Azulic Anmeldelser 29

1,5

Geen reactie bij vragen van verzendstatus. Geen moeite om klanten op de hoogte te houden van wat en hoe de levering of levertijd is. Verschillende malen gemaild gewoonweg geen reactie. Conclusie s... Vis mer

Twee speelgoed stofzuigers gekregen voor de prijs van 2 echte robot zuigers. De oplichtende firma Azulic is van Dex Versluys uit Den Haag en reageert nergens op.

1,5

Dårlig

Geen reactie bij vragen over status bestelling

Geen reactie bij vragen van verzendstatus.
Verschillende malen gemaild gewoonweg geen reactie.
Conclusie site is niet te vertrouwen en wordt gebruikt om mensen op te lichten

9. februar 2026

This site is a SCAM

This site is a SCAM. I ordered a robotic hoover in February. Nothing arrived and no response from the site.
Can this site be removed from the WWW.?
They should not be allowed to continue to scam people.

26. februar 2026

Encomendei e paguei um robot aspirador…

Encomendei e paguei um robot aspirador em janeiro de 2025 e ainda estou à espera. Depois de várias promessas de que o produto estava a ser enviado e de já estar em viagem, ainda não chegou. Quando questionados, um tal Dex, respondia sempre com a promessa que era uma questão de tempo. Neste momento não respondem. Conclusão, evitem comprar seja o que for nesta empresa, são pessoas pouco recomendáveis.

26. januar 2026

Pure oplichting

Pure oplichting, geld kwijt en een speelgoed robotstofzuiger rijker, ze gingen 50% van mijn geld terug storten, nog steeds niets van gezien, nadien contact met azulic Singapore die zouden volledig terug storten maar ook geen reactie meer, retour label gekregen en op eigen kosten terug gestuurd nogmaals 80€ aan verzendingskosten🤬

28. mars 2026

Aspirador X50 ultra

Produto que encomendei, demorou 1 mês a chegar, e quando era suposto receber um aspirador X50 Ultra, recebi um aspirador de brincar para criança

23. mars 2026

This company is a SCAM

This company is a SCAM! My mum ordered a robo hoover before Christmas. It arrived but was nothing like advertised. We have returned the hoover at our cost after waiting 2 months for shipping instructions. The package has been stuck at customs since 13/3. I have sent numerous emails, website forms and no response. They have cost my £150. APPALLING.

DO NOT BUY FROM THIS COMPANY

21. mars 2026

It's a BIG SCAM

It's a BIG SCAM. I ordered X50 Robomop on Fen 20, 2026. It never arrived. No response from website. Nowhere to redress. Hopeless. No consumer rights protection. ADVISORY: NEVER BUY ANYTHING AT AZULIC.STORE. 😞

20. februar 2026

Oplichting

Oplichting, miniatuur speelgoed stofzuiger gekregen op batterijen. Snel rijk worden voor die mensen zo zie dat ik niet de enige was namelijk.

26. februar 2026

Oplichting

Ik heb via een reclame op Instagram een robotstofzuiger besteld bij Azulic.store, er werd een speelgoed model geleverd. Zij reageren niet op mailtjes of de retour aanmelding. Na contact met de bank heb ik aangifte gedaan bij de politie. Ik raad andere die ook opgelicht zijn aan dit ook te doen.

17. februar 2026

Pure oplichting

Pure oplichting. Ook wij helaas geen reviews beschikbaar ten tijde van bestelling. Nu een speelgoed stofzuiger rijker en € 200 armer. Dure les.

19. februar 2026

Oplichters,

Oplichters,
betaald en bestelling zal geleverd worden, nu 3 weken later nog steeds. mailadres ja, ja, gaat niet eens uit postvak uit.
helaas reviews te laat gevonden, anders waren we er nooit ingetrapt.

8. februar 2026

SCAM

Dette er et Scam firma. De sælger feks en Dreamer x50 ultra til 1100 kroner, men koster normalt 10.000 kroner. Dette i sig selv skal være en stor rød alarm klokke.

Det der gjort det klart for mig var at se viser de tilbyder paypal som betalingsmiddel, men man kan ikke vælge at betale med PayPal.(PayPal giver pengene tilbage hvis det er scam)

KØB IKKE PRODUKTER her fra

20. februar 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis