Bass-alu.nl Anmeldelser

1. Låsesmed
  2. Bilverksted
  3. Altmuligmann
  4. Reparatør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bass-Alu is een specialist in het repareren van uw schuifpui. Wij repareren en vervangen de schuifpui wielen goedkoop en leveren ook onderdelen voor schuifdeuren!

Enestående

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Klant is hier nog altijd koning!

Waar gewerkt wordt kunnen spaanders vallen.
Dan is het hoe wordt zoiets opgepakt?
In één woord: geweldig!
Zonder enige consessie op bovenstaande spreuk, is “de spaander” verholpen. Niks van kastje naar de muur. Jullie verdienen echt 5 dikke sterren!

3. juli 2026

Goede service en prijs

Vriendelijke monteurs en er wordt meegedacht over een passende oplossing. Aanvankelijk zou het 2-4 weken duren voor reparatie ivm een onderdeel, maar na overleg waar de keuze bij mij lag, konden ze dezelfde dag nog de reparatie uitvoeren. De prijs was minder dan de helft van wat een concurrent vroeg.

27. mai 2026

Top resultaat, fijne communicatie en prijs

Onze schuifpui ging niet meer open en moest er in zijn geheel uit. Een lastige klus in een oud huis maar de heren gingen door tot het gelukt was. En de schuifpui opent en loopt weer als nieuw. Zelfs een nieuw slot erin waardoor we weer achterom kunnen.

Snelle en fijne communicatie met Rudy op de app, eerlijke offerte en altijd reactie.

Kan iedereen deze partij aanraden.

18. mai 2026

Super bedrijf. Een echte aanrader

Na jarenlang gedoe met onze schuifpui – slecht lopen, klemmen, frustratie – hebben we eindelijk de juiste vakman gevonden. Bass Schuifpui Reparatie heeft het probleem niet alleen opgelost, maar onze schuifpui werkt nu beter dan ooit tevoren. Alles loopt weer soepel, sluit perfect en voelt weer als nieuw.

Wat vooral opviel was de professionaliteit, duidelijke communicatie en het vakmanschap. Geen half werk, maar een duurzame oplossing waar we écht iets aan hebben. Je merkt meteen dat hier iemand staat met ervaring en passie voor zijn werk.

Na jaren ellende is het eindelijk perfect. Absolute aanrader voor iedereen met schuifpui problemen!

27. februar 2026

Goed en snel!

Onze 30 jaar oude schuifpui (klik-kantel) deed al jaren moeilijk met sluiten en hij liep heel zwaar. We stonden op het punt om hem te vervangen, toen ik Bass-alu tegenkwam. Hij reageert direct! Twee dagen later zijn ze langs geweest en is alles weer gefixt. Iets van het loopwerk vervangen en helemaal gesteld en gesmeerd. Hij kan er weer 30 jaar tegen, denk ik! Voor een fractie van wat een nieuwe pui gekost zou hebben. Dank, heren. Jorien

15. oktober 2025

Aanrader

Na contact over het vervangen van ons hendel + mechanisme van de schuifpui is er een offerte gestuurd en na akkoord is er een afspraak gemaakt. De mannen kwam keurig op tijd en binnen 2 uur was de hendel van de schuifpui + het mechanisme weer helemaal als nieuw. Ze denken mee en vroegen of de rubbers ook vervangen moesten worden. Dit hoefde niet maar hier mocht ik zelf voor kiezen. Gelijk maar gedaan want de pui was er toch uit. De schuifpui schuift weer als een zonnetje en ik wist oprecht niet dat een schuifpui zo soepel hoort te lopen. De hendel gaat nu ook soepel en niet meer zo stroef. Ik hoef amper kracht te zetten.

De mannen hebben na hun werkzaamheden alles keurig opgeruimd.

28. november 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis