Super service en uitstekend geholpen door Daan van Nisselroij en uiteraard zijn Collega’s . Door hun goede service hebben wij onze vrachtwagen net voor sluitingstijd van de rdw 16:57 nog tenaam kunnen... Vis mer
Je suis client chez BAS world depuis quelque temps, j'ai déjà acheté chez eux plusieurs fois et n'ai jamais été déçu. Un tout grand merci particulièrement à Clay Lombo pour son aide, son professionna... Vis mer
Dit is inmiddels de tweede keer dat ik een vrachtwagen heb gekocht bij BAS WORLD, en ook deze keer is het uitstekend bevallen. Dit keer was ik op zoek naar een wat nieuwer model met modernere... Vis mer
Tivemos uma experiência excelente!! Desde já agradeço ao vendedor Oleksandr Rudak pelo excelente profissionalismo que demonstrou. Desde a primeira chamada telefónica até fecharmos o negócio na Ho... Vis mer
- Netthandelsløsninger
- Bilforhandler
- Bygningsmaskinsalg
- Kranforhandler
- Forhandler av gårdsutstyr
- Lastebilforhandler
Om BAS World
We handle the entire sales process, from lead generation to transaction, workshop, transportation, and documents. Helping both buyers and sellers, with our trusted services and streamlined processes. Powered by our expert knowledge and personalised service, we take the hassle out of global trading in a trustworthy way, handling over 14,000 transactions a year.
Mac Arthurweg 2, 5466AP, Veghel, Nederland
- +31413728320
- reviews@basworld.com
- basworld.com
Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Very good experience!
Hello! I purchased a Man tractor unit from them on 17.12.2025, they reserved the car for me, I negotiated a full service with them, I agreed to their conditions, everything was as per the book! Andrei Manole is an experienced and professional seller!
Mooi bedrijf, fijn geholpen
Mooi bedrijf met ruime keuzes , goede en eerlijke adviezen door de verkopers.
Nieuwe werkbus
Vandaag een nieuwe werkbus aangeschaft bij Bas Worlds. Rick heeft ons goed geadviseerd waardoor we de keuze hebben gemaakt voor dit bedrijf. Bedankt voor de fijne service!
Gicu Andrei Manole foarte bravo mă…
Gicu Andrei Manole foarte bravo mă ajutat mult
Bram is exceptonal
Unfortunately, I had some issues with the truck. But professionalism of the team is second to none. Especially Bram who is a sales director. He was the most pleasent, cooperative and professional person that you can hope core. I really hope that I can do business in the future and I am sure that I will
A fost o experienta placuta si…
A fost o experienta placuta si profesionista si va mulțumesc pentru încrederea si înțelegerea de care ati dat dovada
Va fi o colaborare pe termen lung
Scania S520 perfetto
Ho acquistato uno Scania S520 vedendolo sul sito Bas World e intensificando il tutto tramite mail, mi sono trovato davvero bene.
Il venditore con cui mi sono interfacciato Dominik Balakut è davvero uno brava persona, molto disponibile e pronto a soddisfare tutte le richieste del cliente.
Solo di una cosa sono rimasto abbastanza deluso, al momento del ritiro del trattore mancavano i cavi della corrente e dell'ABS e per questi ultimi volevano essere pagati, dove ho ritirato un semirimorchio invece me li hanno regalati.
Colaborare precisă
Colaborare precisă, fără probleme. Totul a decurs perfect
All verry good
All verry good. Perfect company and Sales Manager Bartosz 👍👍👍👍
Servicio super correcto
Servicio super correcto, muy buena atención y excelente resolución!
En especial a Carlos García, iban y Gregori!!! Muchas gracias!!!
Muy buen trato y perfectamente todo…
Muy buen trato y perfectamente todo explicado por parte de Carlos García, Iván y Gregori, Sin duda volveremos.
Najlepszy z najlepszych w BAS WORLD…
Najlepszy z najlepszych w BAS WORLD Bartek Barański, fachowa obsługa i profesjonalne podejście. To dla nas ogromna wygoda rozmawiać w języku Polskim za granicą. Dzięki Bartkowi to możliwe :)
Najbardziej profesjonalna obsługa z…
Najbardziej profesjonalna obsługa z jaką się spotkałem od dawna ze strony Bartka Barańskiego. Przy nim nie czuć że czas upływa. Pełne zaangażowanie w sprzedaż, począwszy od pokazania sprzętu fizycznie przechodząc do portalu aukcyjnego kończąc na obsłudze transportu i sprawach biurowych. Naprawdę genialny fachowiec w swojej branży!
Eles vendem caminhões com problemas…
Eles vendem caminhões com problemas escondidos
Od samego początku bardzo profesjonalne…
Od samego początku bardzo profesjonalne podejście. Współpraca z Bartkiem Waanders profesjonalna,rzeczowa doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam każdemu tego Pana do współpracy.
they will inform you very well.
they will inform you very well.
Groot wagenpark!
Bij aankomst viel meteen op hoe groot het wagenpark is. Dat gaf mij direct het vertrouwen dat we hier wel zouden slagen. We werden geholpen door Daan, een vriendelijke en behulpzame verkoper die precies wist waar we naar op zoek waren. Binnen tien minuten stonden we al buiten om verschillende trekkers te bekijken.
We waren zelf vrij laat die zaterdag, waardoor een uitgebreide proefrit niet meer mogelijk was. Geen probleem: die werd direct voor de maandag gepland, en toen zijn ook meteen alle resterende punten netjes afgehandeld.
De communicatie was prettig, en bij vragen konden we Daan persoonlijk bereiken.
Al met al een hele fijne ervaring. Goed geregeld en zeker voor herhaling vatbaar.
Bartek heeft ons zeer goed geholpen
Bartek heeft ons zeer goed geholpen. Zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Alles was in zeer korte tijd geregeld.
Mochten wij nogmaals een bedrijfsbus nodig hebben, dan komen wij zeker terug bij Bartek
Zakup ciągnika siodłowego Daf z pomocą…
Zakup ciągnika siodłowego Daf z pomocą Pana Bartosza Barańskiego to była czysta przyjemność. Pan Bartosz szczegółowo odpowiedział na wszystkie pytania oraz rozwiał wątpliwości. Z zaangażowaniem nadzorował proces zakupu oraz dostawy towaru do nas na bazę. Z czystym sumieniem mogę polecić tego sprzedawcę!