babyfacegenerator.com Anmeldelser 92

1,2

Please never even consider using this app, I had to go through wormhole after wormhole of how to cancel this stupid subscription

There are no words to describe companies like this one. They exist solely to destroy the lives of innocent, honest and hardworking people in their pursuit of shameful greed. Whoever is in charge of... Vis mer

Absolutely terrible apple a SCAM So the trick is wait a couple hours and the manage subscription will show up. It takes long to create the app so you can forget about your subscription don’t be f... Vis mer

I signed up for what I thought was a fun little baby face generator, only to realize later that I was being charged $12.99 per week without any clear warning. The service itself is a joke—basic AI-gen... Vis mer

1,2

Dårlig

I didn't even sign up for this looks…

I didn't even sign up for this looks like they took some old images of me and my ex girlfriend but honestly why would someone like me who has 3 kids with the woman use this makes no sense. Here I am out of $80 that I could use to feedback my real kids.

17. mars 2023

Complete scam

Complete scam. It doesn’t tell you anywhere that you have entered into a year subscription. I have managed to cancel the subscription but been charged $79 and no response from them. I want my money refunded back, I am in my right as it’s not been 14 days since I “signed up” someone get back to me PLEASE!!

20. mars 2023

BEWARE

BEWARE - they will take $79 from your account . They say they have made this clear but nowhere on their website homepage, about us etc does it mention this. It is a clear subscription trap.

15. mars 2023

A scam!!

A scam!!! You can’t cancel a membership. I had to cancel my credit card.

22. februar 2023

Terrible scam site

Terrible site. They will charge $20 weekly if you sign up and you won't be able to cancel. I try to sign in and it just reloads the site and won't let me. I think I finally got it to cancel my subscription but only after it charged me more than 4 times. This site is a complete scam.

1. februar 2023

SCAM SITE STAY AWAY

SCAM SITE STAY AWAY

Will charge your credit card even after you cancel subscription within grace period. They don't respond to emails.

31. desember 2022

Swindlers

Swindlers. Pictures of babies looks the same, from celebrities and usual people, not natural, having the same faces. Company fished out subscription, where is even not written about they will take 20 evro from cards every 4 days. When i write support, they don't want decide problem. Company of cheaters.

26. januar 2023

No receipt

No receipt, couldn't sign in to cancel my subscription, when I asked about this they just told me "how to sign in" which I obviously already tried, then wouldn't cancel the outgoing charge to my Google account, borderline illegal.

23. januar 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis