Very accommodating despite short notice Delicious, had that 'niche' look that we wanted, logo well printed on tip. Delivered safely in boxes that could go directly into the fridge. We were last min... Vis mer

Vi har (firma) brugt BakeMyDay op til flere gange (et par gange om året), hvor vi bl.a. har fået lavet custom-made cupcakes med logo på, og macarons med logo og guld-glitter på. Samtlige 60-80 mennesk... Vis mer

Super professional, always reliable. And everybody has loved the cupcakes, cakes and lollipop cakes we have bought from BMD. Very satisfied!

1. Kakeforretning
  2. Bakeri
  3. Godteributikk
  4. Muffinsbutikk
  5. Dessertbutikk
  6. Donutbutikk

Vi er en kagebutik med fokus på kunst og håndværk. Vi laver festkager på bestilling, fx. bryllupskager, dåbskager, konfirmationskager og fødselsdagskager. Dekorerede kager er til minimum 20 personer, og skal helst bestilles med 2-3 uges varsel, dog kan vi nogle gange tage bestillinger med kortere varsel. Online bestillinger kan lægges med minimum 3 dages varsel. Derudover driver vi en café med søde sager, der kan du også købe bl.a. cupcakes og færdiglavede mini kager til at tage med hjem. ------------------------------------------ We are a artisinal cake shop. We make all sorts of cakes for weddings, baptism, birthday, etc. We also run a sweet café, open monday-Saturday. We look for you to order 2 - 3 weeks in advance, more if wedding cakes. minimum size for decorated cakes is 20. Online orders can be placed with minimum 3 days notice.

4,5

Enestående

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Super professional

20. mars 2026

Delicious cakes and the best staff

Today I dropped in at the cafe in DR Byen for a matcha and the most delicious pistacio cookie ever (oh my god), but what really made my day was the super sweet, attentive and fun guy at the counter. I didn't catch his name, but he was from Argentina.
He was so outgoing, friendly and warm to every single person that came into the cafe. He was giving compliments, suggestions to what to choose from the menu in a fun way, asking people how their day was, what they did for work in a super geniune and down to earth way that just put a smile on everyones face.
It's really rare that I leave reviews, but I really wanted to say thank you for the best service experience I've had in a very long time.

10. mars 2026

God service og smagfuld kage

Vi bestilte en kage om mandagen, hvor den så var klar til afhentning lørdag. God og kompetent rådgivning ift. valg af kage og motiv. Den blev spist med velbehag og det er nok ikke sidste gang at vi vælger at bruge Bake my day :)

28. februar 2026

Høj kvalitet til hverdag og særlige lejligheder 🧁

Jeg har flere gange besøgt caféen ved DR Byen, og i forbindelse med mit Ph.d. forsvar bestilte jeg 36 cupcakes med tryk. De var et kæmpe hit på dagen! 😃
Kagerne var klar som aftalt, og pakket så de kunne klare transporten.
Det trykte billede fremstod klart og tydeligt, og både smag og frosting spillede. Kan kun anbefale Bake My Day 🧁👍

4. februar 2026

Smuk enhjørningekage🦄✨

Jeg bestilte en enhjørningekage til 15 personer til min fødselsdag.
Den var virkelig flot! Udseendet på kagen var en hel oplevelse i sig selv!
Jeg valgte chokoladekage med oreocreme, og det smagte virkelig godt. Den var dog lige til den søde side, så personligt vil jeg nok vælge en anden smagskombination næste gang :)
Der var mere end en halv kage tilbage efter festen, så vi kunne nok have sluppet afsted med at bestille en til 10 personer.

Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner, er fordi at chokoladekagen smagte brændt nogle steder i kagen. Det synes jeg ikke er acceptabelt :(

25. januar 2026

If I could give 100 stars I would have…

If I could give 100 stars I would have done it. I bought two different birthdays cake and loved it all.

27. januar 2026

Thank you so much for the sweet words dear Jonida ❤️ You made our day 🥹
We are here whenever you need us next time! 🙌

Best regards,
Ynja

I dags oplevelse

Hej, jeg forbi der i dag og købte så en virkelig lækker cookie. Vi blev serveret af en sød fyr der stod der med et smil på læben. Klart anbefales

21. januar 2026

Rigtig god kundeservice og fleksibilitet

Ditte fra kundeservice var rigtig god til at hjælpe mig med at få besvaret mine spørgsmål og få noteret de ændringer, jeg efterfølgende ønskede.
Og stor tak til køkkenet for at stå til rådighed lige op til julen.

23. desember 2025

Julede omgivelser og antik stel satte…

Julede omgivelser og antik stel satte rammen for kage hygge! Tak for den gode oplevelse ✨️

Man kan dog overveje at indrette bordene og stolene lidt mere praktisk - så der plads til flere og man kommer til at sidde over for hinanden 😊

Dbh.

16. desember 2025

Tasty cupcakes

I celebrated my baby shower here a while ago. The place is very cozy decorated and I ordered their cute baby shower cupcakes as well. We had a fantastic day and they were very accommodating with the amounts of gifts we had to fit.

12. oktober 2025

Var ude og spise en morgenmadstallerken…

Var ude og spise en morgenmadstallerken , alt var godt og lækkert 😋 og god kaffe. ☕️
5 stjerner her fra

10. desember 2025

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️
Det betyder virkelig meget for os, at du havde en lækker oplevelse med både morgenmad og kaffe.
Vi håber at se dig igen snart 😋☕️

Bestilte en kage til babyshower

Bestilte en kage til babyshower. God dialog hele vejen igennem. Kagen blev ligesom vi drømte om og smagende var fantastiske.

29. november 2025

Svar fra Bake My Day

Tusind tak for din anmeldelse og for at vælge os til jeres babyshower!
Det betyder meget for os, at dialogen har været god hele vejen igennem, og at kagen blev præcis, som I drømte om. Hvor er det dejligt at høre, at smagene også faldt i god jord! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sætter vi virkelig pris på.

Vi bestilte en unicorn kage til 20…

Vi bestilte en unicorn kage til 20 personer og unicorn cupcakes til 12 til en fødselsdag. Var lidt i tvivl og usikker på at bestille online, uden forudgående snak med virksomheden, men gjorde det alligevel. Da jeg bliver nervøs et par dage før, ringer jeg og bliver beroliget med en god snak og bliver bekræftiget i, at vi havde truffet et godt valg.
Kagen var ret dyr, men enormt overdådig og imponerede. Fantastisk smag og frisked! Alle vores gæster elskede den og der er flere der sagde, at det var den bedste kage de nogensinde har spist. Fantastisk håndværk, service og slutresultat! Det var alle pengene værd!

23. august 2025

Svar fra Bake My Day

Tusind tak, for din flotte anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt guidet hele vejen igennem, især når bestillingen foregik online. Vi er så glade for, at både unicorn-kagen og cupcakesene levede op til jeres forventninger, og at de gjorde fødselsdagen ekstra festlig.

Hvor er det fantastisk at høre, at jeres gæster elskede kagen og at flere mente, det var den bedste, de nogensinde har smagt! Det er præcis sådan noget, der gør vores arbejde helt særligt.

Tusind tak fordi du valgte os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi enormt stor pris på!

Unique

Unique, must try donuts and pastries,

10. oktober 2025

Svar fra Bake My Day

Thank you so much for the 5 stars! We truly appreciate you taking the time to share your experience with us.

3D kage

Vi bestilte en 3D kage som en Carlsberg Ølkasse til et event og den blev simpelthen så naturtro og flot samt levereret til tiden. 5 stjerner herfra!

13. november 2025

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️
Vi er så glade for at høre, at jeres 3D Carlsberg-ølkassekage blev en succes og passede perfekt til jeres event.
Det betyder rigtig meget for os og tak fordi I valgte os!

Smukt dekorerede, men skuffende kager.

Jeg købte kage tapas pakken via hjemmesiden og i beskrivelsen stod der at man kunne vælge veganske cupcakes, hvilket jeg gerne ville have da jeg havde en vegansk gæst. Der var to farver cupcakes med buttercream frosting, så jeg ringede til butikken for at finde ud af hvilken der var vegansk, og fik da at vide at det kun er selve kagen der er vegansk men ikke frosting. Det virker som et komplet latterligt koncept, hvorfor så nævne muligheden overhovedet? Derudover smagte de macarons der var med af sukker og "greasy" - der var ingen reel smag? Jeg ville ikke bruge penge på det en anden gang. Kagerne var smukt dekorerede.

8. november 2025

Hej,

Tusind tak for din feedback.
Vi beklager virkelig meget forvirringen omkring din bestilling. Der er helt bestemt sket en misforståelse, for når man bestiller veganske cupcakes, så er det selvfølgelig hele cupcaken – inklusive cremen – der skal være vegansk. Det er vores fejl, at det ikke blev kommunikeret tydeligt nok, og vi er meget kede af den oplevelse, det gav.

I forhold til macarons er vi også kede af at høre, at de ikke levede op til dine forventninger. Det er noget, vi tager videre til vores køkken, så vi kan sikre, at kvaliteten er som den skal være.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Lækre og flotte cupcakes

Lækre og flotte cupcakes! God og venlig kundeservice! Kan klart anbefale!

27. oktober 2025

Svar fra Bake My Day

Tusind tak for din søde anmeldelse! 💛
Vi er så glade for, at du både var tilfreds med cupcakes og kundeservice.
Det betyder virkelig meget for os og tak fordi du vil anbefale os! 🧁✨