Ritam ✨ Tantra Retreats & Massage Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ritam and Marali provided such a safe space in this 3 day retreat. I felt that we as participants were seen, heard and valued. I left with a glow of bliss and radiance and could really "fill up my cup... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ritam holds space with love and presence. His workshops are both safe and challenging in the right kind of way. I trust him and have always grown from his work and input. Thank you 🙏

Vurdert til 4 av 5 stjerner

I approached the workshop with curiosity but lots of resistance, too, which came up during the sessions. I still experienced a shift by the end of the day, feeling more connected and at ease. There... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I am so lucky to stay in Bali/ Ubud and could join the newmoon-ceremony with Bart and his lovely girlfriend. We met in a lovely place, where Bart started with some useful exercises like conecting to... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lots of learning and inspiration!

My friend and I went to a new moon workshop with Bart and his partner. We didn't know what to expect, but we left with so much more than we could have imagined! The exercises he guided us through were really beautiful and went so deep. I learnt a lot about communication even in the short time, and I am so curious to discover more of those kind of techniques and tools for a deeper connection and understanding in any relationship 🙏 Thank you so much, Bart!

19. mai 2023

Niespotykanie pozytywna aura

“Znaleźliśmy” Barta szukając informacji pomocnych w przeniesieniu się na Bali.
Nie wiedzieliśmy od czego zacząć przygotowania i po bardzo wartościowym i serdecznym spotkaniu wprowadzającym zdecydowaliśmy się na coaching u niego. Ogrom wiedzy przedstawiony w bardzo przejrzysty i przystępny sposób, jak również jego indywidualne podejście sprawiło, że zaczął powstawać realny plan przeprowadzki. W trakcie naszych spotkań Bart nie tylko odpowiadał na nasze pytania i sam rysował szczegółową mapę działań, ale wskazywał nam też obszary do pracy i delikatnie popychał do działania, dając swoje wsparcie. Czuliśmy się z nim absolutnie bezpiecznie i „zaopiekowani”. Wkrótce po rozpoczęciu współpracy pojawiło się u nas kilka naprawdę dużych problemów, ale spokój i niespotykana wręcz pozytywna energia bijąca od Barta pomogły nam sporo w przejściu przez ten trudny okres. Nasze spotkania dodawały nam skrzydeł i sprawiały, że rzeczywistość przejaśniała :) Dlatego z czystym sumieniem, z całego serca polecamy pracę z Bartem - wspaniałym człowiekiem o ogromnej wiedzy, wielkim sercu i wspaniałym podejściu do innych.

3. februar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niesamowita podróż w głąb siebie

Znamy się z Bartem nie od dziś. Nasza przygoda z rozwojem zaczęła się od casualowych rozmów, kiedy wyjechał na Bali. Rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym. W pewnym momencie nasze spotkania usystematyzowały się, a my zaczęliśmy regularną pracę nad konkretnymi celami.

Czy jest ciężko? Owszem, ale wierzę, że tylko praca, która porusza te niewygodne części, daje niesamowitą satysfakcję. Do tego opieka empatycznego przewodnika, jakim jest Bart, razem przynoszą wspaniałe efekty. Z jednej strony jest tu dużo dyscypliny i technik, które wymagają pewnego porządku. Z drugiej czuję, że kiedy tego potrzebuję, mogę pobłądzić myślami, a Bart te moje „myśli nieuczesane” potrafi zawsze uporządkować. Po prostu wie, co robi.

Polecam pracę z Bartem zarówno tym, którzy lubią i są przyzwyczajeni do tradycyjnych metod, jak i osobom, które lepiej odnajdują się w strumieniu świadomości. Bart świetnie łączy te dwa, wydawałoby się, oddalone od siebie światy. Potrafi słuchać i wyłuskiwać to, co pomiędzy (a czasem nawet pod) słowami. Jednym słowem: Praca z Bartem to niesamowita podróż w głąb siebie, którą polecam każdemu!

22. desember 2022
Logoen til Ritam ✨ Tantra Retreats & Massage

Svar fra Ritam ✨ Tantra Retreats & Massage

Dziękuję Kasia 🙏 Bardzo miło mi czytać te słowa. One też pokazują jak długą drogę razem odbyliśmy. Jestem z Ciebie dumny! A najlepsze jeszcze przed nami!

Coaching godny polecenia

Dziękuję Ci Bart za Twoje wsparcie, akceptację, otwartość i życzliwość! Praca z Tobą jest wartościowa pod wieloma względami. Była dla mnie kotwicą w trudnym momencie mojego życia, kołem ratunkowym i oazą nadziei.Zanim zdecydowałam się na pracę z Bartem mierzyłam się z brakiem motywacji do działania, brakiem uporządkowania, brakiem strategii i z uczuciem rezygnacji po 2 latach pandemii. Miałam potrzebę odnalezienia jakiegoś punktu oparcia, wyznaczenia sobie kierunku, otwarcia się ponownie na swoje marzenia. Czułam się nieco zagubiona, zrezygnowana, podłamana tym, że mało zarabiam i nie stać mnie na moje marzenia. Do tego dochodził jeszcze lęk, że nadchodzi kryzys i będzie jeszcze gorzej z pracą. W czasie spotkań z Bartem nabierałam energii, zyskiwałam nadzieję, że są wokół mnie tak naprawdę rozmaite możliwości. Czułam się zaopiekowana; czułam, że Bart poświęca mi 100% uwagi i daje wsparcie wykraczające daleko poza ramy sesji. Dzięki temu zawsze kończyłam sesję z uśmiechem na twarzy i uczuciem wdzięczności. Przede wszystkim dzięki sesjom zaczęłam dostrzegać, że jest więcej możliwości wokół mnie niż mi się wydaje. Przestałam tak bardzo bać się porażki i źle podjętych decyzji, bo Bart pokazał mi, że zawsze jest jakieś wyjście, jakieś pozytywne rozwiązanie. Dzięki sesjom zaczęłam oswajać swoje lęki i porządkować swoje myśli, intuicyjne wglądy i wizje. Zaczęłam rozumieć jak ważne jest, aby nakreślić sobie wizję siebie za jakiś czas i wyznaczyć sobie cel, do którego mogę zmierzać. Ten cel, moje marzenie stało się dzięki temu bliższe. Ponadto poczułam duże wsparcie w moim procesie odzyskiwania dostępu do mojej mocy. Z Bartem wykonałam pracę mentalną, której nie zrobiłabym sama - pokazał mi skuteczne narzędzia, dzięki którym zbliżyłam się do swojej jasnej wizji spełnionego życia. Polecam pracę z Bartem osobom, które nie wiedzą, jak sięgnąć po swoje marzenia, jak nadać sens i kierunek swoim działaniom. Szczególnie tym osobom, dla których poczucie bezpieczeństwa, zaufanie, życzliwość i empatyczna komunikacja to warunek konieczny, aby rozpocząć coaching. Bart ma piękną, dobrą energię, pozytywne nastawienie, entuzjazm i radość życia, które sprawiają, że chce się za nim podążać! Dziękuję Ci Bart za Twoje wsparcie, akceptację, otwartość i życzliwość! Praca z Tobą jest wartościowa pod wieloma względami. Była dla mnie kotwicą w trudnym momencie mojego życia, kołem ratunkowym i oazą nadziei.

6. mai 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zanim zacząłem pracę z Bartem bo chciałem się rozwijać

Zanim zacząłem pracę z Bartem bo czułem, że nie rozwijam w pełni swojego potencjału, nie byłem pewny czy idę dobrą drogą. Postanowiłem skorzystać z coachingu bo brakowało mi poczucia szczęścia w życiu. Chciałem być lepiej zorganizowany na drodze do mojego celu.

W czasie naszych sesji, czułem się że rozjaśnia mi się umysł. Uświadomiłem sobie moje cele i zobaczyłem je w nowym świetle. Dzięki dodatkowej perspektywie, wyznaczanie celów było bardziej skuteczne niż w kiedy robiłem to sam.

Czuję, że dzięki coachingowi, moje działania nabrały kierunku. Po kilku miesiącach współpracy lepiej rozumiem co chcę osiągnąć, mam większe poczucie własnej wartości i poprawiły nawet się moje stosunki z żoną. Miesiąc temu zacząłem też nową, bardziej wartościową pracę w miejscu, gdzie mogę się rozwijać w kierunku o którym marzę.

Jeżeli myślisz o coachingu z Bartem, nie bój się inwestować w siebie! Czasem do oceny i poprawy jakości własnego życia dobrze jest zobaczyć je z innej perspektywy.

6. mai 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv