Afstandsbediening voor ford ka besteld.op de side staan verschillende modellen. Wordt goed aangegeven welke ik moest hebben. Twee dagen kwam alles netjes binnen per post. Zat ook beschrijving bij... Vis mer
Se hva andre synes
Service is snel en goed.... niet goedkoop. Via app bericht dat het 169,-kost, ok staat ex achter....komt dus nog 40 bij, dan verzoek voor aanbetaling voorrijkosten 40,-. Aanbetaling betekent bij mij e... Vis mer
Selskapet har svart
Goede snelle duidelijke communicatie. Afspraak is snel gemaakt en bevestigd. Werkzaamheden zijn zeer snel uitgevoerd en ruim binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. was binnen 20 minuten weer weg.... Vis mer
Ik was in Paniek. Autosleutel weg. Terug van 6 weken Spanje en blijkt je res. autosleutel weg te zijn. AUTO-sleutel femaild en kreeg gelijk antwoord van Reza. Heb een start-stop knop op mijn (vrouw s)... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Is uw autosleutel of behuizing aan vervanging toe? Kies op Autosleutel.nl uit een groot assortiment uw nieuwe autosleutel - Gratis verzending & binnen 24 uur verzonden!
Kontaktopplysninger
's-Gravenweg 332d, 2911BK, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
- 0852 735 232
- info@autosleutel.nl
- autosleutel.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Alfa 3-knops klapsleutelbebuizing
In eerste instantie de verkeerde behuizing besteld omruilen geen probleem. Alles met omruilen mee binnen drie dagen weer een werkende autosleutel.
Een dikke plus voor de snelle service.
Goede service, vriendelijk contact, aanrader
Levering van behuizing 3-knops KIA-Spotagesleutel
Levering van de kwaliteitssleutelbehuizing in enkele dagen. Met behulp van de meegeleverde instructiefilm was het overzetten van de bard, transponder en elektronica zo gepiept. Vergeleken met andere aanbieders is de prijs zeer de moeite waard. Auto-sleutel.nl krijgt van mij een 10!! Onderteussen ook voor de reservesleutel een vervanger besteld.
Uitstekend
prima website met heldere uitleg over de verschillende sleutels.
Verder levering volgens afspraak, dus helemaal top.
Gewoon uitstekend en simpel product…
Via whatsapp kon ik de juiste behuizing bestellen. Binnen 2 dagen was deze binnen.
Het overzetten ging eenvoudig dankzij de video op YouTube. Loshalen van transponder kostte even wat nadenken. Werkte in één keer goed. Uitstekend product en dat geldt ook voor de communicatie
Sleutel gemaakt!
Sleutel had in het water gelegen, knoppen waren al kapot. Opgestuurd en binnen een week een goed werkende sleutel met nieuwe behuizing gekregen. Echt top service!
Waren heel tevreden met de sleutel was…
Waren heel tevreden met de sleutel was heel gemakkelijk te veranderen. Kan het iedereen aanbevelen.
Al meerdere keren een nieuwe behuizing…
Al meerdere keren een nieuwe behuizing besteld. Altijd snelle levering en goede kwaliteit.
Lage kwaliteit & personeel niet bekent met eigen voorwaarden
Een nieuwe sleutelbehuizing besteld omdat de oude versleten was en uit elkaar viel. Helaas viel de kwaliteit mij een beetje tegen en wilde ik de bestelling terug sturen, zonder opgave van reden zoals de wet voorschrijft. Vervolgens kreeg ik bericht dat de retour-aanvraag alleen kon worden verwerkt als ik zou doorgeven waarom ik de bestelling retour wil sturen, terwijl duidelijk op de website staat dat een bestelling zonder opgave van reden retour kan worden gestuurd. Uiteindelijk mocht ik de sleutel alsnog zonder opgave van reden terugsturen.
Na de sleutel te hebben teruggestuurd kreeg ik maar niks terug. Uiteindelijk 3,5 weken later en na herhaaldelijk contact het geld terug gekregen. De medewerker mij verzekerde dat autosleutel.nl het geld binnen 30 dagen terug zou storten en dit dus nog ruim binnen het termijn valt. Dit terwijl hier op de website en in de mails staat dat dit maximaal 14 dagen zou duren.
Al met al lage kwaliteit producten en een bedrijf / personeel die niet op de hoogte is van hun eigen voorwaarden. Ik koop hier niet meer.

positief nieuws
positief nieuws
a) de sleutelcover was in 1 maal goed
b)de aflevering uitstekend ,binnen een dag
c)klant vriendelijheid prima
zo wenst iedereen behandeld te worden
Super service's
Super service's. Had niet de goeie sleutel voor mijn mazda 2, dit hebben hun snel en heel netjes opgelost. Bedankt!
Goede kwaliteit en service
Verkeerde levering snel opgelost.
In de eerste instantie een verkeerde sleutel ontvangen, maar ja, dat kan gebeuren.
Na telefonisch contact een mailtje met bestelnummer en probleem gestuurd, waarna de juiste sleutel direct is opgestuurd. Al met al een prima service.
De "verkeerde" sleutel kon ik ongefrankeerd terug sturen.
Afspraken niet nakomen..
Ik heb een sleutel opgestuurd met het verzoek om deze om te zetten. Reeds omzet service betaald. En sleutel betaald. Na een paar dagen geïnformeerd maar er was geen sleutel ontvangen. Ik contact gezocht met DHL. Deze gaven aan het bij de buren te hebben afgegeven.
Dit heb ik direct gemeld bij autosleutel.nl. de reactie die ik kreeg "dat moeten ze ook niet doen" een reactie haar ik dus niets aan heb en ik erg onprofessioneel vind. Na een aantal keren bellen appen & mailen. Kreeg ik een dikke week later eindelijk een reactie, de buren gaven aan geen pakket te hebben ontvangen.
Omdat mijn pakket verzekerd was heb ik DHL gebeld alleen moest ik dit binnen 7 dagen melden. En door de zeer slechte communicatie vanuit autosleutel.nl was dit termijn verstreken.
"Een vervelende samen loop van omstandigheden" noemt autosleutel.nl het.
Klopt. Alleen door het niet reageren afspraken niet nakomen en lakse houding van het bedrijf van ik nu 40 euro kwijt aan Autosleutel.nl
En mag ik voor 200 een nieuwe sleutel laten inlezen.
Ik zal nooit meer gebruik maken van deze website.
**update pakket is nog steeds niet terrecht. Autosleutel.nl heeft er alles aan gedaan om deze terug te vinden. Dit is door samenloop van omstandigheden niet gelukt. Verder zou ik autosleutel.nl wel weer kunnen aanbevelen. Alleen opsturen blijf ik een beetje huiverig voor. Complimenten aan de eigenaar die er alles aan gedaan heeft echte super service. Doe ik ze niet na zo goed!
Kwam wel pas op gang na de recentie das jammer. Voor de rest prima Firma.

Svar fra Auto-sleutel.nl
Correcte en snelle afwikkeling…
Duidelijke website om een goede keuze te maken. Correcte en snelle respons alsmede de verzending. Kortom prima service verleend.
Goed opgelost
Nadat ik meerdere malen heen en weer heb gemaild over het bestellen van de juiste sleutel, toch per post de verkeerde sleutel ontvangen. Geprobeerd te bellen, maar kom steeds uit bij een mobiele voicemail.
Update: super snel contact met me opgenomen en dezelfde middag opgelost op hun kantoor in Nieuwerkerk a/d IJsel. Sleutel is als nieuw en werkt helemaal.

Svar fra Auto-sleutel.nl
Sleutelbehulzing schroefje zit nu al los
Ik heb hier een sleutelbehuizing gekocht voor mijn Renault Twingo.
Alles overgezet en in principe werkt het redelijk goed.
Alleen de sleutelbaard van mijn originele sleutel zit los in de nieuwe behuizing.
En het schroefje van de nieuwe behuizing zit nu al los, terwijl dit bij de originele sleutel nog steeds goed vast zit (ook na een paar keer eruit en erin)
Goed is het niet en gemiddeld ook niet, dus eigenlijk 3,5 ster

Batterij al na 1,5 maand leeg
Bestelde een batterij voor mijn autosleutel, helaas bleek deze al na 1,5 maand leeg te zijn. De vorige batterij is zo'n 15 jaar meegegaan, deze al na 1,5 maand leeg.
Naar aanleiding van deze review werd door Autosleutel meteen gereageerd. Waarbij zij mij de keuze gaven. Ik moet zeggen dat het snel, voortvarend en correct is opgepakt.
Dit is wat ik service noem!

Svar fra Auto-sleutel.nl
Ik had een nieuwe cover voor mijn…
Ik had een nieuwe cover voor mijn autosleutel besteld en gekregen. Ik had er " probleempje mee ". Na een mailtjes te hebben gestuurd kreeg ik snel antwoord en een duidelijke uitleg. TOP
Midden in corona tijd 2x een zending…
Midden in corona tijd 2x een zending kwijt gemaakt door postnl en toch een derde keer nog eens opsturen naar een ander adres en meteen een dag later aangekomen. Top service!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.