Ballonvaartmaken.com Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele leuke ervaring. Het team is enthousiast en vraagt je mee te helpen met het gehele proces; het uitpakken van de ballon tot en met het inpakken. Wat even leuk is als de vlucht zelf. De vlucht is ru... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De ballonvaart was goed georganiseerd. De piloot deskundig en kon goed vertellen wat we zagen. Zorgde ook voor de veiligheid voor, tijdens en na de ballonvaart.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maandagavond 24 augustus 2020 een prachtige ballonvaart mogen ervaren boven de Betuwe. Het was de 1e keer. Wat gaaaaaaf, echt geweldig, zo fantastisch. Echt een CADEAUTJE. Ik kan het iedereen aa... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Supermooie ballonvaart gehad vanuit achtmaal vertrokken over.sprundel .Sint Willibrord .hoeven.prachtig.weer supermooi zicht en goede uitleg door ballonvaarder .mooie landing gemaakt .zeer zeker een a... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Rekreasjonssenter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Een ballonvaart maken, wie wil dat nu niet? Wij maken van uw ballonvaart een ware belevenis. Neem contact op met onze deskundige medewerkers om samen een prachtige herinnering vast te leggen!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Unieke ervaring

De ballonvaart was een unieke ervaring! Het gehele proces verliep vlekkeloos en de vaart was boven verwachting. Achteraf ook nog een leuke verrassing gekregen.

30. juli 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij om te horen dat je genoten hebt van de ballonvaart en dat alles naar wens is verlopen.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Prima ballonvaart maar slechte service

Gisteren een ballonvaart mogen maken samen met mijn vader. Ondanks dat de ballonvaart een erg mooie ervaring was, laat de organisatie te wensen over.

Communicatie vooraf was beperkt. Een inzicht over eventuele startlocatie, buiten het gebied van Rotterdam had meer inzicht gegeven ter voorbereiding op de reis er naartoe. Start locatie Rotterdam werd Woerden (op de middag voorafgaand zelf werd dit pas duidelijk). De start tijd zou 1930 zijn. Uiteindelijk zijn wij 2030 vertrokken.

Voorafgaand de ballonvaart zou er zogenaamd een registratie plaats vinden. We werden ontvangen in het park. Een dame vroeg ons naar de namen. Echter werd er geen ID gevraagd. Slordig. Naast de naam werd er ook om gewicht gevraagd. Hier is verder ook nooit meer op terug gekomen.

Er was niet voldoende voorziening om terug mee te reizen met de organisatie in de auto. De plaatsen waren beperkt en nadat dit bericht was verstuurd op de dag zelf, zat alles binnen 30 minuten vol. Een terugrit naar startplaats was overigens €25,00 per persoon en was nergens eerder gecommuniceerd! Het advies was iemand de ballon per auto laten volgen of een taxibedrijf bestellen. Iemand ons laten 'volgen' was geen optie voor ons (hou dus ook rekening met extra kosten voor eigen vervoer tijdens de vaart) - uiteindelijk hebben wij een familielid bereid gevonden om ons op te halen.

Wij waren erg dankbaar voor onze eigen pick-up want er was op dat moment geen taxibedrijf beschikbaar (vanaf 1730 gebeld met meerdere, lees; +4 taxibedrijven!) Ivm vakantie periode en/ of gewoon niet aanbieden van taxi's in de regio. Daar wij rond 2200 pas klaar waren (opruimen van ballon), middenin een weiland waar absoluut geen vervoer terug geregeld had kunnen worden, werden wij ook nog eens teleurgesteld aangekeken dat wij niet voor een kwartier langer wilde blijven voor het zogenaamde ceremoniële gedeelte. 'Kan het vervoer niet 15 minuten langer wachten?'

Nee, dat kan niet. En zeker niet wanneer wij ook nog eens ver buiten het huidige schema lopen. Al met al een prima ervaring maar wij zouden nooit meer met deze organisatie boeken.

- Zeer matige communicatie
- Extra bijkomende kosten
- Niet transparant over startlocatie (daar er duidelijk omgeving Rotterdam stond)

28. juli 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Fijn om te lezen dat de ballonvaart een mooie ervaring was. Dank voor de feedback omtrent het vervoer en de communicatie. Wij zullen intern overleggen hoe we dit in de toekomst beter kunnen doen. Overigens geldt dat er altijd uitgeweken kan worden van de gewenste opstijglocatie ivm de windrichting en de veiligheid.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Een mooie zondagavond met een staartje

Op een mooie zondagavond winrichting NNO met 9km p/uur. Op naar de opgegeven opstijgpunt te Woerden. Na een dik anderhalf jaar ...nu wel! Verzamelen om 19:30uur. Natuurlijk om 19:00uur aanwezig want te laat kan echt niet. Geholpen met opbouwen uitrollen, lucht er in ..en verzamelen Instructie alles goed. Instappen om 20:05 Huh 15man en de Piloot in één mandje dus een sectie van +/- 1,20meter bij 0,8meter, met 4 volwassenen? Jeetje nu vermoeden wij hoe een Sardientje zich voelt in een blikje i.p.v. een mandje. Wij stijgen op, een mooie vlucht over Zuid-Holland. Na 1uur en 10min landen in Streefkerk.. Prima vlucht ietwat ruwe landing en even op de rug hangen om alle 15passagiers via kruip en sluip uit de mand. daarna helpen om op te ruimen en om 22:20 Champagne of appelsap. Afijn een mooie ervaring alleen er uitvallen kon niet daar je knel zat in de lucht. P's heb je géén ophaal service? Reserveren om naar de start locatie te worden terug gebracht euh..€ 25 pp Echt? Dan maar lopen of zelf een Taxi/ophaal service regelen.

28. juli 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Wat fijn dat jullie een mooie vaart hebben gehad. We vinden het vervelend te vernemen dat het een staartje heeft gekregen en wij zullen dit intern opnemen. Mocht u de behoefte hebben om hier nog verder met ons over in contact te treden, bel of mail ons.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mooie reis maar slechte service

Prachtige ballonvaart in België gehad, niks op aan te merken. Helaas achteraf veel gedoe waarbij we door deze organisatie ten onrechte beschuldigd zijn van het maken van een extra rit. Ondanks bewijs dat we aanboden vanaf eerste mail was hun reactie dat het wel vaker gebeurde en dus waarschijnlijk nu ook onze schuld was, maar ze gingen het uitzoeken. Uiteindelijk toch de conclusie dat we niks gedaan hadden, gevolgd door een vluchtige verontschuldiging. In kort: mooie reis, maar een slechte en onvriendelijke service.

30. september 2023

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Fijn te horen dat de ballonvaart goed is verlopen. Hoewel lichtelijk overdreven, begrijpen we heel goed dat het misverstand als zeer vervelend is ervaren. Wij hebben het issue snel opgelost en meerdere malen onze excuses voor aangeboden. Ook langs deze weg, nogmaals onze excuses.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles van begin tot einde duidelijk…

Alles van begin tot einde duidelijk gecommuniceerd en een gezellige piloot die veel wist te vertellen over het gebied waar we overheen vlogen

16. juni 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Wij werken met lokale piloten die graag enthousiast vertellen over het gebied. Leuk dat jullie dit ook als positief ervaren hebben.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hartstikke bedankt voor jullie goede zorgen.

Onder beveiliging van piloot Jan en zijn deskundige crew hebben wij een mooie en veilige ballonvlucht mogen maken. We hebben ons heel erg veilig gevoeld, het was genieten van begin tot eind.

Ik had last van hoogtevrees, maar dat merk je niks van werd mij verteld. En dat bleek ook zo te zijn. Geweldig!!

Ook de voorbereiding was al een belevenis op zich. We werden overal bij betrokken en er werd op humoristische wijze verteld wat ons te wachten zou staan.

Wat ook leuk was, was dat de piloot na afloop nog wat vertelde over hoe het ballonvaren is ontstaan. Een goed verhaal en zo bijzonder dat dat na al die jaren nog steeds zo wordt verteld. Het maakt de belevenis wel helemaal af. Wij zouden zo nog een keer gaan.

Kortom, piloot Jan en de crew en natuurlijk de medewerkers van Ballonvaartmaken.com hartstikke bedankt voor jullie goede zorgen.

14. juni 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

We zijn blij dat jullie genoten hebben van de veilige en informatieve ballonvaart onder begeleiding van piloot Jan en zijn crew. Hij maakt er altijd een feestje van.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben een prachtige avond gehad

Wij hebben een prachtige avond gehad. Met meerdere ballonnen opgestegen en dat was heel mooi vanuit de lucht. Het is zo rustig in de lucht en we konden alles vragen aan de piloot. Nooit geweten dat Nederland zo mooi was vanuit de lucht.

12. juni 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Het klinkt alsof jullie echt hebben genoten van de ballonvaart. Nederland vanuit de lucht bekijken is inderdaad bijzonder; de verschillende landschappen, rivieren, en steden zien er heel anders uit van bovenaf.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was een hele fijne vlucht

Het was een hele fijne vlucht, de piloot heeft goed uitgelegd wat er van ons verwacht werd. Prachtig daarboven en niet koud, geen wind het was echt zalig. Wat leuk hij had een camera aan de ballon waardoor we in de lucht een foto konden maken. Ja het was echt geweldig!! Bedankt Jan!

12. juni 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Dankjewel voor je mooie review, Tamara. Een ervaring waar je mede dankzij de foto's nog lang op terug kan kijken.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Prive ballonvaart (kado voor ouders) verpest

Helaas na 2 jaar wachten, 86 mails sturen en vele data vrij gehouden voor de vaart, krijgen we niet de priveballonvaart welke we hadden geboekt. Er werd om 13u een locatie geboden voor dezelfde avond. Als wij niet konden waren we het geld kwijt (geen opties, niet willen mee denken, geen communicatie) Echter de aangeboden locatie bijna 40km van de verzochte opstijgplaats en er word gevlogen over een totaal ander gebied. (geboekt: opstijgen/landen, noord/west/zuid van utrecht . de locatie waar wij nu geforceerd naartoe moeten is ten noord/oosten van amersfoort. Tijdens het bellen naar ballonvaartmaken.com, word 2 keer opgehangen. En er word alleen gezegd: 'Het word deze vaart/deze locatie of je bent je tickets kwijt.' Op het moment dat je een klachten mail stuurt word er aangeven: 'Wij wensen hier niet op in te gaan'. Ik raad iedereen af om hier te boeken. Veel geld betaald voor iets wat we niet willen, geen hulp,geen communicatie, niet een excuses! (Al vermoed ik dat deze review nooit te zien zal zijn op hun website, want eerlijkheid en communicatie kennen ze niet)
Edit: schijnbaar wil ballonvaren alleen reageren per publieke site en niet via telefoon of mail: afstand van maarssen naar maasbergen is 37 kilometer..... geen 25km dus wat voor een onwaarheden heb ik nog meer geschreven?

13. juni 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Wij hebben alles in het werk gesteld om een prachtige ballonvaart mogelijk te maken. Helaas hebben we ook te maken met weersomstandigheden waardoor er uitgeweken kan worden. De locatie waar naar uitgeweken wordt ligt ca. 25 km van de gewenste opstijgplaats. Evenals de genoemde afstand bevat deze review nog een aantal andere zaken die wij overduidelijk anders hebben beleefd.

Goede en mooie ballonvaart

De 1e keer kon onze vaart niet doorgaan ivm ziekte van de schipper, bij de 2e vaart was het tot op het laaste moment spannend of we konden vertrekken, maar gelukkig lukte dat. Wel was onze vlucht verplaatst van Amersfoort naar Hedel.

Er was goede begeleiding en we zijn keurig geholpen met het herplannen.

En wat is het toch mooi zo een ballonvaart. Ik kan het iedereen aanraden.

11. mai 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

We zijn verheugd dat je de ballonvaart als een aanrader beschouwt. Bedankt voor je review, Nicole.

Top ballonvaart

Onvergetelijke ballonvaart, met top "kapitein".
Veel gezien en enorme leuke sfeer aan boord.
Echte aanrader.

22. mai 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Goed om te horen. Bedankt voor je aanbeveling, Anton.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een fantastische beleving om door de…

Een fantastische beleving om door de lucht te zweven. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Humoristische piloot, die zijn vak verstond. Heel prettig een klein gezelschap (6 mens). Na afloop een glaasje champagne. Dat maakte het helemaal compleet. Top ervaring💪🎈

10. mai 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Heel leuk om te vernemen dat je hebt genoten van deze top ervaring. Dankjewel voor je mooie review.

Ballonvaart van Gouda naar Oudewater

Op maandag 13 mei onze Ballonvaart gemaakt. Wat een ervaring. Ik vond het ontzettend spannend, maar dat bleek nergens voor nodig. Het was echt spectaculair. Gedurende de dag is er een voorstel gedaan om de opstap locatie te wijzigen, waardoor de vaart door kon gaan. Fijn dat er zo actief wordt meegedacht. De ontvangst was super en de piloot professioneel en heel geduldig. Op verzoek vertelde hij van alles en we hadden een sublieme landing op het droogste stukje in een verder kletsnat weiland. Vanuit de lucht zie je hoe prachtig Nederland is. Kortom, echt een aanrader.

13. mai 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

We begrijpen dat je het spannend vond, maar eenmaal in de lucht valt die spanning vaak helemaal weg en is het genieten geblazen. Nederland is zeker heel mooi vanuit de lucht.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er werd ondanks twijfel besloten toch…

Er werd ondanks twijfel besloten toch de vaart te maken. Het was een prachtige vaart van Airmotion van Hoogkerk naar afslag Surhuisterveen langs de A7.
Een “sportieve” landing die goed verliep dankzij de kundige piloot Theo.
Prachtige ballonvaart!!!

11. mai 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Fijn om te lezen dat je een prachtige ballonvaart hebt gehad onder de kundige leiding van piloot Theo.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Donderdagavond een uur gevlogen boven…

Donderdagavond een uur gevlogen boven Houten en Culemborg,een geweldige ervaring. Onze ervaren piloot Sebe zorgde voor veiligheid, gezelligheid en mooie verhalen. Goede organisatie met heel vriendelijke mensen. Een aanrader.👍👌

9. mai 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Wat leuk om te vernemen dat je de ballonvaart als geweldig, veilig en gezellig hebt ervaren

Mooie ballonvaart

Er was een extra ballonvaart ingelast, omdat de weersvoorspelling voor de dag waarop we geboekt hadden, niet zo best was. Omdat ballon varen heel weersafhankelijk is, hebben we deze kans met beide handen aangegrepen. Het was een prachtige ervaring, vanaf het opblazen van de ballon tot en met de champagne na de, gelukkig zachte, landing. Onze piloot heeft ons goed geïnstrueerd en ons een veilig gevoel gegeven, want we vonden het toch wel een beetje spannend. Het uitzicht was magnifiek, een ervaring om nooit meer te vergeten.

29. april 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Fijn dat je terug kunt kijken op een prachtige ervaring. Wie weet tot ziens bij ons in de mand!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was mooi om onze eigen omgeving van boven te zien.

Na een aantal pogingen ging onze ballonvaart door vanuit Oirschot. Het was mooi om onze eigen omgeving van boven te zien. De communicatie van begin tot einde was top. De piloot en de crew hebben er een waar feestje van gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar

29. april 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Wat leuk dat je zo positief bent over de communicatie en een mooie ballonvaart hebt gehad, Rob. Bedankt voor je review.

Super goed geregeld

Op zondag 14 april maakten we onze ballonvaart met deze organisatie. Alles was super goed geregeld. Het was een unieke belevenis en de communicatie er omheen liep perfect. Een absolute aanrader!

14. april 2024

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Dank voor je review, ontzettend leuk om te horen dat het een unieke belevenis is geweest!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

0 sterren waard, oplichters!

0 sterren waard! Had gedacht een mooi huwelijks cadeau voor mijn ouders te regelen in 2023 en zag hun website voorbij komen. Veel belovend. Maar te mooi om waar te zijn. Meerderemalen vaarten geannuleerd. Was het eindelijk zo ver hadden mijn ouders corona. Aangeven dat ze niet aanwezig konden zijn, omdat dat geadviseerd werd door de RIVM. Daarna nooit meer de mogelijkheid gehad dat ze een luchtvaart mochten maken. Contact liep stroef en onaardig te woordgestaan. Goed service ver te zoeken en ja dikke oplichtingers eigenlijk want als je betaald voor een dienst dan moet die dienst ook plaats vinden! Niet als ik en meerdere mensen opgelicht worden door deze mensen!!!!!!

28. august 2023

Svar fra Ballonvaartmaken.com

Wat vervelend om te lezen. Helaas kunnen wij op dit moment geen contact opnemen, omdat we geen gegevens hebben. Wij willen graag onderzoeken wat er precies gebeurt is, zodat we het op een passende wijze kunnen oplossen. Zou je een e-mail willen sturen naar info@ballonvaartmaken.com? Ook telefonisch zijn wij bereikbaar op 0183 51 3364.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv