Personalet er venligt og fokuseret på opgaverne og kunderne Maden og drikkevarerne er pæne og smagen god men rugbrødet intetsigende. Sad nær dør som konstant blæste op grundet vind. Vi ønskede and... Vis mer

Til trods for stor travlhed med fuldt hus kom maden susende hurtigt og var virkelig lækker som altid!! Kvalitets mad, effektivitet og god service👌🏽 På gensyn

Det var som altid en behagelig og god oplevelse, fra vi trådte ind ad døren, til den skønne mad vi fik serveret og til vi gik igen. Vi har før rost Manageren for hans dejlige positive energi, lige... Vis mer

Baryl Frederiksberg - stedet og betjeningen fin. Konceptet i maden fin, men alt for meget eddike/syre i gazpacho´en - min ledsager lod sin stå. Limonaden var tynd i smagen. Dejligt stort krus te.

1. Restaurant
  2. Vegansk restaurant
  3. Vegetarrestaurant

Baryl er en økologisk cafe på Østerbro hvor hjemmelavet mad er i centrum. Vi tilbyder god mad og drikke af gode råvarer. Vi tilbyder vegansk, glutenfri og laktosefri mad som en del af menukortet.

• Hans Tavsens Gade, 2200, København N, Danmark

• baryl.dk

4,1

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Flot, velsmagende og veltillavet

Virkelig dejlig mad; flot, velsmagende og veltillavet så både ham på 15 og hende på 75 nød det.
Dejlig kaffe, lækker limonade og utrolig sød og opmærksom betjening.

11. mars 2023

Svar fra Baryl

Hej Sofie. Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at I havde et godt besøg hos os. Vi glæder os til næste gang, I besøger os. Mvh Baryl

Fantastisk lækkert mad

Baryl har noget af det lækreste og friskeste mad! Elsker at komme der og spise morgenbaryl.
Servicen er også helt i top! Kan stærkt anbefale stedet på Østerbro
Har aldrig været på Frederiksberg men det skal jeg helt klart også prøve

7. september 2022

Svar fra Baryl

Hej Deena. Tak for din flotte anmeldelse, som vi er rigtig glade for. Vi glæder os til næste gang, du besøger os på enten Østerbro eller Frederiksberg. Mvh Baryl

30 års rigtig god oplevelse!

Jeg holdt min 30 års på Baryl Frederiksberg i weekenden. Lige fra jeg kom ind var der styr på tingene, maden var super lækker og "instavenlig". Stort shoutout til deres fantastiske personale der var friske, jokede rundt - De gjorde det til en helt vildt god oplevelse. Det ikke sidste gang vi kommer her det helt sikkert! :)

24. september 2022

Svar fra Baryl

Hej Jonas. Tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at vi måtte danne rammerne om din 30 års fødselsdag. Vi glæder os til dit næste besøg, der forhåbentlig bliver før din 40 års fødselsdag hos os ;)
Mvh Baryl

Fik i går en fantastisk oplevelse på…

Fik i går en fantastisk oplevelse på Baryl. Deres “Morgen Baryl” var så fantastisk, lækker og overraskende. De forskellige dele var godt afstemt og på et niveau som lå langt over hvad vi havde forventet. Kan kun sige at det ikke er sidste gang vi har besøgt stedet i Århusgade.

24. juli 2022

Svar fra Baryl

Hej John. Tak for din flotte anmeldelse, vi er rigtig glade for, at du havde et godt besøg hos os, og at du har lyst til at besøge os igen. Vi glæder os til at se dig. Mvh Baryl