Najlepsze z najlepszych! Super jakość! Niektóre produkry mam już 2 lata i przy odpowiednim czyszczeniu nadal spełniają swoją funkcję. Ostatnio dokupiłam kolejne dla siebie i dla znajomej na wypróbowan... Vis mer

Ik heb het Bamboozy maandverband ondergoed gekocht. KOOP HET NIET AJB!! Na 1 keer wassen op gentle cycle ging de band van het elastiek al kapot! Alle draadjes van het elastiek bungelen eruit en de... Vis mer

Toller Service, gutes Produkt. Hatte detaillierte Infos zu den jeweiligen Kategorien angegeben aber es wird anscheinend nur der "Service" Teil veröffentlicht, somit hier nun alle Infos. Jedenfalls seh... Vis mer

Ik ben gestart met de bamboozy cup. Enkele maanden geprobeerd maar het bleef een gesukkel omdat de cup niet altijd goed vacuüm zoog of precies uitzakte. Daarna overgestapt naar de menstruatiedisc. Dit... Vis mer

1. Netthandelsbyrå

Duurzame beauty producten. Help je mee?

3,9

Bra

Har svart på 27 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Menstruatie ondergoed besteld

Menstruatie ondergoed besteld. Gepast over mijn kleding maar was te groot en heb het moeten retourneren. Nu beweren ze dat ik een van de onderbroeken gewassen en gedragen heb. Dat kunnen ze ruiken. Erg bijzonder daar ik het alleen maar over mijn kleding heen aangepast heb… nee hier bestel ik dus nooit meer en heel blij dat ik nog geen maatje kleiner besteld heb.
En blijkbaar sturen ze dus ook reeds gedragen ondergoed naar klanten. Kijk uit trap er niet in… en daarnaast reageren ze ook niet op hun mail. Het blijft een dikke vette 1 ster.

20. februar 2024
Logoen til Bamboozy

Svar fra Bamboozy

Beste Mariska. Vervelend om te horen. Ik ga dit verder bekijken en kom erop terug.

Beste Mariska, ik heb dit verder voor je onderzocht. Ik zie dat je dit samen met een andere set hebt geretourneerd. De Daisy die geretourneerd is verschilde met de andere set. De collega die dit afhandelde voelde dat de Daisy anders dan normaal voelde. Gewassen kleding verandert namelijk de structuur. Ze wist niet wat ze ermee moest en heeft iemand met meer retour ervaring dit na laten kijken. Bij nadere inspectie is er op de buitenkant slijtage zichtbaar. Dit is zichtbaar door lichte pluisvorming. Pluisvorming komt voor als dit tegen ander textiel scheurt. Daarnaast ruikt het ondergoed naar parfum/wasmiddel. Nieuw ondergoed heeft geen geur is een derde signaal dat het ondergoed is gewassen. Ik heb het ondergoed zelf ook geïnspecteerd en deze is door 3 collega's gegaan en bevonden dat dit gedragen/gewassen ondergoed is. Ik kan hier helaas geen terugbetaling voor je regelen en het ondergoed zal naar jou geretourneerd worden. We kunnen dit namelijk niet meer verkopen.

Geweldig

Geweldig! Ik heb de menstruatiedisc besteld bij bamboozy. Dat had ik veel eerder moeten doen. Zou het zeker aanraden!

19. januar 2024

Top webwinkel!

Voor de tweede keer besteld, hele snelle levering binnen 1 a 2 dagen wordt het al geleverd, netjes verpakt.
Ook de producten die ik besteld heb bevallen heel goed!

10. februar 2024

Très bien

Commande passé le 24, reçu le 27 malgré les perturbations liées aux agriculteurs, le produit est bien conforme à la description et bien emballé ! Je ne suis pas déçue et je recommanderai auprès d'eux !

24. januar 2024

Echt een aanrader!

Echt top!
Snelle levering, gekregen wat ik bestelde met zelfs nog wat leuke extraatjes, namelijk twee gratis samples en tijmzaatjes om het CO2-verbruik van het transport te compenseren.

24. januar 2024

Fijne goeie shop!

Heb hier de aluminium safety razor gekocht om uit te proberen. Deze is echt goed en scheert heel fijn! Helaas roest deze bij mij wel redelijk snel ondanks het goed schoonmaken en droogmaken. De mesjes zijn overigens wel echt mega scherp dus kijk daar wel voor uit. De klantenservice is echt heel aardig en behulpzaam en verzending is snel!

17. oktober 2023

Zeer vriendelijke en doeltreffende…

Zeer vriendelijke en doeltreffende klantenservice (ik had de verkeerde maat ontvangen). Er werd mij moeiteloos een nieuw product toegezonden. Erg tevreden over de kwaliteit van het product en de goede dienstverlening.

27. desember 2023

Klacht is netjes opgelost

Ik had een nieuwe bestelling geplaatst, maar was niet tevreden over de kwaliteit. Dit is door Bamboozy ontzettend netjes opgelost. Ik mocht het terugsturen en nieuwe producten uitzoeken met dezelfde waarde

12. januar 2024

Besteld om tampons en inlegkruisjes te…

Besteld om tampons en inlegkruisjes te vervangen. Vroeger al geprobeerd maar geen succes en dit keer wil ik niets anders meer. De disc is stevig en ook zacht, het vergt soms wat wroeten maar dan ben je ook voor de rest vd dag verzekerd van rust.

13. desember 2023

Finde Menstrual Disc ist richtig…

Finde Menstrual Disc ist richtig "another level"!bin richtig zufrieden! Das disc hält genau 12h und muss ich wechseln. Und ist eine Lösung für Sex ohne Stress. Simple und Leicht. Hatte gute Entscheidung um Disc zu kaufen:D

2. januar 2024