I have never visited their website, never registered, and never gave consent for them to contact me. Despite that, I keep receiving unsolicited SMS offers from avantimotor.com. This is illegal spam... Vis mer

Aceasta firma din Germania face spam catre numere de mobil din Romania. Am primit deja doua sms spam. Faptul ca NU respecta legislatia Europeana GDPR, ma face sa cred ca nu sunt profesionisti. Nu stiu... Vis mer

1. Bilforhandler

Bei AVANTI MOTOR sind wir stolz darauf, Ihnen eine große Auswahl an hochwertigen neuen und gebrauchten Autos, Trucks und SUVs anbieten zu können. Ganz gleich, ob Sie ein zuverlässiges Fahrzeug für den täglichen Arbeitsweg, einen leistungsstarken Truck für die Arbeit oder einen familienfreundlichen SUV suchen – wir haben für jeden Bedarf und jedes Budget das passende Angebot. Unser erfahrenes Team setzt sich dafür ein, Ihnen bei der Auswahl des perfekten Fahrzeugs zu helfen, und bietet Finanzierungsmöglichkeiten, um Ihren Kauf so reibungslos wie möglich zu gestalten. Darüber hinaus bieten wir Fahrzeugwartung, Reparaturen und einen kundenorientierten Serviceansatz, der Ihre Zufriedenheit in jedem Schritt sicherstellt. Besuchen Sie uns noch heute und überzeugen Sie sich persönlich von unserem freundlichen und professionellen Service!

1,6

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Unacceptable spam practice

This is illegal spam and a clear violation of GDPR (Article 21 – right to object to direct marketing) and ePrivacy regulations. I have not provided any personal data to this company.

Do not use this company if you value your privacy.

15. mars 2026

SPAM

they stole my phone number and send me endless spam

3. april 2026

Fake website and scam company

This company is not registered anywhere. It appears to be a scam website, and someone is sending spam SMS messages that link to it. Additionally, the phone number seems to be virtual, as calling it directly does not result in any ringing.

2. april 2026

Big scam !!!

Big scam !!!!
Please do this with this site because is 100% scam !

1. april 2026

Scam

Scam, constant messages, location does not exiar

1. april 2026

Super Scam!

They are not real. Everything is fake, i sent a friend at the location and the location is a Lidl supermarket. Big scam!

31. mars 2026