1. Billeasing

Welkom bij Autonomer, de plek waar je moeiteloos de perfecte leasedeal vindt voor jouw auto. Wij maken het mogelijk om jouw ideale auto te rijden zonder zorgen en gidsen je naar de beste deal. Of je nu op zoek bent naar een financial lease, private lease, of een operationele lease, wij bieden een breed scala aan auto's voor zowel bedrijven als particulieren.

4,3

Enestående

Top ervaring!

Zeer tevreden over mijn ervaring met Autonomer. Vanaf het eerste contact werd ik uitstekend geholpen door Danel. Hij nam de tijd om mee te denken, gaf duidelijke uitleg en hield de lijntjes kort. Geen pushgedrag, maar eerlijk en persoonlijk advies.

Binnen korte tijd was mijn financial lease rond en stond de auto klaar. Alles verliep soepel en transparant. Echt een partij die je met vertrouwen verder helpt. Aanrader!

2. september 2025

Goed contact ondanks tijdverschil.

Goed contact ondanks tijdverschil.
Denken mee.

5. august 2025

Hi Lies,

Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met de Tiguan.

Alles duidelijk

3. mai 2023

Beste Peter,

Bedankt voor je beoordeling en veel succes met de zoektocht naar een nieuwe lease auto.

Autonomer

Prima verfgelijker!

Prima verfgelijker met veel mogelijkheden om je zoekopdracht in te stellen. Werkt snel en makkelijk. Het blijft volgens mij we iets beperkt tot de grotere lease partijen. Wellicht zijn er plaatselijk nog andere (betere?) aanbieders. Maar voor een eerste vergelijking in je zoektocht prima. Er zaten ook aanbieders tussen die ik niet kende, dus dat verrukt je zoekhorizon. Prima.

4. juli 2021

Beste Sleip,

Bedankt voor je reactie en feedback.

Veel succes met de zoektocht naar een nieuwe leaseauto.

Team Autonomer

Snel en overzichtelijk prijsvergelijk…

Snel en overzichtelijk prijsvergelijk van de opties voor private lease. Duidelijke website!

Hi klant,

Bedankt voor je beoordeling en succes met de zoektocht naar een nieuwe auto.

Fijn en overzichtelijke site

Fijn en overzichtelijke site die gelijk doet wat ik het vraag te doen. Erg handig!

Hi George,

Bedankt voor je beoordeling en succes met de zoektocht naar een geschikte lease auto.

Zeer goede site

Zeer goede site, de vergelijker is duidelijk waardoor ik makkelijk mijn ideale lease auto kon vinden

Dag Pascal,

Leuk om te lezen dat de vergelijker je heeft geholpen, daar doen we het voor!

Heldere vergelijker.

Duidelijke overzichtelijke vergelijker.

Hoi Coby,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Top informatie

Top informatie! Helder en duidelijk! Hierdoor kwam ik tot een betere beslissing en durfde ik de stap te zetten en heb ik een geweldige auto gevonden! Heel erg bedankt ik ben super tevreden!!!

Hoi Pim,

Bedankt voor je enthousiaste review.

Veel plezier met je nieuwe auto.

Duidelijke vergelijker

Duidelijke vergelijker, handig als je een auto zoekt om te leasen

Dag Ian,

Bedankt voor je beoordeling en succes met de zoektocht naar een nieuwe lease auto.

Hele uitgebreide vergelijker

Hele uitgebreide vergelijker! Nog even gebeld voor extra informatie en zeer behulpzaam.

6. januar 2021

Dag Niek,

Team Autonomer

Goede private lease vergelijker!

30. desember 2020

Dag Frits,