Najlepsze z najlepszych! Super jakość! Niektóre produkry mam już 2 lata i przy odpowiednim czyszczeniu nadal spełniają swoją funkcję. Ostatnio dokupiłam kolejne dla siebie i dla znajomej na wypróbowan... Vis mer
Ik heb het Bamboozy maandverband ondergoed gekocht. KOOP HET NIET AJB!! Na 1 keer wassen op gentle cycle ging de band van het elastiek al kapot! Alle draadjes van het elastiek bungelen eruit en de... Vis mer
Toller Service, gutes Produkt. Hatte detaillierte Infos zu den jeweiligen Kategorien angegeben aber es wird anscheinend nur der "Service" Teil veröffentlicht, somit hier nun alle Infos. Jedenfalls seh... Vis mer
Ik ben gestart met de bamboozy cup. Enkele maanden geprobeerd maar het bleef een gesukkel omdat de cup niet altijd goed vacuüm zoog of precies uitzakte. Daarna overgestapt naar de menstruatiedisc. Dit... Vis mer
Duurzame beauty producten. Help je mee?
Raasdorperweg 52 H, 1175KX, Lijnden, Nederland
- 06-44442736
- support@bamboozy.com
- bamboozy.com
Har svart på 27 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Bestellung kam schnell und lief alles…
Bestellung kam schnell und lief alles reibungslos
Ende gut alles gut…
Ich habe lange auf die Sendung gewartet und hier erstmal schlecht bewertet.
Dann kam die schnelle Antwort.
Heute kam die Sendung an und dazu ein kleines Trostpflaster und ein nettes Kärtchen.
Alles richtig gemacht.
Das Produkt ist genau was ich gesucht habe.
Super

Svar fra Bamboozy
Die Lieferung war schnell und gut…
Die Lieferung war schnell und gut abgewickelt, was das angeht habe ich absolut keine Beschwerden und hatte die vollen Sterne gegeben.
Das Produkt hält leider so gar nicht was es verspricht.
Ich fühle die ganze Zeit ein komisches spannen im Unterleib und es läuft ständig,selbst bei normalem alltäglichen Gebrauch und nur geringer Blutung,aus.
Ich würde es niemals nochmals kaufen oder empfehlen.

Parfait !!!!!!!
Good option for me!
I find the handling still challenging sometimes, but it works for me pretty well. I ordered the L first, it didnt fit, I asked for a the smaller one and the customer service was very friendly and helpfull. Now M is working for me, little to no licking. Thank you!
Schneller Versand
Schneller Versand, ordentliche Verpackung, Artikel mit intaktem Hygienesiegel. Habe die Firma bereits einer Freundin weiterempfohlen!
Super schnell geliefert und diese…
Super schnell geliefert und diese Scheibe... Ein Traum. Es ist als hätte man seine Periode gar nicht.. Das einführen fand ich auch sehr einfach... Sitzt super, man merkt nix. Für mich besser als jede Binde, Tampon oder Tasse
Die Scheibe hilft mit die Periode beim…
Die Scheibe hilft mit die Periode beim Schwimmen u. Ä. besser im Griff zu haben. Ich spüre sie nicht und habe viel weniger Arbeit mit der Blutung.
Even wennen, maar wel fijn
De overgang van tampons en cups naar "iets in je broek" is even wennen, maar tot nu toe wel fijn.
Mooi producten.
Mooi producten. Fijn dat er wordt nagedachtover duurzaamheid en ik zo een bijdrage kan leveren aan een schooner milieu.
Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung, dem Inhalt angemessene Umverpackung. Unkomplizierte Bezahlung.
Top producten
De menstruatieonderboek besteld via bol.com en in de verpakking zat een extra briefje met dat je contact kon opnemen met hun klantendienst als er toch iets is, super cute! De onderbroek is het beste dat ik in lange tijd heb gekocht. Voelt niet nat ofzo aan voelt 100 maal properder dan een maandverband! Ik ben fan en kan bamboozy alleen maar aanraden.
Ik had 3 keer 3 inlegkruisjes besteld…
Ik had 3 keer 3 inlegkruisjes besteld en betaald, maar slechts 1 keer gekregen. Ik heb hiervoor meteen gemaild maar zonder reactie.

Toch wat minpunten...
N.a.v. de vorige review nog even een aanvulling.
Met de menstruatieonderbroek Emma ben ik toch niet zo blij. Het gaat bij het dragen wel heel erg los zitten. Zo los dat ik een soort 'hangende pamper'-idee krijg. De absorptielaag valt me ook tegen. Na een toiletbezoek trok ik een natte onderbroek omhoog en ook tijdens het dragen voelde het nattig; ik vind dit persoonlijk niet fijn. De eerste twee dagen van mijn menstruatie blijkt de onderbroek ook niet voldoende te zijn; ik lekte na een uur al door, met name aan de zijkanten.
De geurparels Lavendel heb ik gekocht, omdat ik de wasstrips Lavendel weliswaar heerlijk vind ruiken, maar soms toch te weinig geur ruik na het wassen (tenzij ik een hele wasstrip gebruik). Wat ruiken de wasparels anders dan de wasstrips! Echt een toiletverfrisserlucht vind ik zelf, super jammer. Ik zag dat er nieuwe wasparels zijn uitgebracht en je een sample van alles kan bestellen. Misschien probeer ik dat nog wel, dan doe ik geen miskoop meer. Komen de nieuwe geuren wasparels ook nog in wasstrips (die je dan ook allemaal in sample kan bestellen)?

Fijne spullen, nette service
Alle spullen die we ontvangen hebben waren netjes duurzaam verpakt. Ook bij het bestellen online nog goede hulp gekregen.