Strålende fornøyd
Strålende fornøyd! Var litt uheldig med noe som hadde blitt bittelitt ødelagt i frakt, og de tilbød å sende ny med en gang.
Barn og Baby er en norsk nettbutikk med Barneklær på Nett og Babyklær på Nett. Hvis du leter etter Barneklær i Tønsberg, Nøtterøy eller resten av Færder, kan vi ønske velkommen til vår fysiske butikk på Teie, ca 2 km fra Tønsberg sentrum. Vi har klær til ungdom, barn og baby fra 0-16 år, samt utvalgte leker og gaveartikler til barn. Hos oss finner du blant annet merker som Gant, Levis, Garcia, Hummel, Lässig, Mokki Solbriller, Lillelam Ullklær, Hust & Claire, MarMar, Grunt Ungdomsklær, Kivatluer og Kivat Pannebånd, Reima Yttertøy, Maximo, Sebra, Joha, Minymo, CeLaVi, Petit Piao, Kattnakken Regntøy, Salto, Prinsessefin Hårsløyfer, Den lille Prikken over i'en Hårsløyfer, Blafre Barnehagesekker og Creamie. Vi har et av landets største utvalg av Slipstop Badesko, Shadez Solbriller, Pippi Siklesmekker og Tinti Badeleker. Vi har også et stort utvalg av Hummel Actus Joggesko og andre Hummelsko, Hummel Bille Tracksuit og andre Hummel Joggedresser til Barn, samt den populære Adventureserien til Lässig. Her finner du Toalettvesker til Barn, Barnehagesekker, Bilorganisatorer, Matbokser og Drikkeflasker til Barn. Vi har Regntøy til Barn, Barnehagedress, Parkdress av ulike slag, Regnvotter uten for og Regnvotter med for, Ulldress og Todelt Ullsett til barn, Ullundertøy til Barn fra Hust & Claire, Joha, Gullkorn og mange flere, Lillelam Ulltepper hvis du trenger ullpledd til babyen, Hentesett i ull til babyen. Hos oss finner du også et av landets største utvalg av Jubel Godterikjeder og Gummibjørnkjeder, også kalt Bamsekjeder, og andre Jubelsmykker. Vi har et av landets største utvalg av Gullkorn Barneklær, med populære plagg som Gullkorn Vinterdress og Gullkorn Parkdress, Gullkorn Vindfleece og Gullkorn Todelte Sett. Butikkens åpningstider er mandag - fredag 10-18 og lørdag 10-16. Vi har gratis frakt på alle bestillinger over kr 1000, og vi tilbyr også klikk og hent. Velkommen til oss.
Ørsnesalleen 31, 3120, Nøtterøy, Norge
Veldig fornøyd med produktene jeg kjøpte. Har handlet flere ganger hos dere. Rask levering.
Fantastisk service og rask tilbakemelding på kundeservice. Veldig behjelpelig ved spørsmål!
Hyggelig og behjelpelig betjening. God valg av klær. Favoritt butikken.
Har handlet mange ganger. Gode produkter, men sending og lagerkontroll er jeg ganske misfornøyd med. Ofte har de ikke varen jeg har bestilt, og sendingen blir liggende før noen fatisk ringer meg. Jeg fikk en unik rabattkode som plaster på såret for flere hendelser. Rabattkoden virket ikke. Jeg skulle få ny, men jeg hørte ikke mer....
De ansatte er så imøtekommende og behjelpelige. Butikken er innbydende og det er behagelig å slippe å gå inn på et kjøpesenter for å handle. 🥰 Flere av favoritt merkene finner jeg her. 🥰 Verdt å ta turen. 🫶🏻
Fantastisk service i nettbutikken! God hjelp til både valg av størrelse og matchende tilbehør, raske tilbakemeldinger og blide ansatte :D
Elsker at dere er aktive på Instagram sånn at vi som ikke bor i nærheten av butikken får med oss alle de gode tilbudene og nyhetene som vi kan klikke hjem👏🏼
Synes butikken har mye fint. Kjapp behandling av ordrer, får varene i postkassen 2-3 virkedager etter kjøp.
Fine klær- produkter. Har handlet flere ganger på nett 👍🏻🙂
God og kjapp service. Fine produkter. Barnogbaby har blitt en favoritt når det skal handles barneklær 😊
Synes butikken har et fint utvalg med moderat prisgruppe. Kjapp behandling av ordrer, får varene i postkassen 2-3 virkedager etter kjøp.