Ik vind de website overzichtelijk en duidelijk. In het winkelkarretje staan de kosten duidelijk opgelijst en transparant weergeven. Je vindt ook snel de band terug die je wil aankopen en daarbij doet... Vis mer
Se hva andre synes
Met de banden en levering ervan was alles in orde. Vooral de service is een grote nul. Eerst laten ze mij een montagepartner kiezen die al 3 maanden geleden gestopt was en dat ook had gemeld aan hu... Vis mer
There are infinite amount of options, and I get anxious and very indecisive when this is the case during shopping. Banden Expert helped me immensely and made my purchase very easy. I appreciate it.
Ik heb online banden besteld via bandenexpert.be. De bestelling verliep vlot en duidelijk. Na mijn bestelling had ik nog een vraag en kreeg ik snel en correct antwoord via e-mail. De levering gebeu... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Autobanden online kopen bij BandenExpert.be. Laagsteprijsgarantie · Gratis verzending · Vandaag besteld, morgen in huis · Montage altijd dichtbij ·
Kontaktopplysninger
Lange Lozanastraat 142, 2018, Antwerpen, Belgia
- info@bandenexpert.be
- bandenexpert.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle hulp en vriendelijkheid .
Mijn ervaring is dat ik het fantastisch vind om via de chat vragen te kunnen stellen over de producten die aangeboden worden , je mag zoveel vragen stellen als je maar wil en de snelheid van de antwoorden die je op je vragen krijgt zijn nuttig en vriendelijk , FANTASTISCH ! het geeft mij een goed gevoel , dank hier voor .
Zeer tevreden
Mijn papa besteld al enkele jaren banden via jullie website. Hij is hier heel tevreden van en daarom bestel ik nu ook mijn banden op BandenExpert.
direct info and very accurate
direct info and very accurate. Good price!
Sunt foarte mulțumit de serviciile…
Sunt foarte mulțumit de serviciile voastre, prețuri accesibile și comunicare ușoară. 👍😉
Goedkope banden
Goedkope banden, snelle bestelling en levering zeer simpel en kwalitatief bestelling!
Snel banden kiezen
Breed aanbod, eenvoudig filteren in opties en makkelijk kiezen.
Snel te leveren thuis of in garage.
Misleiding om hun stock op te ruimen
De 2 sterren zijn voor de snelle levering en grote keuze.
Toch teleurgesteld! Bij het afrekenen van mijn Kumho banden kwam er een grote kader met als raad om andere, iets goedkopere banden te nemen want deze zouden langer meegaan.
Als goeder trouw volg je hun advies, tot ik bij de garage kwam en deze vielen uit de lucht met de slechte keuze die werd aangeboden! Dus eigenlijk willen ze van hun “ slechte banden” vanaf en misleiden je met hun “goede” raad. Dus voor mij geen 2de bestelling meer.

Svar fra BandenExpert.be
Snel en makkelijk
Altijd al hier besteld het is vrij duidelijk en een snelle levertijd.
ben juist op pensioen 45j mekanieker…
ben juist op pensioen 45j mekanieker geweest en moet nu zelf voor mijn banden zorgen,dankzij jullie goede prijzen heb ik bij jullie bestelt.
Goodyear Banden
I highly recommend to anyone looking for reliable tires and top-notch service. I’ll definitely be returning when it’s time for my next set.
Makkelijk goed overzichtelijk goede…
Makkelijk goed overzichtelijk goede prijs
Het is gemakkelijk om een soort band te zoeken
Het is gemakkelijk om een soort band te vinden en de prijs is ook goedkoop en ook goed overzichtelijk.
Goed gevonden online.
Goed gevonden online.
Zeer overzichtelijke site en vooral goede prijzen !
Veel keuze en snelle levering
Website very clear and fast to find your next tires
Website very clear and fast to find the choice for your car. 2 times i buy here and all is great , prices , communication.
Very highly recommandation
Snel alles gevonden
Snel alles gevonden
Duidelijk geformuleerd. Op enkele minuten mijn bestelling bevestigd. Top 👌
Snel geleverd en snel de juiste banden…
Snel geleverd en snel de juiste banden gevonden op hun website met verrassend lage prijzen. Voor mij de juiste banden leverancier
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.