Suomenojan myymälästä. Sain 60 € halvemman mallin, jossa tietenkin huonommat ominaisuudet. Huomasin kuitenkin asian autolle päästy... Vis mer

Ostin kiukaaseen hormiputken, joka ei kuitenkaan ollut sitten sopivan mittainen omaan kiukaaseeni. Kuitissa lukee, että myyntikuntoisilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautin tuotteen Tamm... Vis mer

Se kun tilasin tuotteen mutta en ole saanut tilauksen tilasta mitään tietoa,ja tuntuu siltä että asiakaspalvelu pimittää tietoja ,kukaan ei tunnu tietävän missä tilaus on ja olen maksanut tilauksen,hu... Vis mer

1. Hagesenter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bauhausin verkkokaupasta löydät kaikkea rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan! Ja varmasti edulliseen hintaan.

2,2

Under middels

Olen tehnyt kesän 2023 aikana useamman…

Olen tehnyt kesän 2023 aikana useamman tilauksen. Yhdenkään toimitus ei ole sujunut ilman ongelmia. Ensimmäisen tilauksen jouduin perumaan, kun olin odotellut kuukauden, koska työt seisoivat. Toinen tuli 2,5 viikkoa myöhässä ja kolmas tilaukseni ei ole vieläkään tullut ja tilauksestani on nyt kolmatta viikkoa. En voi suositella Bauhausin verkkokauppaa kenellekään ja itse en tule sieltä jatkossa enää mitään tilaamaan.

7. juli 2023

Verkkokaupan aspaa ei saa millään…

Verkkokaupan aspaa ei saa millään kiinni, eivätkä julkaise annettua palautetta verkkosivuillaan. Tilattujen tuotteiden tuotetiedot epäselviä, piti arvata mittoja ja väärinhan se meni. Onneksi oli paikanpäällä (noin 60km suuntaan ajomatkaa) asiakaspalvelulähtöisiä, mutta kyllä tuo harmitti tuota matkaa ajella.. Myymälä= OK, verkkokauppa= en suosittele kenellekään, enkä ole yhtä huonoon palveluun törmännyt.

11. mai 2023

Marinella Vera bauhaus valmiskeittiö

Ostin valmiskeittiön Bauhausin verkkokaupasta. Keittiö tuli puoliksi rikkinäisenä perille. Oli todella hidasta ja tuskallista saada ehjät kaapit rikkinäisten tilalle. Mitään korvausta en saanut vaikka lopulta olin kolme kuukautta ilman keittiötä. Jouduin myös itse kuskaamaan rikkinäiset kaapit kaatopaikalle. Kannattaa olla varovainen jos tilaa bauhausilta, jos yrittää saada ehjiä tuotteita he voivat laittaa vaatimuksia esim. Valokuvia pahvilaatikoista joissa tuotteet tulleet. Jos laatikot ovat olleet ehjiä niin kuka tervejärkinen niitä alkaa kuvaamaan? Yksi kiristyskeino jolla yritetään välttää korvaaamasta tuotteita.

31. oktober 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis