Badkamerdeal Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede communicatie en afstemming per telefoon met Bastiaan. In april besteld en eind september leveren was geen probleem. Alles netjes verpakt op een pallet tot de voordeur geleverd (appartement). Wi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er was iets mis met onze kraan, die bleek beschadigd bij ontvangst (een productie fout waarschijnlijk). Bastiaan is na mijn telefoontje meteen in actie gekomen om te onderzoeken bij de leverancier va... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestelling: 600 m² 120x120 cm tegels Tijdens onze zoektocht naar nieuwe tegels kwamen we in contact met Bastiaan. Niet alleen gaf hij ons uitstekend advies over welke tegels of merken we beter ni... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het eerste moment zeer prettig persoonlijk contact. Snel de offerte ontvangen van sanitairtegels-en kranen en verreweg het voordeligst. Perfecte uitlevering van Italiaanse tegels en HotBath sa... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

45 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen door Bastiaan van…

Goed geholpen door Bastiaan van badkamerdeal. Fijne korte lijntjes voor het bestellen en de levering. Alles werd geleverd zoals afgesproken. Nu erg blij met een nieuwe badkamer.

23. april 2025

Good advice

Good advice, excellent price vs quality, fast delivery, good support. Definitely can recommend

9. mai 2025

Zeer fijn geholpen

Zeer fijn geholpen. Er was wat verwarring over de kosten maar daar is zeer coulant en netjes mee om gegaan. Vervolgens snel en volgens mijn wens de Sunshower kunnen ophalen. Helemaal tevreden.

9. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede prijzen, perfecte service!

In het begin was ik sceptisch; dezelfde kwaliteitsproducten maar tegen een prijs waar geen andere leverancier aan kan tippen. Is dit niet te mooi om waar te zijn? Ik heb mijn twijfels tegenover Bastiaan uitgesproken en na goed telefonisch contact uiteindelijk toch voor Badkamerdeal gekozen. Bastiaan heeft ons super geholpen en alle producten werden snel en volgens afspraak geleverd. Een deel van de producten is zelfs nog persoonlijk door hem afgeleverd. Ook in de nazorg heeft Bastiaan ons perfect geholpen. Nogmaals bedankt!

28. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blij met onze sunshowersht op internet kwamen we hier…

Na zoektocht op internet kwamen we hier uit en bij Bastiaan die ons een goede uitleg gaf.
Verstandig ook omdat ik er 2 wilde voor mijn dochters.Je blijft vader, toch?
Bastion gaf ons een goede prijs en de levering was volgens afspraak.
Nog wel even dingetje juiste installateur te vinden, want is apparaat dat nog geen algemene ingang heeft gevonden.Niet dat het moeilijk is, maar wij wilden op aparte groep (wat niet echt nodig is)

25. april 2025

Super geholpen door Badkamerdaal

Bastiaan van Badkamerdeal heeft ons super geholpen met onze badkamer. Alles werd netjes op tijd geleverd, precies zoals afgesproken. Hij was altijd goed bereikbaar als we vragen hadden en gaf ons regelmatig updates over de bestelling. Echt handig dat hij eigenlijk alles kan leveren. We hebben ook bij andere partijen gekeken, maar qua prijs en service kon niemand hieraan tippen. Echt top geregeld!

25. april 2025

Top Service Badkamerdeals

Na wat speurwerk op het internet naar een specifiek bad kwamen wij uit bij Badkamerdeal.

Wij namen contact op met Bastiaan de eigenaar van Badkamerdeal en gaven aan dat wij graag eerst het bad wilde zien voordat we tot een mooie deal konden overgaan.
Bastiaan heeft echt moeite daarvoor moeten doen want wij zelf zijn ook aan het rond bellen geweest maar niemand had dat specifieke bad in de showroom staan.

Wij hebben 2 bezichtigingen gedaan met Bastiaan en hij was heel erg behulpzaam en gaf goed advies en deed echt zijn best voor je als klant, daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren.

Wij hebben het bad + badkamer tegels bij Bastiaan besteld en het was binnen 1 week geleverd en als klapper op de vuurpijl voor een hele mooie deal!!

De naam zegt niet voor niets Badkamerdeal:-) Een dikke aanrader.

Wij keren in de toekomst zeker terug naar Badkamerdeal voor weer een mooie deal

17. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service, zelfs bij vertraging door Hotbath

We hebben alle kranen van Hotbath voor onze badkamer besteld bij Badkamerdeal en zijn ontzettend tevreden over de persoonlijke service. Bastiaan, de eigenaar, is super betrokken en denkt echt met je mee. Hij nam de tijd om alles te controleren en kwam zelfs met suggesties die onze keuzes net wat beter maakten. Je merkt dat hij gaat voor kwaliteit en tevreden klanten.

Helaas hadden we pech met de leveringen van Hotbath — meerdere keren liep dit mis, wat zorgde voor vertraging in onze verbouwing. Maar Bastiaan zat er direct bovenop, hield ons steeds op de hoogte en deed er alles aan om het op te lossen. Hij ging echt above and beyond. Dankzij zijn inzet kijken we alsnog met een goed gevoel terug op het proces. Aanrader!

20. april 2025

sunshower gekocht

sunshower gekocht

Na offerte aanvraag hebben we alles snel kunnen afhandelen.
Er wordt snel gereageerd en vriendelijk geholpen.
aanrader!

13. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn direct en transparant zaken doen.

Dinsdag kranen besteld en vrijdag al in huis. Omdat badkamerdeal mij niet bekend was, waren we enigszins terughoudend om hier te bestellen. Wanneer je zeker weet wat je nodig hebt en je belt met Bastiaan, weet je snel waar je aan toe bent en krijg je een uitermate goed aanbod wanneer je ook daadwerkelijk zover bent om een beslissing te nemen.
Fijn direct en transparant zaken doen. Goede communicatie en snelle afhandeling. Aanrader 👍🏻

11. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel geregeld voor een zeer scherpe…

Snel geregeld voor een zeer scherpe prijs. Reageert snel en duidelijk op mails. Geleverd conform afspraak binnen 1 week had ik de goederen waar anderen levertijden hanteren van x weken.
Bastiaan is erg vriendelijk en monitort de bestelling en levering.
Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen!

9. april 2025

Prettig contact!

Het contact met badkamerdeal verliep erg prettig!
We kunnen niet anders zeggen dat we erg positief zijn geholpen.
Een dikke 10 voor het team!

3. april 2025

Helemaal top!

Ik heb een geweldige ervaring gehad met dit bedrijf! Wat een geweldige persoon is dat! De klantenservice was top en het product overtrof mijn verwachtingen. Ik raad ze ten zeerste aan iedereen aan die op zoek is naar kwaliteitsproducten en uitstekende service.

Ik zal zeker een terugkerende klant zijn en zal ze aanbevelen aan iedereen die ik ken

2. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Directe reactie via de chat

De korting werd niet goed berekend maar ik kon direct via de chat om hulp vragen zodat mijn bestelling snel met de juiste korting kon worden geplaatst. De volgende dag werd ik al gebeld om te overleggen over de gewenste leverdatum. Super service.

31. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Bastiaan is heel vriendelijk, betrouwbaar, geen enkele vraag is hem te veel, denkt met je mee en als er iets is neemt hij tijdig contact met je op en zoekt naar de beste oplossing.
We hebben zelfs een aantal keren in het weekend of laat in de avond contact gehad en Bastiaan was altijd even vriendelijk en behulpzaam.
Vrijdag is onze Sunshower geleverd en precies hoe Bastiaan het had gezegd zo gebeurde het, hij belde zelfs einde dag nog op om te na te vragen of de bezorging goed was verlopen.
Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!

28. mars 2025

Fijne samenwerking

Als interieurontwerpster van STUDIO JMA zijn wij altijd op zoek naar betrouwbare partners die niet alleen uitstekende producten leveren, maar ook een hoog niveau van service bieden. Badkamerdeal voldoet in alle opzichten aan deze verwachtingen. De communicatie is altijd helder en snel, en het team denkt actief mee om de beste oplossingen te vinden voor onze projecten. Het sanitair dat zij leveren is van topkwaliteit, met de juiste balans tussen functionaliteit en design. Wij waarderen hun professionaliteit enorm en kunnen Badkamerdeal dan ook van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatief sanitair. Bedankt Bastiaan voor deze fijne samenwerking!

29. mars 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv