2,3

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Aldrig mere Autorola

Afleveret leasing bil
fra Arval lille stenslag i forude langt uden for synsfelt lavet dagen før aflevering ved Carglass og alligevel vælger Autorola Ballerup at kassere ruden og give en regning med på 8200 kr.
Vanvid den ville kunne synes de næste 20 gange med den forrude.
Og ikke nok med det man kan ikke engang forvente at ruden så bliver skiftet.Da det er måske at hvis bilen sælges videre at der bliver lavet et afslag.
Leaser aldrig ved Arval mere efter dette svineri.

2. oktober 2026

Undgå at aflevere din bil her.

Vanvittige priser ved indlevering.

Gennemgangen fandt en lille ridse (ca, 3cm ridse) på kofangeren og sendte en regning på 5200kr + 1600kr for en gennemgang på 3 min.

“da det jo bare er en standard pris for skader på kofangeren”

Hvorefter manden uden yderligere bare åbnede døren med kommentaren“Ja, nu har du jo afleveret bilen, så der jo ikke mere at gøre her”.

Det var så sidste gang jeg leaser en bil.

26. august 2026

Autorola ribber dig ved leasingaflevering

Autorola er skyld i at jeg ikke vil lease mere, men nu køber i stedet for. Det er tredje gang jeg afleverer en leaset bil gennem Nordania hos autorola/FDM i Hillerød, og HVER gang finder de nærmest usynlige ‘skader’ og helst lidt i hver sin kategori sådan at selvrisikoen på forsikringen starter forfra hver gang. Hver gang bliver det 10-15.000kr bare for at aflevere en bil som ser fuldstændig upåklagelig ud. Sidste gang fandt de en plet på et sæde, som aldrig har været brugt! I år var det så de mindste buler i taget, og de fleste kan jeg slet ikke se om overhovedet er der stående fra jorden, og så en minimal ridse helt nede foran på kofangeren som angiveligt “skal males” (bare, at det skal den overhovedet ikke, for den er så lille at den ingen betydning har, og hverken jeg eller værkstedet har opdaget den). Hver gang, har jeg bilen på værksted KORT inden for at sikre mig at der da ingen skader kan være denne gang - og alligevel sker det her. Alle skader takseres selvfølgelig som K4 - lige over hvad der er grænsen for at være inklusiv i leasing kontrakten. Det er dybt urimeligt. Derudover sætter de også på som K5 at ladekablet mangler, selvom jeg selv har tilkøbt ladekabel ved siden af leasing-kontrakten. Jeg siger det 3 gange og alligevel bliver det stående på rapporten fordi “de skal skrive det på”. Jeg ringer til Nordania med det samme og telefondamen siger “de bør vide det ikke skal på, ladekabler er aldrig med i vores kontrakter”! Igen noget jeg har oplevet før. Ingen taler sammen, ingen af selskaberne tager ansvar og man skal selv ringe rundt og fikse og oplyse osv., bare fordi man har afleveret en helt fin og ren bil med alle dele og alle papirer som krævet.
Ærligt, virker de instruerede i altid at finde 2-3-4 skader til en værdi af 10-15.000kr. Det er utroligt at de får lov at drive virksomhed, for det er rent ud sagt at tage forbrugeren ved næsen.

21. august 2026

Hold dig helt væk fra Autorola

Hold dig helt væk fra Autorola, hvis du ikke ønsker at blive lænset for penge på en meget brutal måde.

I slutningen af maj afleverede jeg en leaset bil, som jeg har haft i 2 år. Den har kun kørt 13.000 km og har været i garagen. Den er blevet leveret næsten som ny.

Jeg har desværre ikke taget nogle billeder – det var min første bil, jeg har leaset, og jeg kunne ikke drømme om, at jeg ville få så brutal en behandling af Autorola, som jeg fik.

Ca. en uge efter afleveringen får jeg en tilstandsrapport med flere skader, som intet har med bilen at gøre. Man kan tydeligt se, at skaderne var på en anden bil. Man skal være blind for ikke at kunne se det.

Jeg skriver en klage til dem og bliver blot henvist til Semler Finance, som jeg har leaset bilen igennem. Det første, de spørger mig om, er, om jeg har taget billeder. Det har jeg desværre ikke. Men det fortæller mig bare, at Semler Finance udmærket er klar over, hvad der foregår hos Autorola – for hvis det var en anstændig virksomhed, ville det ikke være nødvendigt at tage billeder. De siger, at det var en stor fejl, og at jeg skulle have gjort det for at beskytte mig selv. Beskytte mig selv? Mod hvem? Mod banditerne hos Autorola – det var det, Semler Finance i virkeligheden prøvede at fortælle mig.

Så stor advarsel igen – hold dig helt væk fra Autorola, hvis du ikke ønsker at fortryde det, som jeg har gjort.

28. mai 2026

Hvis i skal aflevere en leasingbil

Hvis i skal aflevere en leasingbil, autorola skal syne bilen, så skal i finde den store tegnebog frem! Jeg har privat leaset biler i mange år, har aldrig fået magen til dårlig eftersyn. Tjek om det er dem, I skal aflevere bilen til. Så lease et et andet sted. Pas på.

24. april 2026

Uigennemsigtig proces og urimelige…

Uigennemsigtig proces og urimelige ekstraregninger

Jeg har netop afleveret en leasingbil gennem Autorola (via Jysk Finans), og oplevelsen efterfølgende er ærligt talt problematisk.

Jeg har ingen problemer med at betale for reelle skader – det er helt fair. Men det her handler om noget andet.

Ved aflevering gjorde jeg tydeligt opmærksom på, at dæktrykslampen lyste. Jeg havde allerede fyldt luft på 3 ud af 4 dæk, men kunne ikke få det sidste op. Det blev kommunikeret.

Alligevel bliver jeg efterfølgende opkrævet 1.187,50 kr. for “TPMS / dæktryksovervågning lyser”.

I rapporten står der ikke noget om, hvad der konkret er lavet – kun at lampen lyser. Det fremstår derfor som en opkrævning for en tilstand, ikke for en dokumenteret reparation.

Det giver to klare problemer:
• Min information ved aflevering er blevet ignoreret
• Prisen står ikke mål med det arbejde, der reelt kan være udført (hvis noget overhovedet er lavet)

Når man samtidig læser andre anmeldelser, der beskriver lignende forløb, efterlader det et indtryk af en proces med meget begrænset gennemsigtighed.

Min anbefaling: Dokumentér ALT ved aflevering og få ting på skrift – ellers står du svagt bagefter - eller undlad så vidt muligt dette sted!

31. mars 2026

Dårlig oplevelse

Jeg kom 5 minutter før at min bil skulle gennemses og efter at have ventet i 15 minutter får jeg at vide at de ikke har tid til at gennemgå min bil alligevel og det bare må blive en dropoff. Jeg har taget en halv arbejdsdag ud af kalenderen for at gennemgå bilen. Hvad er meningen med at booke en tid, hvis man alligevel bare bliver afvist når man kommer. Virkelig ringe service.

28. april 2025

aflevering af leaset bil gennem nordania

Jeg afleverede min leaset bil Golf WV gennem Nordania, leasing og pga. travlhed havde jeg ikke mulighed for at aflevere min bil uden gennemgang. Jeg afleverede derfor min bil, samt registreringsattest samt nøgler.

Jeg havde forinden taget billeder at de skade på lakken som jeg var bekendt med bl.a ridser/lak skade på kofanger bag bagsmækken pga. lasteskade og rids i lakken pga. parkering.

Da jeg 14 dage senere fik skadesrapporten, så havde bilen nu fået en rids i hele bilens længde på passagersiden. Den rids i lakken, var der IKKE da jeg afleverede bilen. Det der nu en påstand mod påstand som jeg pt. slås med Nordania leasing om.

Så pt. står jeg med en ekstra regning på ca. kr. 11.500 og det på trods af, at jeg klog af skade havde tilkøbt forsikring hos WV eget forsikringsselskab IF og tænkte, så ville jeg ikke komme til, at stå i en sådan situration. Men jo' der står naturligvis altid noget med småt bl.a at skader over kr. 5.000 så gælder selvrisikoen ikke og derfor er for egen regning, hvad pokker er det for noget !

24. juni 2020

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis