Babyblid Anmeldelser

4,5

Super produkt med hurtig levering! BabyBlids diaper care er et super godt produkt, som når du køber 3 for 2s pris er billigere end konkurrenternes. Er også super glad for de firkantede vatrondelle... Vis mer

* Skønne produkter * Value for money * Supergod kundeservice. Ved mit seneste køb havde Babyblid ved en fejl sendt en forkert ordre. Dette berigtigede de før jeg overhovedet havde opdaget, de... Vis mer

Jeg forudbestilte deres produkt, der skete en fejl fra lagerets side så jeg desværre modtog mindre end hvad jeg havde bestilt, skrev en mail og samme dag fik jeg svar! Udover et rigtig dejligt... Vis mer

Jeg har kun gode ting at sige om dette produkt. Jeg startede med at få det i en gratis babypakke, hvor jeg hurtigt fandt ud af at det er helt fantastisk at have med i pusletasken på farten, da man bru... Vis mer

1. Babyutstyrsbutikk
  2. også i
  3. Barnebutikk
  4. Forhandler av babyklær
  5. Fødselskurs
  6. Kroppspleie

Pusleprodukter med fokus på økologi. Babyblid Diaper Change Care og økologiske billige babypads, for et mildt bleskift der passer godt på din babys sarte hud. Vores Diaper Change Care med økologisk ekstra jomfru olivenolie, er uundværlig for din babys bleskift. Mindsker rød numse og holder bleområdet rent, tørt og velplejet.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fem stjerner

Hurtig levering og rigtig gode produkter. Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt man kunne stole på hjemmesiden, fordi den ser lidt suspekt/uprofessionel ud, men den frygt blev til fulde gjort til skamme.
Fem stjerner herfra!

9. februar 2025

Tak for 5 stjerner 😍

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. Sidst blev ordren dog sendt med dao og ikke gls som jeg havde valgt - pakken skulle derfor hentes et andet sted end forventet, længere væk.

20. november 2024

Tak for din anmeldese 😍
Vi beklager at din pakke ikke blev sendt med gls som ønsket.

Dejlige produkter og hurtig levering.

Dejlige produkter og hurtig levering! Var så heldig at der var massere af udsalg og dejlige baby pads til en god pris, og så skulle vi selvfølgelig også prøve bleskifte cremen ✓

10. oktober 2024

Svar fra Babyblid

Det er vi så glade for at høre 😍

SÅ lækkert produkt til en god pris

SÅ lækkert produkt til en god pris! Vi har brugt det i 8 uger - uden skyggen af rød numse ;)

17. september 2024

Svar fra Babyblid

Tak for at dele din positive erfaring med os 😍

Virkelig god kundeservice og lækre…

Virkelig god kundeservice og lækre produkter!! Der er fokus på kvaliteten men priserne holdes stadig på et niveau hvor alle kan være med. Kun roser herfra :)

1. juli 2024

Svar fra Babyblid

Tak for den gode anmeldelse 😍