Jak zwykle robimy błędy, czasami wydają się nieodwracalne, nadpisaliśmy kod programując, w pośpiechu nie tworząc na bieżąco kopii. Mam i ja to przykre doświadczenie.Spotkałem się ze strony awHost z ży... Vis mer
Se hva andre synes
Ciężko znaleźć tak dobry serwis, za rozsądną cenę. Ja osobiście korzystam z VPS Windows jak i Linux G6 i dotychczas nie miałem żadnych problemów. Maszyna działa prawidłowo, jak na swoje zasoby. Nie ma... Vis mer
Chcąc hostować bardzo prostą stronę dynamiczną na własnym sprzęcie okazało się, że mój dostawca internetu (Play) mi to uniemożliwia, zatem wykupiłem najtańszego VPSa w ofercie wraz z domeną i wszystko... Vis mer
Świetna oferta taniego VPS, pomoc techniczna bardzo szybko odpisuje. W Polsce bardzo niskie czasy dostępu, polecam.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
KVM based cheap VPS with dedicated resources and AntyDDoS with custom firewall. Windows, Linux and FreeBSD distributions available, also preinstalled systems like VestaCP, TeamSpeak3 with Sinusbot, Virtualmin and others are available.
Kontaktopplysninger
ul. Ossowskiego 28A/13, 40-843, Katowice, Polen
- biuro@awhost.pl
- awhost.pl
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Świetna oferta taniego VPS
godne polecenia
Praktycznie brak przerw w pracy, bardzo dobra obsługa zgłoszeń, niska cena.
fajnie jest i super
Użytkuję VPS 2 tygodnie i póki co jest…
Użytkuję VPS 2 tygodnie i póki co jest wszystko ok. Dostęp do serwera i konfiguracja bezproblemowe. Polecam.
Świetna i tania usługa
Wszystko jest uczciwie opisane
Wszystko jest opisane, nie ma żadnych ukrytych opłat ani naciągactwa. Konkretnie, za sensowne pieniądze. Jestem bardzo zadowolony.
Szybka reakcja i trafne wyjaśnienie…
Szybka reakcja i trafne wyjaśnienie mojego problemu
Polecam!
Wykupiona usługa działa jak powinna a obsługa jest szybka i sprawna - zdecydowanie polecam!
Szybko, sprawnie i skutecznie :)
Szybko, sprawnie i skutecznie :) Duża automatyzacja procesu tworzenia VPSa. Na dany moment wszystko działa jak powinno :) Zobaczymy jak dalej :)
drogo w porównaniu do konkurencji
Pomyliłem zamówienia i bez problemu…
Pomyliłem zamówienia i bez problemu zostały zmienione.
Przystępna cena
Przystępna cena, dobre parametry, wiele systemów operacyjnych do wyboru, prosty i intuicyjny interfejs strony.
tanio i konkretnie
Możliwość kupienia bardzo tanich pakietów na mniejsze potrzeby, klarowny i dokładny opis co jest w ofercie, a co nie. Bez problemów z downtimem.
Nie mogę się połączyć z serwerem
Nie mogę się połączyć z serwerem z konsoli windows przez ssh. Dostaję ciągle time out. Zadziałało może z dwa razy. Działa tylko z konsoli na stronie.

Svar fra awHost
Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam! Bardzo szybki i rzeczowy kontakt z pomocą techniczną, doskonała obsługa oraz bogaty wybór serwerów w konkurencyjnych cenach. Usługa działa stabilnie na wykupionym VPS z indywidualnie skonfigurowanym VPN, co sprawdza się świetnie przy podróżach poza Europę. Całość daje poczucie bezpieczeństwa i niezawodności.
fajna cena super
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.