Stjernedårlig attitude
Som herboende bornholmer nyder vi at lege turist på egen ø i højsæsonen som altid inkluderer et besøg på Bakkarøgeriet for at spise deres udmærkede stjerneskud. Således også i år. Der har gennem de seneste års besøg emmet en afvisende og ligegyldig atmosfære blandt personalet inkl ejer, som vi har bemærket - men slået hen med at de nok bare har en dårlig dag. Det kan man dog ikke blive ved med at bruge som undskyldning.
Dagens oplevelse kommer her : Vi oplever lidt ventetid ved bestillingsskranken som i ingen personaler ved skranken. Efter ca 10 min kommer ejer til skranken med en afvisende attitude og vi afgiver vores bestilling. Han påbegynder opfyldning af drikkevarerne, men sætter pludselig det halvfyldte glas fra sig og går uden et ord til hverken os eller den nu ankomne personale, som forvirret og undskyldende starter vores ekspedition op forfra. Hun gjorde hvad hun kunne for at glatte ud på en meget ubehagelig attitude både overfor hende og os som kunder.
Intet at udsætte på maden og den sidstankomne søde personale - men hold da op en udstråling fra ejer. Gider man ikke kunder, skal man måske bare holde sig i maskinrummet.
Stjernerne gives for maden, udsigten og den søde personale, der forsøgte at redde den meget akavede situation.