Banner for Bagin.com

Bagin.comAnmeldelser

1 845

4,1

Ønsker ikke å ha med Bagin å gjøre pga dårlige oppleveleser fra tidligere for både meg og andre i familien. Når de allikevel fortsetter å sende meg reklame, forsøker jeg å avmelde meg fra slikt. Deres... Vis mer

Min Bag'in har jeg hatt i flere sesonger. Er rett og slett superfornøyd. I vinter var den blitt stygg av grønske og skitt. Jeg har også kjøpt 2 flasker til rengjøring og impregnering. Helt genialt. Al... Vis mer

Solid produkt, rask levering. Det ser lovende ut, det er første sesong. Bag’in rommer mer enn man skulle tro, Jeg bestilte 4 x 2 x 1. (fordi 3 x 2 x 1 var utsolgt). Siden det var rask levering, kunne... Vis mer

Mye kraftigere duk. Drar toppen over utesalongen min hver kveld hele sommeren, så den lever livet sit utendørs helr året. Kobler bunn og topp sammen for vinterlagring. Savner stroppene i hjørnene over... Vis mer

1. Utemøbler

BAG'IN – Outdoor Furniture Storage. Built to Last. BAG'IN is a Norwegian-designed outdoor storage system trusted by 60,000+ customers across Europe. We don't make ordinary furniture covers – we make a complete protection system engineered to handle the toughest climates on the planet. Born in Scandinavia, where winters are long, rain is relentless and wind doesn't take days off, BAG'IN was built to solve a real problem: outdoor furniture that gets destroyed by weather because there's no good way to store it. After six consecutive sold-out seasons in Norway, we launched globally – because if it works here, it works anywhere. Our product line covers three core needs: Nordic – Built for extreme weather and winter storage. Water column up to 25,000 mm, sealed zipper construction, ventilated airflow base, and structural tightening. Zero compromises. SunGuard – Developed for hot and sunny climates. UV50+ protection, air vents, and ventilated bottom to prevent heat buildup and fabric damage when you're away. Classic – A premium everyday cover for the summer season. Simple, reliable, and built to last. Every BAG'IN product is designed with the same philosophy: protect your investment, extend the life of your furniture, and make storage effortless. No ropes. No tarps. No mess. We've been featured on Norwegian national TV (TV2 Sommerhytta), endorsed by interior profile Halvor Bakke, and used by everyone from cabin owners to hotel rooftops like Sommerro in Oslo. Our showroom is located at Edvard Griegs Vei 1, Kolbotn, Norway. Our customer service team is reachable by phone and email – real people, fast answers. BAG'IN. Better storage. By design.

Bra

2k anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(1 845)

112 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bag’in var som lovet og forventet

Bag’in var som lovet og forventet. Liker både design og kvalitet på produktene vi kjøpte. Det skal sies at dette er første sesongen. Det blir spennende å pakke ut til våren :-)

18. januar 2025

Svar fra Bagin.com

Hei Nina, Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at Bag’in lever opp til forventningene dine, og at du liker både design og kvalitet. 😊

Vi håper produktene fortsetter å imponere deg når våren kommer og det er tid for å pakke ut igjen. Skulle du trenge noe, er vi alltid her for å hjelpe! Fortsatt god helg :)

Har 2 stk bagin en kjøpt i 2019 og 1 i…

Har 2 stk bagin en kjøpt i 2019 og 1 i 2024. Den som er fra 2019 holder seg fint. Det som er skadet er snorer. Som snøfreser har tygd på. Ellers like fin. Den nyeste er like fin. Begge står utsatt til for vær og vind. Ser det er litt kraftigere stoff i den nye. Gode produkter som jeg anbefaler

18. januar 2025

Svar fra Bagin.com

Tusen takk for at du deler din erfaring med Bag’in! Det er fantastisk å høre at begge produktene har holdt seg godt, selv i værutsatte forhold, og at du merker forbedringen i det kraftigere stoffet på den nyeste modellen. 😊

Vi setter stor pris på din anbefaling og at du har vært en trofast kunde siden 2019. Skulle du ha behov for reservedeler, som nye snorer, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Håper produktene fortsetter å gjøre jobben sin i mange år fremover!

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Trengte ikke bagen og returnerte 2 dager etter levering. Fulgte deres retur-bok slavisk, men fikk ikke neppe svar. Krevde flere e-poster og beskjed om forbrukerrådet før returen endelig var klar. Vil neppe benytte meg av disse i fremtiden.

1. november 2024

Svar fra Bagin.com

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse, selv om det er beklagelig å høre at returprosessen ikke gikk som forventet. Vi forstår at dette har vært frustrerende, og vi beklager på det sterkeste at du opplevde dårlig oppfølging fra vår side.

Returer skal være en enkel og smidig prosess, og vi tar tilbakemeldingen din alvorlig. Vi vil se nærmere på hva som gikk galt i ditt tilfelle og gjøre nødvendige forbedringer for å sikre at dette ikke skjer igjen.

Vi setter pris på ærlig tilbakemelding, da det hjelper oss å bli bedre. Skulle det være noe vi kan gjøre for å rette opp inntrykket ditt, er du velkommen til å kontakte oss.

Easy

Gjør jobben så lett. Ikke noe å grue seg for når høsten og våren kommer.

15. september 2024

Svar fra Bagin.com

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at Bag’in gjør jobben enklere for deg, og at høsten og våren ikke lenger er noe å grue seg til. 😊

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring, og vi håper produktene fortsetter å gjøre hverdagen litt lettere i mange år fremover.

Kjøp trekk i høsten 2021, nå ødelagt.

Kjøp trekk i høsten 2021, nå har selve stoffet revnet, er helt sprøtt. Har ikke vært i bruk på sommer månene, slik at de har vært minimalt utsatt for uv. Lagret tørt på sommeren. Sendte in reklamasjon men fikk bare beskjed om at dem jeg hadde kjøpt fra hadde gått konkurs slik at de hadde ikke noen garanti på produktet. Men var velkommen å kjøpe en ny fra dem. Kommer ikke til å kjøpe noen ny fra dem, selv om funksjons messing er dette et bra idee.

11. oktober 2024

Svar fra Bagin.com

Takk for at du deler din opplevelse, selv om det er beklagelig å høre at produktet ikke levde opp til forventningene dine. Vi forstår at det er frustrerende når kvaliteten ikke holder, spesielt når produktet har vært forsiktig brukt og lagret riktig.

Vi beklager også at konkursen til tidligere leverandør har påvirket muligheten for å håndtere din reklamasjon. Siden den gang har Bag’in fått nye eiere og oppgradert produksjonen, med fokus på å levere enda mer slitesterke og holdbare produkter.

Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi håper at vi kan få muligheten til å gjenoppbygge din tillit i fremtiden.

Genialt produkt

Genialt produkt. Har en Færder (tilsvarende Nordic Medium) som jeg kjøpte i 2019. Oppbevarer møbler, puter, barnesykler og en haug annet utstyr der. Ingen problemer med fukt, mugg eller liknende.

2. oktober 2024

Svar fra Bagin.com

Hei André, tusen hjertelig takk for den strålende tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du har hatt så god nytte av Bag’in Færder siden 2019, og at du kan oppbevare så mye forskjellig utstyr trygt og tørt. 😊

Vi setter stor pris på at du deler din erfaring, og vi håper Bag’in fortsetter å levere som forventet i mange år fremover. Skulle du trenge noe, er vi alltid her for å hjelpe!

Bestilte trekk for to uker siden

Bestilte trekk for to uker siden, og enda ikke fått sendingsbekreftelse. Blitt lovt at det skal komme, men enda ikke fått dette.
Når jeg bestilte var det over 35 stk på lager av varen, men nå er det utsolgt, så gjenstår å se om jeg får varen!

28. september 2024

Svar fra Bagin.com

Takk for tilbakemeldingen, og vi beklager den forsinkelsen du har opplevd med leveringen. Det var mange bestillinger på kort tid, kombinert med en mindre forsinkelse fra fabrikken, som dessverre påvirket vår leveringstid.

Vi forstår at dette kan være frustrerende, spesielt når produktet var oppgitt som tilgjengelig på lager. Vi kan forsikre deg om at vi jobber hardt for å få sendt ut alle bestillinger så raskt som mulig, og vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du mottar produktet ditt.

Ingen reklamasjonsrett fordi firmaet…

Ingen reklamasjonsrett fordi firmaet har skiftet eier!! Aldri hørt om før, ettersom samme produkt selges videre. Elendig!
Praktisk produkt, men når glidelåsen i bunnen revner fra nettet, blir det for dårlig.
Ingen service å få der, nei - annet en. Noen prosenter på nytt kjøp!! Frekt!

3. august 2024

Varte i to år før det fikk en rift

Varte i to år før det fikk en rift. Fikk ingenting igjen på garantien da de hadde gått konkurs og fått nye eiere. Dyrt produkt hvis det bare skal vare i to år.

4. juli 2024

Svar fra Bagin.com

Takk for at du deler din erfaring. Vi beklager at produktet ikke levde opp til forventningene dine og at situasjonen med konkursen påvirket muligheten for å benytte garantien. Vi forstår at dette er frustrerende, spesielt med tanke på prisen.

Siden eierskiftet har vi gjort betydelige forbedringer i både kvaliteten på produktene og produksjonsprosessene, med mål om å sikre bedre holdbarhet og lengre levetid fremover.

Vi setter pris på din tilbakemelding og håper at vi i fremtiden kan vise deg at de oppgraderte produktene våre lever opp til både forventninger og behov.

Reparasjonskit, tair-aid.

Har brukt bagin i 2 år, i vinter revnet den ene av all snøen. Bestilte reparasjonspakke, det var en skuffende greie. En liten strimle med rep,tape for en veldig dyr penge, kr 368 kr. Dekket kun en rift. Hadde jeg visst det var sååå lite i pakka, hadde jeg sendt den tilbake. Men måtte åpne for å se hva det var i den.

2. mai 2024

Revnet etter to år

Revnet etter to år. Kjøpte to forskjellige og begge revnet. Dyrt produkt når det ikke holder. Prøvde reklamere, men selskapet var gått konkurs, nytt selskap oppstartet i samme navn. Så får derfor ikke noe igjen for dårlig kvalitet. Fikk tilbud om 25% avslag på nytt. Men prisene har steget og dermed må jeg betale mer for nytt med rabatt enn jeg gjorde for to år siden for det nye. Skummelt med et firma som også går konkurs og starter nytt, hvilke garanti for at det er forbedring? For at firma holder?

11. november 2023

Rift i trekket.

Kjøpte trekk til ute møblene før vinteren. Vinteren er ikke over og trekket allerede full av gaffateip for å dekke alle riftene i trekket. Absolutt ikke verdt prisen med SÅ elendig kvalitet.

Selv om det er garanti på produktet fikk jeg bare tilbud om å kjøpe lappesett fra Bagin etter henvendelse til dem. Elendig kundeservice. Kunne ikke annet enn å le av tilbudet.

4. mars 2024

Kjøpte bagin oktober 2022 til…

Kjøpte bagin oktober 2022 til utemøblene. Har vært veldig førnøyd men oppdaget for 1 uke siden en rift. Etter å ha sendt inn reklamasjonsskjema fikk vi beskjed at det var nye eiere og reklamasjon ikke gjaldt. Fikk tilbud om å kjøpe ny til en god pris. Ikke fornøyd med produktet!

7. februar 2024

Flott produkt

Flott produkt. Enkelt og pakke inn alle utemøblene. Når det oppstod problemer med glidelåsen kom de personlig hjem og hjalp til med problemet. Strålende service, og ja jeg kommer til å bestille en til med tiden.

25. oktober 2023

FIRMA med RESPEKTPROBLEMER

Hadde bestilt bag’in ved forrige eier, med det rotet det innebar. Ble lovet et rengjøringssett på kjøpet siden jeg bestilte tidlig. Så aldri noe til det. Har nå kjøpt trekk hos Clas Ohlson og varslet ifra til ny eier bag’in at jeg IKKE ønsker flere mail etc fra derm. Dette virker å være vanskelig å respektere, da de fortsetter å ringe, samt sende mailer.
Veldig unødvendig og irriterende

17. oktober 2023

Burde holde lengre!

Kjøpte en «ona» som Fungerte fint i 2 sesonger. 3. sesongen skulle jeg pakke inn møblene igjen å så at den var morken og sprukket flere steder. Nå i helgen blåste det 20m/s i kastene og hele greien revnet, så putene fløy ut over alt. Forsøkte å reklamere, men de har fått nye eiere som ikke tar ansvar for reklamasjoner. Fikk tilbud om rabatt på ny, men når jeg spurte om de hadde gjort forbedringer på de, fikk jeg aldri svar.

12. oktober 2023

Dårlig produkter

Dårlig produkter, elendig service. Lover å ha garanti på produktet,holder kunder "varme" i 6 mnd før man til slutt ikke erstatter produktet. Fryktelig dårlig!

4. oktober 2023

Ikke kjøp bagin

Produkter er av dårlig kvalitet, holder ikke mer en et par sesonger, før det blir rifter/hull. Garantien de skryter så av er helt fraværende. for det er kun ved fabrikkfeil. vill kalle det svindel på høylys dag. Reklamasjon ble sendt inn. svaret man fikk var, kjøp et lappesett. At de i tillegg kan slå fast med kun å se på et bilde at det ikke er en fabrikkfeil men kunden som er skyll i skaden er også spesielt.

Kan også si at bagin var godt utfylt og stablet slik at vannet skulle renne av og møblene inni ble dekket til med filt/pledd slik at det ikke skulle ta skade av bagen og omvendt.

30. september 2023

Svar fra Bagin.com

Hei, siden jeg ikke ser noe navn så kan jeg heller ikke finne saken for å se på den. Det er riktig at bruker feil og feil på produktet er to ulike ting. For å behandle en klage så ber vi om bilder både av skaden og av hvordan det er pakket inn. Da vi ser at endel kunder bruker bagen feil. Det som er mest vanlig er at man har for lite i bagen og da fungere ikke bagen optimalt. Og man få slitasje på plasser som ikke ville vært der om man fulgte våre anbefalinger på innpakning og vedlikehold av bagen. Om du ikke har sendt inn en reklamasjonssak så vil jeg anbefale og gjøre det.

Vår BagIn Utvær hadde skade på…

Vår BagIn Utvær hadde skade på glidelåsen og ble som følgje av dette levert tilbake for reklamasjon. Dette vart gjort i samsvar med gjeldene norske regler. Vi ble lovet nytt produkt utallige ganger, men fikk i dag, etter mye purring beskjed om at som følgke av at BagIn hadde gitt oppbud, og nye eigarar ikkje ville overta reklamasjonsansvaret kunne vi få rabatt ved kjøp av nytt produkt.

Det er skremmende korleis samme navn først lover å sende nytt produkt, og deretter ikkje kan stå innefor sine lovnader, mulig juridisk innenfor, men elendig kundebehandling. Nå står vi tilbake med å ha returnert skadd produkt, og tilbud om å KJØPE ny. STYR UNNA!!

28. september 2023

Svar fra Bagin.com

Hei Linda. Det kan se ut som det ble gitt feil beskjed til deg. Glidelås og feil med dem har vi garanti fra fabrikken på. Kunne du være så vennlig å sende meg en mail så jeg kan finne saken. Ser at du kun har skrevet ditt fornavn her på denne meldingen og det er dessverre litt lite å finne det på i vårt siste, Hører fra deg. Kåre

Fraværende service

Fraværende service og forventningsavklaring. De svarer ikke på flere av henvendelsene og tar ikke kontakt igjen selv om det blir lovet.
Har reklamasjonssak gående her der vi har blitt lovet nytt produkt. Det er over 4 måneder siden vi kontaktet de nå, men har enda tilgode å få en dato for når vi kan få tilsendt noe nytt produkt her. Produktet er tilsalgs i nettbutikken, så det er tydeligvis på lager, men de får ikke til å sende erstatningproduktet her.

27. september 2023