Bagsplaza.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik heb geen op of aanmerkingen. Bestelproces en bezorging ging gemakkelijk en vlot. Achteraf betalen mogelijk. Geen contact hoeven opnemen want; geen bijzonderheden. Goede ervaring. Bagsplaza, ga zo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik was op zoek naar een tas van C&B. In vele webshops uitverkocht, echter BagsPlaza had hem gelukkig nog op voorraad. Eenvoudig via iDeal kunnen betalen. Nette afhandeling van de betaling, factuur dir... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik las al wat reviews over 'slechts in plastic zak verpakt', geen probleem dacht ik. Wehkamp, Zalando etc. verpakken het ook altijd netjes en stevig in plastic. Maar nu ik het ontvangen heb begri... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben tevreden. Zeer snelle levering en de bestelde producten zijn in orde. Kwalitatieve producten aan een scherpe prijs. De pakjesdienst leverde m'n pakket op een verkeerde plaats af en toen ik dit... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Koffertbutikk

Skrevet av virksomheten

Mooie kwalitatieve trendy merken voor Dames en Heren. Een tas voor elke gelegenheid vind je bij Bagsplaza.nl

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen geld terug

Ik heb zo’n 4 weken geleden een iPad hoes besteld die heb ik netjes binnen 1-2 werkdagen gekregen maar hij paste niet dus heb ik hem terug gestuurd.
Toen heb ik na een week gebeld en kreeg maar geen reactie want het was erg druk en werd er opgehangen.
Toen heb ik 2 weken daarna weer gebeld en is me verteld dat het geld binnen 24 uur weer terug gestort zou zijn maar ik heb nog steeds niets gezien ondertussen al 5 x proberen te bellen maar steeds geen gehoor.
Wat een slecht bedrijf!

23. oktober 2021

Goede website en service

Goede website en service. Snel en betrouwbaar en mooie producten.

Ik heb nu twee keer iets besteld van hetzelfde merk en het werd de volgende dag al bezorgd en kwam overeen met de verwachtingen. Ik ben een tevreden klant.

12. oktober 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

In november een tas gekocht waarvan de rits helaas stuk ging. Contact opgenomen met Bagsplaza en na overleg kreeg ik een nieuwe tas opgestuurd. Service was goed, snel en netjes😄

14. september 2021

Goed opgelost!

Vorige week donderdag een tas besteld die er de volgende dag zou zijn. Nog steeds niet ontvangen! Zondag een mail gestuurd en nooit een reactie gehad. Als ik het nummer bel van de klantenservice bestaat dit nummer niet...

Edit: Na deze review ben ik meteen netjes gebeld! Ze gaan erachteraan en kijken waar het mis is gegaan. Top! Bedankt :)

8. september 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Geleverde handtas verschilt van foto

Geleverde handtas verschilt van foto
Op 1 april een handtas aangekocht. Bij levering blijkt de handtas niet overeen te stemmen met foto op Bagsplaza (ringen tussen handtas en riem bv niet aanwezig), slechte kwaliteit, keihard, niet in model te krijgen. Dus heb ik deze handtas op 6 april retour gestuurd. Ondertussen zijn we bijna 20 dagen dagen verder en heb ik (ondanks mijn vragen) nog geen bevestiging van ontvangst gekregen laat staan een terugbetaling. Sinds enkele dagen reageert de klantendienst zelfs niet meer op mijn mails.
Naar B-post gebeld: mijn pakje is op 14 april bij Bagsplaza in ontvangst genomen.
De kwaliteit van de handtassen laat te wensen over maar ook de klantenservice.
Ik heb foto's van de de handtas op de website en foto's van de uiteindelijk geleverde. Bij interesse kan ik u deze bezorgen.

24. april 2020

zeer Tevreden

zeer Tevreden! Tasje van Hvisk gekocht en werd snel geleverd. Daarnaast had ik nog een probleem met de ketting van de tas die was niet goed. Dit werd heel goed opgepakt door de klantenservice. Twee dagen later had ik een nieuwe ketting voor de tas in huis. Aanrader!

20. mars 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

In één woord, slecht.

Onaangename geur toen ik het pakketje open maakte. Slechte verpakking en een kapotte doos. Wat een stel amateurs, het lijkt wel een stel dropshippers die snel geld willen verdienen met een lokende website...

6. oktober 2019
Vurdert til 2 av 5 stjerner

slechte garantieservice

De levering was inderdaad erg snel; niks op aan te merken. Maar na de tas (van het merk supertrash) max 10x gebruikt te hebben, viel het logo er zomaar af. Contact gezocht met bagsplaza en die hebben dit weer doorgespeeld naar Supertrash. Ik kreeg een nieuw logo opgestuurd van Supertrash, maar dit was helemaal niet de juiste. Weer contact gezocht met bagsplaza; ik had het eerste logo (die er dus was afgevallen) nog, dus dan kon ik m laten maken bij de schoenmaker. Bij de schoenmaker aangekomen; blijkt dit helemaal niet te kunnen.... ook niet met de nieuwe zwarte. weer contact opgenomen met bagsplaza en die geven aan nu niks meer voor mij te kunnen doen.... slechte service! Ben altijd voorzichtig geweest en het lijkt mij dat n tas langer dan 10x mee moet gaan!

Wat heb ik aan nieuw (zwart) logo als niemand m er op kan zetten??? Helemaal niks.....

1. mai 2017
Logoen til Bagsplaza.nl

Svar fra Bagsplaza.nl

Beste Rowan, bij SuperTrash vallen logo's, hangers e.d. niet onder de garantie. Natuurlijk hebben we samen met de fabrikant gekeken naar een oplossing. Ze hebben u uit coulance een nieuwe logo gestuurd maar deze bleek niet de gouden kleur die u heeft (de gouden versie hadden ze helaas niet meer). We hebben u ook aangeboden om op onze kosten de oude logo bij een schoenmaker te laten bevestigen. Helaas kon de schoenmaker deze niet voor u maken. De zwarte logo is wel bruikbaar waarmee u een oplossing heeft. Natuurlijk is het vervelend dat het niet dezelfde kleur logo is maar logo's, hangers e.d. vallen nu eenmaal niet onder de fabrieksgarantie. Mochten u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat graag. Vriendelijke groet, Klantenservice Bagsplaza

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie tas, goeie korting, prima afhandeling

Fossil tas besteld met 20% korting. Volgende dag al bezorgd. Goed verpakt. Er zat al een retourticket bij voor het geval dat dat nodig zou zijn. Niet nodig gelukkig. Prima service. Mooie, degelijke functionele tas. Ik zou zo weer met bagsplaza in zee gaan.

10. februar 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfecte service na een klacht

Mijn dochter had in de zomer van 2013 een leuke schooltas voor haar verjaardag gekregen. Helaas ging deze na een paar mnd op de naad los. Gemaild naar Bagsplaza of ze mij konden helpen en het nog onder de garantie viel. Dit bleek het geval en er werd contact opgenomen met de dealer van de tas. Helaas niet meer leverbaar en kreeg ik keurig een tegoedbon om een nieuwe tas aan te schaffen en mocht de beschadigde tas houden. Na wat snuffelen kwam ik bij een leuke tas maar was iets goedkoper dan ik kon besteden want je kreeg geen geld terug. Op mijn verzoek werd het saldo van mijn tegoedbon aangepast en kon ik hem bestellen. Dit ging niet zo vlotjes dus bleef ik maar heen en weer mailen met Bagsplaza, keurig hielpen ze me en gaven tips.

Al met al was het een kunst om de bestelling voor de nieuwe tas te plaatsen maar werd super geholpen tot in de late uurtjes!!!

Zeker een aanrader en het nieuwe schooljaar bestellen wij weer bij BAGSPLAZA!!

9. februar 2014

snel en perfect verzorgd

Besteld en de volgende dag in huis! Helaas voldeed de tas niet aan mijn verwachtingen. Goede instructie over retoursturen en binnen een week mijn geld terug op mijn rekening. Helemaal gratis!

2. februar 2014

uitstekend

Heb mooie portemonee van abbacino besteld.
Heel mooi en makkelijk.
Om 20.50 besteld en betaald. En meteen de volgende dag in huis.
Gratis verzending en retour en achteraf betalen vind ik altijd fijn.

1. februar 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv