Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av rengjøringsprodukter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Basic Clean er leverandør af højkoncentrerede rengøringsmidler til det professionelle marked. Vores rengøringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengøringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengøringsmidler gør rengøringen let og lige til. Rengøringsmidler er ikke bare rengøringsmidler, men med Basic Cleans rengøringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengøringsmidler, og vi er altid behjælpelige hvis du har spørgsmål angående vores rengøringsmidler eller rengøringsudstyr...

Kontaktopplysninger

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

5 ⭐️ til produkterne

5 ⭐️ til produkterne! Jeg købte pakken “mug og skimmel rens” og fulgte anvisninger 1-1.
Jeg er virkelig overrasket over produktet. Det har fjernet alt!!

20. mars 2026

Hej Camilla
Tak for din flotte anmeldelse
og søde ord, det betyder virkelig meget for os.
Kh Dorte

Kvalitetsprodukter og kvalitet service

Jeg har handlet en del hos dette firma, og de har virkelig gode produkter samt nogle fantastiske tilbud, som man kan være heldig at finde. Jeg har kun oplevet en super service fra dette firma, som ligger i top. Jeg kan kun varmt anbefale dem!

7. januar 2026

Hej Lars,
Tak for din super søde og flotte anmeldelse
Det betyder virkelig meget for os.
Kh Dorte

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Service og produkter

Virkelig dårlig kundeservice og dårlige produkter som ikke er effektive som de beskriver.

25. juni 2024

Hej Mia

Vi er kede af din oplevelse, og din måde at håndtere din sag på,

Vi forhandler på ingen måde med trusler om dårlige anmeldelser her, hvis ikke vi giver pengene tilbage! I giver samme og fair behabdlibg uanset hvad man truer med.

Og slet ikke når det produkt du klager over er vores aller mest effektive til den opgave du stod med.

Vi forsøgte alle og hjælpe dig til at forstå at du havde lag på lag kalk aflejringer, der skulle behandles igen og ja måske var to gange ikke nok i dit tilfælde men på dine billeder var kalken ophobet sig igennem lang tid,

Derfor blev din opgave ikke bare løst på 2 sekunder!

Kh Ricco
Adm. Direktør

Har bestilt kalk

Har bestilt kalk, og ovn renser, er så meget tilfreds.Min ovn er som ny. Og kalkrenseren er virkelig god . God hjemmeside, god service . Kan kun give roser herfra 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

24. juni 2019

Tak for dine anmeldelse <3
Kh
Aja, Basic Clean

Vis anmeldelser på alle språk. (781 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv