Barepuds får vores absolut bedste anbefalinger! Vi har brugt dem igennem 2 år nu. De er hurtige men grundige! Nemme at komme i kontakt med hvis der er et eller andet og altid supervenlige. Oven i kø... Vis mer
Se hva andre synes
Fuldt tilfreds med Barepuds👏🏻 Dejligt at blive adviseret om dato for pudsning og super nem afregning med mobilpay.
De kommer fast hos os. Udendørs går det fint. Inde er det svingende kvalitet afhængig af, hvem der kommer ud. Er ikke samme person hver gang desværre.
Vi har brugt BarePuds i en årrække. Det er nemt med betaling, kræver intet af os og vi får vasket vinduer med filtreret vand uden kemikalier, hvilket også gør, at vi slipper for striber og at det er n... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Barepuds
Skrevet av virksomheten
Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, fast abonnomentsaftale, venlige og præsentable vinduespudsere og et godt resultat hver gang. Vi er en virksomhed i konstant udvikling. Derfor søger vi hele tiden nye opgaver, nye vinduespudsere og arbejder løbende på at levere de bedste løsninger til vores kunder indenfor vores fag.
Vi håber at kunne få muligheden for at hjælpe dig eller din virksomhed med at få rene vinduer hver eneste dag. Du er altid velkommen til at give os et kald og få en uforpligtende snak om mulighederne.
Kontaktopplysninger
Frejasvej 4A, 3000, Helsingør, Danmark
- +45 60 533 174
- hej@barepuds.dk
- barepuds.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Brilliant service both indoor and out
Brilliant service both indoor and out. Very autonomous, good at saying hello to the dog. Some times a second inspection to really remove eg. Football marks would be good. Window frame cleaning option would be nice. Over all would reccomend.
Flot arbejde og god pris⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pålidelig og utrolig serviceminded
Pålidelig og utrolig serviceminded. I har abonnement på udvendig pudsning og kontakter dem selv efter behov ved indvendig. Fungerer super godt.

Svar fra Barepuds
Jeg er meget tilfreds med min faste…
Jeg er meget tilfreds med min faste aftale det hele går hurtigt og nemt og det er altid søde og venlige pudsere der kommer 👍🏼🎅🏻

altid rene vinduer…
Altid en god oplevelse at få pudset sine vinduer hos Barepuds. kan anbefales

Svar fra Barepuds
God service, dejligt med sms besked nogle dage før arbejdet udføres. Jeg er godt tilfreds med arbejdets udførelse.
Jeg er tilfreds med barepuds
Jeg er tilfreds med barepuds, en god service.

Dejlig og god vinduespudsning
Dejlig og god vinduespudser

Svar fra Barepuds
Arbejdet bliver udført ok godt
Arbejdet bliver udført ok godt, men ikke eksisterende kundeservice .

Fint arbejde og god service
Fint arbejde og god service

Fantastisk Oplevelse
Jeg fik mit første besøg Maj 2025 og havde ingen erfaring med kalkfri vask. Resultatet blev enestående. Kvaliteten var helt i top og jeg glæder mig til besøg jævnligt. Kommunikationen om det praktiske har været fantastisk; hurtig, venlig og prompt. Jeg kan klart anbefale Barepuds.dk ! Topkarakter herfra.

Svar fra Barepuds
Jeg har tidligere haft et…
Jeg har tidligere haft et rengøringsselskab med 500 ansatte, så jeg ved lidt om opgaverne. Men vi har netop fået pudset vinduer af Barepuds for første gang, og jeg har aldrig set bedre polering.
Respekt.

Anbefales
Stabilt, god service og rene vinduer. Man kan ikke forlange mere og jeg kan kun anbefale batepuds!
Klarer vinduer i alle højder til en god pris og har altid styr på aftalerne
Jeg bor i et hus i flere plan og med bl.a. mange tagvinduer, som er utroligt svære at nå. Barepuds klarer dem alle og gør arbejdet grundigt! Prisen er rigtig fin, og der er mulighed for besparelse afhængigt af interval. Når aftalen er i stand, står de for at holde styr på tidspunkter og møder op som aftalt. Man bliver altid adviseret på forhånd, og kommunikation samt fleksibilitet (hvis noget skal ændres) er i top. Stor anbefaling herfra!
Omhyggelig vinduesvask
Bor på 4. Sal og vinduerne er vasket fra jorden uden en eneste dråbe på ruderne.
Virkelig flot arbejde og vinduerne blev vasket 2 gange.
Kan helt sikkert anbefales og glæder mig allerede til næste gang de kommer.
Rigtig god vinduespudser
Hurtig, grundig og behagelig.
Gik vinduerne over flere gange, og det hele er blevet rigtig godt!
Kommer helt sikkert til at bruge barepuds.dk igen!
Fin og omhyggelig vinduespudsning af…
Fin og omhyggelig vinduespudsning af ung fyr, som har startet sit eget firma. Vær at støtte op om 👍
Ikke en standard jeg ønsker herhjemme.
Det meget muligt det er kalkfrit vand der bruges, men der bliver ikke tørt efter og Jeg bryder mig ikke om at betale for en udsigt med driv våde vinduer hele dagen, som om det har styrtet ned udenfor ..
Jeg er hjemme når der 'pudses'.
Det er en børste der hurtigt bliver kørt henover.
(4 stk dannebrogsvinduer, 4,5 minut..)
Og jeg bor altså i stuen.
Jeg bruger nu en anden som koster det samme, men som rent faktisk pudser vinduerne med klud og svaber.

Pudser ikke vinduer i København SV
Jeg kontaktede Barepuds for en pris på et abonnement, da jeg havde læst mange gode anmeldelser af virksomheden. De svarede super hurtigt tilbage og bad mig sende min adresse samt billeder af mine vinduer. Det gjorde jeg, hvorefter de svarede, at de desværre ikke kører i København SV. Dette undrer mig, da de på hjemmesiden reklamerer med, at de kører i hele Storkøbenhavn - hvilket jeg skrev til dem. Denne mail har de aldrig besvaret.

Svar fra Barepuds
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.