Frarådes på det sterkeste!
Dette er det nærmeste du kommer bedrageri uten at det er det.
Oppsummert:
- Svært lang bindingstid
- Svært kostbart å bryte avtalen
- Svært dårlig økonomisk avtale
Styr unna!
Det er en grunn til at de jevnlig bytter navn.
Dette er det nærmeste du kommer bedrageri uten at det er det.
Oppsummert:
- Svært lang bindingstid
- Svært kostbart å bryte avtalen
- Svært dårlig økonomisk avtale
Styr unna!
Det er en grunn til at de jevnlig bytter navn.
Vær så snill ikke velge dette selskapet. For det første du blir lurt av han fyren fra tiltok som kaller seg strømsjef/robinhod.
Bærumsenergi har skjulte priser som du ikke vet om det. Når du slutter avtalen får du den siste faktura og en måned etter får du en ny faktura der de skriver oppgjør mot tidligere fakturert så kalt sluttfaktura. Men faktura har du betalt allerede men de fakturere deg likevel og skriver oppgjør mot tidligere faktura der det ikke står noe info på faktura. Blank faktura på ca 150kr.
Bærum Energiomsetning AS er av de verste bandittene i strømbransjen. De kostet meg over 8000 kroner i bruddgebyr for en dag uten at jeg hadde godkjent strøm fra dem. De samarbeider med en annen aktør ved navn Forbruker Alliansen AS som ringer og lurer forbrukere til å signere en forvaltningsavtale du ikke rekker å lese da de overkjører deg med salgstriks mens de har deg på telefonen. Du blir villedet til å tro du blir med i en signeringskampanje for å få strømprisene ned hos strømleverandørene og at du eventuelt senere kan takke ja til et godt tilbud. Men sannheten er at du blir umyndiggjort ved at de kan signere strømavtaler med hvem de selv vil for egen vinning, på din bekostning.
Og du må aktivt si opp de avtaler de gjør på vegne av deg med aktører i bransjen, som sniker deg inn i en 12 måneders bindende strømavtale med skyhøye bruddgebyrer. De kostet meg over 8000 kroner for en dag hos dem.
Her er min historie...
Til skrekk og advarsel! Pass opp for telefonselgere fra Forbruker Alliansen AS mht. strøm og Bærum Energi (Berum Energiomsetning AS). Her kan du bli lurt og dermed motta skyhøye bruddgebyrer på tusenvis av kroner i etterkant fra strømleverandører du blir byttet til og fra automatisk uten at du faktisk har akseptert bytte med den enkelte strømleverandøren selv.
Styr unna enhver avtaleform eller enighet med Forbruker Alliansen AS(etablert 19. nov. 2021). Du som forbruker kan risikere bruddgebyrer på tusenvis av kroner.
Deres telefonselger/e villeder deg med sin salgstaktikk til å klikke på lenker som de sender deg via sms under samtalen som går til en signeringsside med masse tekst du ikke rekker å lese igjennom. Lite tekst også. Her kan du risikere å bli bundet opp med bindende(12 måneder) strømavtale du selv ikke har godkjent direkte med strømleverandøren. Selgeren/e i Forbruker Alliansen gir deg inntrykk av at de kun skal samle inn nok signaturer/brukere for å få større forhandlingskraft mot de strømselskaper de kontakter. Og Bærum Energi - Bærum Energiomsetning er deres partner som strømleverandør.
Forbruker Alliansen sier under selve telefonsamtalen at du senere må si ja dersom du ønsker ny strømleverandør. Men dette er helt feil. Forbruker Alliansen mener de kan godkjenne eksterne strømavtaler i ditt navn når som helst. Bærum Energi opererer med skyhøye bruddgebyrer på tusenvis av kroner dersom du bytter strømselskap fra deres annet innen 12 måneder.
Strømselskaper skal man kunne bytte ofte flere ganger i året. Bærum Energiomsetning AS(Utgir seg i en sms man mottar med tittelen "Baerum" som er veldig missvisende når en får sms fra dem. De skriver velkommen som kunde, uten at du har godkjent dette i forkant direkte med dem.
Så pass på og styr unna Forbruker Alliansen AS og Bærum Energiomsetning AS slik at du ikke får overraskelser senere når eventuell strømleverandør skiftes og du får fakturaer med bruddgebyrer på tusenvis av kroner. Dette er ren svindel som ingen forbruker bør oppleve. Både Forbruker Alliansen AS og Bærum Energiomsetning AS blir meldt inn til Forbrukertilsynet, Huseierne og Elklagenemnda. Det er helt sikkert noen aviser som vil skrive min historie også. Jeg unner ingen andre samme erfaring som meg med disse to firmaer.
Karakteren min er null for disse to.
Mvh Aleksander
STYR UNNA!
Mest useriøse og verste strømselskapet jeg har vært borti noensinne! Er som andre skriver, de gir deg en avtale muntlig og noen helt andre priser skriftlig som du må lese med lupe. Du har ingen oversikt over eget forbruk og pris før du får første faktura (noe du må be om per Mail). Elendig kundeservice som sier noe først også snur helt etter at angrefrist og alt er ute. Forespeilet ingen bindingstid og markedets beste pris med energifondet, bare ren bedrageri! 12mnd binding med dyr pris og 2500kr for å komme seg ut av tidenes drittavtale! Kan heller gi pengene til veldedig formål eller kaste de ut vinduet.
fan for det delig firma storfornøyd med priser i vinter til 97.5 øre
Kundeservice, Bærum Energi
Tlf: 67 48 34 90
URGENT!!! PASS OPP!!! - unngå å lage avtale med de - du binder deg selv om du ikke ønsker. Jeg spurte spesielt om avtalen hadde bindingstid, for da var jeg ikke interessert. Det var den IKKE sa de. Jeg spurte igjen - "så jeg kan gå ut av den når som helst" og svaret var Ja, men det kom jeg aldri til å gjøre, fordi dere var de beste. Jeg føler meg lurt inn i en avtale jeg ikke ønsket. - Prøver å komme ut av den men det koster kr 2.500,-
FY for et selskap - og det å føle seg lurt er aldri noen god følelse. IKKE TRO PÅ DE!!!! HOLD DEG LANGT UNNA!!!!!!!
Useriøst og dårlig firma. Endrer premise for avtaler underveis slik at kunden betaler mer. Selger sier noe annet en det som står med liten tekst så om du ikke leser avtalene veldig nøye risikerer du å bli lurt.
anbefaler heller og fyre med ved en å kjøpe strøm fra disse.