Aviclaim Anmeldelser

1 949
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over Aviclaim! Ik heb via hen een claim ingediend en alles is netjes en professioneel afgehandeld. De communicatie was duidelijk en uiteindelijk heb ik mijn geld ontvangen. Het proces ve... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het heeft meer dan 4 jaar geduurd om deze claim met succes te kunnen afsluiten. Al deze jaren heeft DAS ons continue op de hoogte gehouden van het verloop wat wij als zeer prettig hebben ervaren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ich habe mich wegen eines Flugausfalls im Dezember 2023 direkt an Aviclaim gewandt, weil die Airline erst zwei Tage später einen neuen Flug angeboten hat. Das kam für mich nicht in Frage und ich musst... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Terwijl ik nergens meer op rekende, heeft Aviclaim tóch met succes de claim binnengehaald en direct aan mij uitbetaald. Dus een volhardend bedrijf met bekwame juristen!

Informasjon om virksomheten

1. Advokattjenester

Skrevet av virksomheten

Aviclaim helpt u als passagier bij het claimen van compensatie bij luchtvaartmaatschappijen na een vluchtvertraging, annulering, instapweigering door overboeking of een gemiste aansluitende vlucht. // Aviclaim hilft Ihnen als Fluggast, nach einer Flugverspätung, einer Annullierung, einer Nichtbeförderung aufgrund einer Überbuchung oder eines verpassten Anschlussfluges eine Entschädigung von den Fluggesellschaften zu fordern.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 67 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 949)

498 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Nutzlos - Zeitverschwendung

Anfänglich klang alles ganz gut. Da wurden Unterlagen angefordert, und die Fluggesellschaft AIR Serbia angeblich angeschrieben.
Nach 5 Monaten!!!!! dann die lapidare Mitteilung "Da wir bisher keine Zahlung von der Fluggesellschaft erhalten haben, wäre der nächste Schritt, rechtliche Maßnahmen einzuleiten.
Leider ist dies in diesem Fall nicht möglich, da die Fluggesellschaft keinen Sitz in einem Land hat, in dem wir über rechtliche Partner verfügen.
Aus diesem Grund müssen wir Ihnen leider mitteilen, dass wir Ihre Forderung nicht weiterverfolgen können"
Gerade um die rechtlichen Schritte einzuleiten habe ich Aviclaim beauftragt. Warum wurde mir nicht gleich mitgeteilt, dass Aviclaim in Serbien keinen rechtlichen Partner hat und nicht klagen kann oder will? Dann hätte ich gleich jemand Kompezenteren beauftragen können.

4. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was een hele specifieke situatie

Het was een hele specifieke situatie, waarin we door de KLM in New Delhi heel erg tegengewerkt werden. Ik ben door Aviclaim altijd heel vriendelijk en begripvol behandeld. Mocht het nodig zijn, zal ik andere mensen naar jullie verwijzen. Zonder jullie hulp was het echt niet gelukt.

4. juni 2026

De aanhouder wint

Het spreekwoord De aanhouder wint is hier zeker van toepassing. Dankjewel voor jullie vasthoudendheid.
Na lange tijd toch ons geld terugontvangen van Ryanair.

31. mars 2026

KLM claim na 2 jaar door DAS een feit

Das heeft de claim goed opgepakt en ons steeds geinformeerd over het traject. Het heeft 2 jaar geduurd maar uiteindelijk wel zijn vruchten afgeworpen. De KLM blijft een heel stug bedrijf om doorheen te komen. Dit had ons zelf niet gelukt.

1. juni 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Duidelijke en gemakkelijke claim site

Duidelijke en gemakkelijke claim site. Vindt de provisie wel wat hoog maar dat is je eigen keuze. Overal gezien een aanrader. Verbeterpuntje : Zet bij de website ook even een melding ‘claim ingediend’ als je alles compleet hebt ingevuld. (Laatste scherm)

14. mai 2026

Volhouden

Vorig jaar mei werd mijn vlucht geannuleerd en kon ik pas een dag later naar mijn bestemming vliegen.
Dit heb ik gemeld bij Aviclaim en zij zijn ermee aan de slag gegaan. Gedurende het proces ontving ik steeds een update over de voortgang. De maatschappij wilde eerst niet vergoeden. Uiteindelijk heeft Aviclaim aangegeven er een rechtzaak van te maken en nu is er bericht dat er een vergoeding is uitgekeerd. Het geld heb ik al mogen ontvangen. Top! Dank voor jullie inspanningen.

22. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wij zijn al sinds 2022 bezig met een…

Wij zijn al sinds 2022 bezig met een claim voor een geannuleerde vlucht die ons via Zürich naar Thailand zou brengen. Tot op heden hebben wij geen enkele inhoudelijke update ontvangen, alleen de mededeling dat de zaak “in behandeling” is.

Meer dan een maand geleden heb ik gebeld voor een statusupdate. Toen is mij toegezegd dat er contact zou worden opgenomen met de advocaat in Duitsland en dat ik uiterlijk binnen twee weken zou worden geïnformeerd over de voortgang. Helaas hebben wij opnieuw niets gehoord.

Zojuist heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen, maar na verschillende keren het volledige keuzemenu te doorlopen en een wachttijd werd de verbinding telkens verbroken.

22. mai 2026

Erg fijne service!

Ik ben door aviclaim erg goed geholpen. Een keer alles aangeleverd en daarna heeft aviclaim het opgepakt. Hele traject heeft bijna 3 jaar geduurd, hier had ik zelf niet aan begonnen. Regelmatig via de mail een update ontvangen, wat erg fijn was! Na bericht dat er compensatie was verleend had ik het de volgende dag op mijn rekening.

20. mai 2026

ik heb in 2023 een claim ingediend

ik heb in 2023 een claim ingediend. het eerste jaar kreeg ik regelmatig een terugkoppeling. uiteindelijk kreeg ik van hen melding dat het briefverkeer met luchtvaartmaatschappij gestopt was, en dat er gekeken ging worden of er een rechtzaak van gemaakt ging worden. Daar hebben ze blijkbaar meer dan 2 jaar voor nodig aangezien ik nog steeds wacht. Ik heb verschillende keren contact met hen gezocht maar krijg dan standaard hetzelfde antwoord; dat ze nog steeds aan het kijken zijn of het een rechtzaak wordt.... Hopelijk ben ik niet dood en begraven wanneer ze uitsluitsel hebben..... Ik verwacht er niets meer van in ieder geval, goede leer voor de volgende keer zullen we maar zeggen....

29. juli 2025

Super geregeld !

Na het invullen van de aanvraag werkelijk niets meer hoeven doen. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden, kreeg een alternatief voorstel en tot slot hebben zij het voor elkaar gekregen dat ik het geld voor mijn ticket vergoed gekregen heb en dat was mij niet gelukt.

15. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het het even geduurd na de gewonnen…

Het het even geduurd na de gewonnen rechtszaak voordat de uitbetaling heeft plaatsgevonden mede door de late uitbetaling van Transavia.
Ben goed op de hoogte gehouden via de mail ivm de voortgang.

19. mai 2026

Aviclaim heeft 3 jaren gevochten voor 500€ schadevergoeding

2023-2026 Aviclaim heeft volgehouden en is zelf een rechtszaak begonnen om mijn claim, en die van anderen, bij Easyjet te innen. Onze vlucht werd 1 dag van te voren plotseling geannuleerd. Wij (2pers) hadden een huwelijk en moesten hals over kop via TUI België naar Sicilië, vliegen. Extra kosten etc. We kregen later ons geld terug van Easyjet maar geen schadevergoeding, behalve de extra gemaakte parkeerkosten. Easyjet claimde een vakbondsactie, maar die was er niet op Schiphol. Andere vluchten naar Palermo gingen wel door. Avici heeft 3 jaar volgehouden en schadevergoeding ontvangen voor mij. Al met al 100% succes geboekt!

18. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv