Service is snel en goed.... niet goedkoop. Via app bericht dat het 169,-kost, ok staat ex achter....komt dus nog 40 bij, dan verzoek voor aanbetaling voorrijkosten 40,-. Aanbetaling betekent bij mij e... Vis mer
Se hva andre synes
Afstandsbediening voor ford ka besteld.op de side staan verschillende modellen. Wordt goed aangegeven welke ik moest hebben. Twee dagen kwam alles netjes binnen per post. Zat ook beschrijving bij... Vis mer
Goede snelle duidelijke communicatie. Afspraak is snel gemaakt en bevestigd. Werkzaamheden zijn zeer snel uitgevoerd en ruim binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. was binnen 20 minuten weer weg.... Vis mer
Ik was in Paniek. Autosleutel weg. Terug van 6 weken Spanje en blijkt je res. autosleutel weg te zijn. AUTO-sleutel femaild en kreeg gelijk antwoord van Reza. Heb een start-stop knop op mijn (vrouw s)... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Is uw autosleutel of behuizing aan vervanging toe? Kies op Autosleutel.nl uit een groot assortiment uw nieuwe autosleutel - Gratis verzending & binnen 24 uur verzonden!
Kontaktopplysninger
's-Gravenweg 332d, 2911BK, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
- 0852 735 232
- info@autosleutel.nl
- autosleutel.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Duidelijke website en zeer snelle…
Duidelijke website en zeer snelle levering. Ik heb weer een perfect werkende autosleutel.
Ze liegen gewoon door.
Ze liegen gewoon door.
Het batterijklepje zat er zeker niet. Heb zelfs een foto mee gestuurd en ze hebben het³
zelf ooit aan mijn via mail bevestigen (wel op het nieuwe model)
Ik heb wel degelijk contact gehad via de mail. Zouden de mail doorzetten naar de juiste persoon (en toen bleef het stil)
Dus waar jeppe de ze onzin vandaan haalt geen idee.
Zegt al genoeg over dit bedrijf.
Ongekend wat een goede service
Ongekend wat een goede service, sleutel kast besteld en gelijk filmpje erbij gezien hoe gemakkelijk de sleutel omgezet kan worden in de nieuwe kast.
snel geleverd.
Ben er erg blij mee.
Retourneren en geld terug
Ik had een autosleutel gekocht voor een ander. Echter had de ander hem al besteld, dus ik heb geretourneerd.
Tijdens het retourneren is mijn pakketje kwijtgeraakt en niet aangekomen. Dit gemeld bij auto-sleutel.nl en uit coulance is mijn geld als nog over gemaakt. Top !!
2 knoopcel batterijen besteld
2 knoopcel batterijen besteld, kreeg een sleutel toegezonden die bedoeld is voor iemand uit Venlo
Retour gezonden met de vraag om het juiste artikel toe te zenden.Werd mij verteld dat het de 22e was verzonden, de 28e nog niets binnen gekregen.
Kennelijk is het heel moeilijk om iets simpels te versturen. Kudde met een rietje

Zoals je zou willen
De sleutel die ik besteld had was niet de juiste. Contact gehad, direct antwoord.
Stuur maar terug en zonder gedoe een nieuwe opgestuurd gekregen.
Nu is het opgelost en ben ik tevreden met de service. Zelfs als de oplossing voor mij minder voordelig had uitgepakt had ik dezelfde tevredenheid gehad door de manier van communiceren.
Exact het zelfde
Precies de goede maat en vooral belangrijk de juiste kleur (het zelfde als originele merk)
Super communicatie & service 👌
Levering ging zeer moeizaam maar dit lag aan de leverancier. Auto-sleutel.nl is blijven proberen en deftig blijven communiceren tot de sleutel is gearriveerd. Bedankt!
een 9 voor inzet, maar een 5 voor professionaliteit.
+ snelle levering
+ snelle respons van klantenservice
- slechte omschrijving van product: geen info over welk modeljaar/sleuteltype, geen info over hoe transponder omzetten. Ik wilde ook de huidige sleutelbaard omzetten, maar dit kon dus niet en moest ik extra kosten maken om naar een sleutelmaker te gaan.
- support is snel, maar richt zich niet op de inhoud van de klachten.
- tot slot: feedback e-mail ontvangen om een review te schrijven. Als je minder dan 4/5 sterren invult, wordt jouw formulier niet verzonden!

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit
Goede service en hulp
Snel en goed geleverd.
Ik zal volgende keer zeker weer bij auto-sleutel bestellen.
Zeer positieve ervaring.
Had deze week probleem met AB sleutel…
Had deze week probleem met AB sleutel van mijn caddy, voorgelegd en kwam met Leroy in gesprek, ben hem veel dank verschuldigd met de adviezen die hij gegeven had , denk dat andere probleemmensen die iets aan de auto hebben hier op het juiste adres zijn gr Ron
Geweldige service!!
Geweldige service!!
Nadat ik een ik een nieuwe behuizing met klapsleutel voor mijn Opel Meriva had aangeschaft bleek het overzetten van de oude baard niet te lukken en door mijn gepruts werd het probleem alleen maar groter. Het probleem voorgelegd en ik kreeg kosteloos een nieuwe baard met draaimechanisme toegestuurd. Dat is echte klantenservice.
Super geregeld TOP!!!
Goed en snel geholpen bij vragen en de bestelling
Goed en snel geholpen bij vragen en de bestelling.
Binnen een week een nieuwe autosleutel in huis. Erg tevreden!
Sleutel revival
De oude sleutel werd na een kort onderzoek direct gerepareerd met behulp van speciale apparatuur. Extra contactsleutel werd op verzoek meegeleverd. Was ook fijn dat de medewerker steeds even kort aangaf wat er gebeurde en wat de kosten (op) factuur bedroegen. Bedankt!
Geholpen op afstand!
Ik had een probleem met mijn originele autosleutel. Op afstand & zonder klant te zijn geholpen waardoor ik geen nieuwe sleutel bij hoefde te laten maken!!
Een prettige ervaring met de klanten service
Na door mij een een foutief artiekel besteld te hebben en een retourzending volgens de regels te hebben gedaan, kreeg het bericht dat autosleutels.nl mijn retourzending had ontvangen en het juiste door mij gevraagde artiekel zou worden toegezonden.Na enigedagen maakte ik melding dat ik mijn bestelling nog niet had ontvangen. Binnen een paar minuten kreeg ik een andwoord met exuses voor het door mij geleden ongemak maar dat mijn bestelde artiekel niet in voorraad was en het besteld was bij de fabriekant wat de levering van mijn bestelling enige dagen langer zou vertragen wat autosleutels.nl mij was vergeten mede te delen Voor dit ongemak heeft autosleutels.nl mij zeer verrassend en korting op mijn aankoop gegeven De gehele corspondentie over dit voorval is in een zeer vriendelijke sfeer gedaan.
Eindelijk opgelost na 7 weken
Update 28-09-2023
Naar aanleiding van mijn (onderstaande) review op trustpilot hebben zij diezelfde dag nog contact opgenomen en dit alsnog met spoed opgepakt. Ze hebben excuses en compensatie aangeboden. Ik heb zaterdag de 23e het pakketje thuis ontvangen en afgelopen maandag de sleutel in gebruik genomen. Jeppe bedankt voor je begrip en hulp, ik ben blij dat het nu is opgelost.
Van 1☆ naar 3☆☆☆ omdat Jeppe zo behulpzaam was en moeite deed on te zien wat er met mijn bestelling gebeurd was. Daar kunnen je collega's (die ik gesproken heb) nog wat van leren!
Op 4 augustus een sleutelbaard met slijpservive en behuizing aangekocht via autosleutel.nl. Nu na 7 weken nog steeds niks ontvangen!! Heb 2 keer contact opgenomen, 1 x via WhatsApp en 2e x iemand telefonisch gesproken en beide doen loze beloftes die niet worden nagekomen. Vandaag weer geprobeerd te bellen wordt een bandje afgespeeld dat medewerkers niet bereikbaar zijn.
Bespaar jezelf deze ellende en bestel hier NIET!!!

Svar fra Auto-sleutel.nl
Startonderbreker chip zit te ver weg van stuurhuis sensor!
In de originele Suzuki Vitara sleutel (vaste sleutel, niet klapbaar) zit een rond plastic chiphuis. Als je die monteert in sleutel Suzuki, model 1339 dan zit de startonderbreker chip die er in zit (naast de AB - afstand bediening en een batterij) te ver weg van de stuurhuis startonderbreker sensor! Voertuig start dus niet.
Extra drukknop rubber zat er al bij, staat niet duidelijk in de beschrijving en hadden we dus niet extra hoeven te bestellen. Bovendien voor dit chiphuis ook niet nodig, er zitten hard plastic knoppen op.
Kosten 30 euro, alles incl.
Heb een betere gevonden voor 5 euro + 5 euro verzendkosten bij AliExpress in de WhatsKey Store (wel 2 weken verzendtijd) die het wel doet. Chiphuis zit daarbij wel in de juiste positie en je krijgt er ook nog Suzuki logo stickers bij. Belangrijker nog, de sleutel is kleiner / compacter en de sleutelbaard klapt beter / fijner (onder een andere hoek) uit het sleutelhuis.
Zie AliExpress item 1005002797397727
Kosten 10 euro, alles incl.
Update 2023-08-30: Er is inmiddels contact geweest met de leverancier nav van deze review en het aankoop bedrag wordt terug gestort. Aanpassingen en verbeteringen zijn direct op de site doorgevoerd, zag ik. Beoordeling gaat nu van 2 naar 4 uit 5 sterren. Complimenten!

Svar fra Auto-sleutel.nl
Geld terug krijgen is een probleem bij autosleutel.nl
Sleutel bestellen betalen direct en opsturen prima, maar dan is sleutel niet goed staat gewoon verkeerd op de site bij ze. Terugsturen en dan wachten op je geld. Dat hoeft toch niet meer dan 2 weken te duren. Het is nl maar 1 klik en het wordt terug gestort. Hoe lang het echt duurt weet ik nog niet, maar een gewaarschuwd mens telt voor 2 zeker weten dat de sleutel juist is anders zeker niet doen.

Super bedrijf
Super bedrijf. Prima prijs, enorm ruime keus, snelle service, duidelijke uitleg met YouTube filmpje, en behulpzame medewerkers. Op 18 juli 2023 2 sleutelbehuizingen gekocht voor totaal € 32,95, incl.verzending. Prijs bij dealer: € 250,00/stuk !!! Gelukkig had medewerker daar me op de mogelijkheid van webshops gewezen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.